Uzun süre sonra oyuna girmek duygulandırdı açıkçası, oyuna girmek için saatlerce uğraştığımız 29-39 dönemlerinden şu anki haline kadar değişimi üzülerek gözlemledim hep. Oyunun canlanıp canlanmadığı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlarım varsa mesaj atsınlar lütfen. Belki tekrardan bir nefer kazanır bu oyun
Eski Zamanlar
Eski Zamanlar
Yıllar sonra oyuna tekrar başlamak isteyip yine vazgeçtiğim bir dönem. Hesaplarımı bulamadığımdan destekle iletişime geçtim ve yine sevgiliyi bekler gibi cevap bekledim 
Uzun süre sonra oyuna girmek duygulandırdı açıkçası, oyuna girmek için saatlerce uğraştığımız 29-39 dönemlerinden şu anki haline kadar değişimi üzülerek gözlemledim hep. Oyunun canlanıp canlanmadığı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlarım varsa mesaj atsınlar lütfen. Belki tekrardan bir nefer kazanır bu oyun

Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY

ASCLEPIUS
DOGUlBEY
- IFonQzrail
 - Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Eski Zamanlar
Şu aralar oldukça kalabalık nedeni baş belası virüs yüzünden. Hemen hemen bütün bölgelerde oyuncu var ve yardımlaşma iyi durumda.

Eskisi gibi olsa tadından yenmezdi 
 heyecanlandırdın şimdi beni

ASCLEPIUS
DOGUlBEY

ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Hehehehhe aynı şekildeyim ama dönüp de bırakmayacağımı bildiğimden tedirginim de. Bu oyunun psikolojik olarak yarattığı çok değişik durumlar vardı bende. Rüyamda oyunu oynadığımı bile hatırlarım 

ASCLEPIUS
DOGUlBEY

ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Hocam ben Karaköy'e giriş görevle olduğu zaman oyunu bırakmıştım, hala girip sinir krizi geçirmeye devam ediyorum.
Eminönü 'Çok Kalabalık' ibresini yıllar yıllar sonra ilk defa gördü diyebilirim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.

ÖZGÜR FİLİSTİN