Üst seviye tılsımlar olmadan xenotim toplayabilmek
-
omerfarukkalkan
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Newbees
Üst seviye tılsımlar olmadan xenotim toplayabilmek
Merhabalar, oyuna hep belirli sürelerle ara verdiğim için hiç bir tılsımı üretemedim. 59 seviye büyücümle baskalarının yardımıyla belirli noktalara ilerleyerek xenotim toplayabildim ama en fazla 2 3 tane olabildi. Öldüğüm zaman tekrar o spotlara kadar ilerleyemiyorum. Büyü bozma veya yıldırım 2 tılsımları olmadan tek kişi başka yolları var mıdır ? Eğer yoksa 2 kişi (Şifacı + Büyücü gibi) nasıl olabilir ? Bilen arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, artık xenotim piyasasıyla çok uğraşmadığınızı düşünürek varsa eğer püh noktaları duymak isterim 
Re: Üst seviye tılsımlar olmadan xenotim toplayabilmek
Sağolsun bir arkadaşımız Ofans Savaşçı ile Örste Xenotim kasmak ile ilgili bir video çekmiş şöyle buyur
Bu video da örse nasıl gideceğini anlatıyor.
Büyü ve Şifa ile bb3, y2 olmadan nasıl kasılacağı hakkında aklıma bir bilgi gelmedi. Umarım videoyu paylaşan arkadaş yardımcı olmuştur.
Büyü ve Şifa ile bb3, y2 olmadan nasıl kasılacağı hakkında aklıma bir bilgi gelmedi. Umarım videoyu paylaşan arkadaş yardımcı olmuştur.
-
omerfarukkalkan
- Acemi Savaşçı

Sağolasın, hemen 59 savaşçımla deneyeyim 
Rica ederim asıl teşekkürü videoyu çeken arkadaşa iletmek lazım
Video çok kaliteliymiş hocam paylaşan arkadaşa da sana da teşekkürlerimi sunuyorumSonne yazdı: ↑25 Mar 2020 14:31 Sağolsun bir arkadaşımız Ofans Savaşçı ile Örste Xenotim kasmak ile ilgili bir video çekmiş şöyle buyur
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

1 tank savaşçı 1 şifacı ve 1 çemberci büyü ile yapanlar vardı benim gördüğüm.
sobee ekibi niçin tılsımsızların hiç bir şey yapamadığı ,tılsımlıların destanlar yazdığı bir bölge koymuşlar oyuna hep merak etmişimdir.
sobee ekibi niçin tılsımsızların hiç bir şey yapamadığı ,tılsımlıların destanlar yazdığı bir bölge koymuşlar oyuna hep merak etmişimdir.
-
omerfarukkalkan
- Acemi Savaşçı

Videodaki yöntemi denedim, örsün olduğu oda ve sol odayı zamanlamayı kaçırmassanız rahatça temizleyebiliyorsunuz savaşçı ile (59 seviye 5000 max hasar). Arkadaşın gösterdiğinden biraz farklı kesiyorum ben. Çünkü dikkat dağıtma attığım zaman sersemletme atan ırk malesef hiç hareket etmiyor ama diğerleri birlikte geliyor. O yüzden ben hepsini çekip en uç noktaya kaçıyorum sonra keseceğime durduma atıp diğerlerinin dönmesini bekliyorum ve durdurma attığımı kolayca kesiyorum.
Tek sorun kanatmalar çok uzun sürüyor dolayısıyla bozamadığınız zaman baya bekliyorsunuz. Kel kafa savaşçıma tek atamıyor ama canım %75 ten aşağı olduğu zaman öldürebiliyor
.
Videoyu çeken arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum.
Tek sorun kanatmalar çok uzun sürüyor dolayısıyla bozamadığınız zaman baya bekliyorsunuz. Kel kafa savaşçıma tek atamıyor ama canım %75 ten aşağı olduğu zaman öldürebiliyor
Videoyu çeken arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum.
- santiagobernabeu
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
çok güzel video gerçekten emeğine sağlık arkadaşımızın
Yardımcı olabildiğim için sevindim.Yorumlarınız için bende ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İKV hakkında yardımcı olabilecek videoları kanalımda paylaşmaya gayret edeceğim.
- santiagobernabeu
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos