Arttirici sorunum
Arttirici sorunum
Merhaba hesabimda ikv dukkanin hediyesi olan Sarraf Şans Artırıcı (%60), Maden Şans Artırıcı (%60), Lokman Şans Artırıcı (%60) bulunmakta.Bu sabah yine ayni hesaba kisisel arttirici olarak akceyle Sarraf Şans Artırıcı (%60), Lokman Şans Artırıcı (%60) aldim.Eski konulara baktigim zaman toplam yuzdenin %120 oldugu belirtiliyor bu hesaba gore 2 poset kesin atmasi ve bunun yaninda %20 ihtimalle 3.poseti atmasi lazim.Maalesef benim hesabimda bu durum gecerli degil(emin olmak icin 600 e yakin maden cektim) 3.poset hic atmiyor ve 2.poseti atma olasiligi da %60 civarinda, sanki dukkandan akceyle arttirici almamis gibi bir durum soz konusu.Bu konuda yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.Tesekkurler.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arttirici sorunum
sanırım bu başlık cevap olacaktır sana .
- aydineray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Harekat Timi
Hızlı Destek kanalındaki İKV EVDEKAL PAKETİ yazısında şöyle bir yanıt geçmişti, belki işine yarar:
Merhabalar;
Bahsettiğiniz birleşmeme durumu şu şekildedir. Örneğin hesabınızda hem Lokman Şans Artırıcı (%60) ürünü hem de Lokman Şans Artırıcı (%30) ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlerden yüzdesi büyük olan hesabınızda aktif olur, ikisi toplanarak etki etmez.
Kişisel şans arttırıcınız yada lonca Lokman şans artırıcınız ile Evde Kal paketinde bulunan şans arttırıcısını kullanırsanız 3 torba alma şansınız olacaktır. %60 şans arttırıcınızın üzerine doğrudan eklenmez.
İyi forumlar dilerim.
Merhabalar;
Bahsettiğiniz birleşmeme durumu şu şekildedir. Örneğin hesabınızda hem Lokman Şans Artırıcı (%60) ürünü hem de Lokman Şans Artırıcı (%30) ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlerden yüzdesi büyük olan hesabınızda aktif olur, ikisi toplanarak etki etmez.
Kişisel şans arttırıcınız yada lonca Lokman şans artırıcınız ile Evde Kal paketinde bulunan şans arttırıcısını kullanırsanız 3 torba alma şansınız olacaktır. %60 şans arttırıcınızın üzerine doğrudan eklenmez.
İyi forumlar dilerim.
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Dediginiz durum %30 arttirici alip EVDEKAL paketini kullananlar icin gecerli.Sahsi olarak %60 alanlar icin degil GameMasterin kendiside durumu "Kişisel şans arttırıcınız yada lonca Lokman şans artırıcınız ile Evde Kal paketinde bulunan şans arttırıcısını kullanırsanız 3 torba alma şansınız olacaktır. " seklinde belirtmis.aydineray yazdı: ↑23 Mar 2020 22:32 Hızlı Destek kanalındaki İKV EVDEKAL PAKETİ yazısında şöyle bir yanıt geçmişti, belki işine yarar:
Merhabalar;
Kişisel şans arttırıcınız yada lonca Lokman şans artırıcınız ile Evde Kal paketinde bulunan şans arttırıcısını kullanırsanız 3 torba alma şansınız alma olasılığı artabilmektedir.. %60 şans arttırıcınızın üzerine doğrudan eklenmez.
İyi forumlar dilerim.
Attigin basligin sorunumla hicbir alakasi yok maalesef.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim sende benim gibi dile getirmişsin fakat kimse ya anlamıyor ya anlamak istemiyor
Ben yıllardır maden çeken birisiyim şuan loncada madem ve lokman attırıcıları var hesabımda ise hiçbir maden üzerine arttırıcı yok evde kal paketini yükledim hiç bir etkisini göremedim sürekli 2 torba çıkması gerekiyor seninde dediğin gibi bazende 3 torba atması gerekiyor fakat bana hep ya 1 ya 2 torba atıyor 3 atmadı hiç bence attırıcıları da bir hata var çünki eskiden. Öyle degil Di
Ben yıllardır maden çeken birisiyim şuan loncada madem ve lokman attırıcıları var hesabımda ise hiçbir maden üzerine arttırıcı yok evde kal paketini yükledim hiç bir etkisini göremedim sürekli 2 torba çıkması gerekiyor seninde dediğin gibi bazende 3 torba atması gerekiyor fakat bana hep ya 1 ya 2 torba atıyor 3 atmadı hiç bence attırıcıları da bir hata var çünki eskiden. Öyle degil Di
Şahsen test ettim,bir adet çarım da şahsime ait %60 lokman arttırıcı ve loncamda %60 lokman arttırıcı var onla çekerken kesinlikle 2 çanta bazen de 3 çanta atıyor(not=dükkandan evde kal paketi almadım).
Bir diğer çarımda ise şahsime ait arttırıcı yok sadece loncadan %60 lokman arttırcı var.Evde kal paketini aldıktan sonra test ettim,(lonca arttırıcı ve evde kal paketi birlikte)bazen tek torba veriyordu ama çoğunluk 2 torba ama hiç 3 torba alamadım. Büyük ihtimalle hata var gibi.
Bir diğer çarımda ise şahsime ait arttırıcı yok sadece loncadan %60 lokman arttırcı var.Evde kal paketini aldıktan sonra test ettim,(lonca arttırıcı ve evde kal paketi birlikte)bazen tek torba veriyordu ama çoğunluk 2 torba ama hiç 3 torba alamadım. Büyük ihtimalle hata var gibi.
Sonunda okudugunu anlayabilen arkadaslar cevap verebilmis.Kisisel bir sorun degil ozaman.
Yani arkadaşlar Bu evde kal paketinden gelen maden lokman sarraf arttırıcıların loncanızda bulunan attırıcıları birleşip sürekli 2 torba bazende 3 torba almamız gerekiyor fakat bi hata var Game masterlarların ilgilenmesi gerekir eskiden loncadan gelen le hediyeden gelenler birleşirdi çokk bilgiliyim bu konuda kimse yanlışın var demesin .,