EMRE YÜCELEN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xSTaqNaNcYx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: EMRE YÜCELEN

Mesaj gönderen xSTaqNaNcYx »

Retaliation yazdı: 23 Mar 2020 10:55 Birkaç dakika once paylaşıldı. Belki kutu alanlara ozel olabilir, bilemiyorum.

bende ilk defa duydum :)
Raiderx
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Retaliation yazdı: 23 Mar 2020 10:55 Birkaç dakika once paylaşıldı. Belki kutu alanlara ozel olabilir, bilemiyorum.

ÇT'nin oradaki mezarlığa daha çok uyumlu. Ney çalıyor, biraz ilahi gibi
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Producer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Producer »

Oyun içerisinde kullanılmayan müzikleri indirip yedekleyin. Kazara yüklenmiş olup kaldırılma ihtimali bulunabilir. Belki de yeni grup bölgesi için kullanılacaktı? Umut fakirin ekmeği :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

ejedrogl yazdı: 23 Mar 2020 16:11 Emre Yücelen'in bir yayınında,ben bölgeler için bir sürü müzik yapıp Sobee'ye gönderiyordum,onlar içlerinden bölgenin atmosferine göre müzikleri seçiyorlardı dedi. Bu müzikler de onlar olması gerek.
Kesinlikle.
Producer yazdı: 23 Mar 2020 20:38 Oyun içerisinde kullanılmayan müzikleri indirip yedekleyin. Kazara yüklenmiş olup kaldırılma ihtimali bulunabilir. Belki de yeni grup bölgesi için kullanılacaktı? Umut fakirin ekmeği :)
':)
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Retaliation yazdı: 23 Mar 2020 15:52 Üçüncüsü de geldi. Bir havası var ama Çemberlitaş'a uygun değil. Başka bolge gelseydi kullanılabilirdi.

0;36'dan itibaren "terkedilmiş bir mekanı andırıyor gibi" labirent,tapınak gibi bir mekanda kullanılması hoş olurdu aslında
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

:clap: :clap:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Gizlenmiş İçerikGöster
Darkxfearless yazdı: 24 Mar 2020 15:30
Retaliation yazdı: 23 Mar 2020 15:52 Üçüncüsü de geldi. Bir havası var ama Çemberlitaş'a uygun değil. Başka bolge gelseydi kullanılabilirdi.

0;36'dan itibaren "terkedilmiş bir mekanı andırıyor gibi" labirent,tapınak gibi bir mekanda kullanılması hoş olurdu aslında
Gelseydi Gezgin Şehir için çok güzel olabilirdi.
Darkxfearless yazdı: 25 Mar 2020 12:39

:clap: :clap:
Resim
KRAL!
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön