Araf sunucusu Hk.
- alperrkaplan
- Acemi Savaşçı

Araf sunucusu Hk.
Herkese merhabalar bir zamandır forum yeni sunucu bekleyen oyuncular olduğunu gördüm ve bir takım şeyler var aslında görevli kadronun bir youtube kanalında bir takım paylaşımlar var.
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Re: Araf sunucusu Hk.
Bu kanalın yöneticilerden birine ait olduğunu sanmıyorum. Belki yayınladığı 360° videoları için içerden destek almış olabilir. Kanıt olarak attığın forum linkinde de bunu doğrulayan bir ifade yok zaten. Kanal sahibi yorumlarda sadece şahsi temennilerde bulunmuş.

Hayırlısı olsun diyeceğimde Araf sunucusu nedir ?? Oyundaki tüm denge bozulacak. X Y Z sunucuları ileride V sunucusu geride olacak. Böyle saçma şey mi olur Allah aşkına.
- aydineray
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Harekat Timi
Geride olacağı söylenmedi, sadece yeni sunucu olacağı söylendi. Zaten sanmıyorum ileride/geride farklı sunucu olacağını.
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
"bulunmamaktadır" yerine "bulunmaktadır" yazmış bence sayın yetkili.Düzeltilmesi gerek.
Şu anki çoğunluğa göre konuşacaksak bence geride olur. Baksana her hafta 39-49. seviye sunucu istiyoruz diye konu açılıyor.
Dışarıdan gelecek bu gibi söylemleri dikkate almayınız. Konun farklı mecralara açık olması nedeni ile konuyu kilitliyorum.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!