AHİEVRAN
Re: AHİEVRAN
Merhabalar;
Spontane gelişen bir durum olmadığı sürece görevler konusunda mümkün olduğunca müdahil olmamayı tercih ediyoruz. Ayrıca benim böyle sözüm olmadı olsa idi sözümün gereğini yapardım.
İyi forumlar dilerim.
Spontane gelişen bir durum olmadığı sürece görevler konusunda mümkün olduğunca müdahil olmamayı tercih ediyoruz. Ayrıca benim böyle sözüm olmadı olsa idi sözümün gereğini yapardım.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Mecroh
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sagopa Kajmer
bana bir ara sözün vardı ne yapıp edip beni gaffara attın
-
canerbey23
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
Yöneticiler ne zamandan beri oyunculara özel ilgi alaka gösterip ganimeti büyük olan zorlu görevlerde şahsi yardım eder konumda oluyorlar ? Bu davranışlar GM sıfatını kötüye kullanıp samimiyet derecesi yüksek olan oyunculara destek ile illegal oyun deneyimi sunmaktır. Durum vaziyet bu halde iken yönetici ile arası iyi olmayan oyuncular çareyi bug, oyun açığı gibi alternatif seçeneklerde buluyor. Bu görevi bu şekilde sürdürecekseniz oyun açıklarından yararlanan oyuncuları bloklama gibi bir yaptırım da söz konusu olamaz. Ya görevinizi iyi bir şekilde gerektiği gibi idame ettirin ya da yapamıyorsanız bırakıp gidin..
Hocam, adam demiş ki öyle bir söz versem yapardım ama vermedim. Burada bu kadar yükselecek ne var?canerbey23 yazdı: ↑29 Mar 2020 02:00
Yöneticiler ne zamandan beri oyunculara özel ilgi alaka gösterip ganimeti büyük olan zorlu görevlerde şahsi yardım eder konumda oluyorlar ? Bu davranışlar GM sıfatını kötüye kullanıp samimiyet derecesi yüksek olan oyunculara destek ile illegal oyun deneyimi sunmaktır. Durum vaziyet bu halde iken yönetici ile arası iyi olmayan oyuncular çareyi bug, oyun açığı gibi alternatif seçeneklerde buluyor. Bu görevi bu şekilde sürdürecekseniz oyun açıklarından yararlanan oyuncuları bloklama gibi bir yaptırım da söz konusu olamaz. Ya görevinizi iyi bir şekilde gerektiği gibi idame ettirin ya da yapamıyorsanız bırakıp gidin..
Ayrıca göreve yardım edecek olsa yakınlarına değil genel bir etkinlik yaparak kimseyi ayırt etmeden herkese yardım eder.
Ek olarak ne zamandan beri yardım ediyorlar demişsin, 2014'ten beri viewtopic.php?t=120114
Dün köşkte solucan görevi yapıyordu ve gece boyu bir şeyler aradı o kadar savaşa çağırdık ama gelmedi
Kişisel olarak eskisi gibi değil bazı şeyler oyun içerisinde yönetici sisteminin tekrar gelmesi gibi bir durum olsaydı bu kadar GM ler tarafından yardım istenmezdi diye düşünüyorum.
Ne alaka şimdi?canerbey23 yazdı: ↑29 Mar 2020 02:00
Adam söylüyor zaten sözüm olsa idi gereğini yapardım zaten diye.. Adamlar yardım etse dert, etmese dert. Her konuya muhalif olmayalım lütfen
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN