Geri sarmadan, Kopyadan, Yardım bulamamaktan vb. Şikayetleri olanlar buraya!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DERTveTASA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Geri sarmadan, Kopyadan, Yardım bulamamaktan vb. Şikayetleri olanlar buraya!

Mesaj gönderen DERTveTASA »

Beyler herkesin bildiği üzere: Eminönü, Teşkilat ve Beyazköşk kopya sunucuları. Oradaki genel olaylar belli; gerek oyunun kendi kendine yaptığı, gerek oyuncuların oyunun hatasından yararlanarak yaptığı şeyler vs. Bu 3 sunucu haricinde diğer sunucular gayet düzgün ve iyi haldeler hem oyun hem oyuncu açısından. Benim oynadığım sunucular olan Sancak ve Kuklacı mesai saatlerinden sonra ve hafta sonları gayet kalabalık ve iyi durumda, diğer sunucular olan Anka,Tılsım ve Meran için bir şey diyemeyeceğim çünkü oralarda hiç oynamadım ve hiç kontrol etmedim. Dediğim gibi Oyun Hatasından, Oyun Hatasını Kendisi İçin Kullanan Oyunculardan ve Yardım Görememekten şikayetçi olanlar; diğer sunucuları araştırarak oralarda şanslarını denemeliler ve orada başarı oranlar bu 3 kopya sunucusundan kat ve kat daha fazla.

BU ARADA SANCAK SUNUCUSUNUN ESKİ OYUNCULARI SİZDE SANCAĞA DÖNÜN DE O ESKİ KALİTELİ HALİNE GERİ DÖNELİM...
SEVGİLER VE SAYGILAR...
Oyuna Beta döneminde başladım, Sancak sunucusu açılınca oyuna oradan devam ettim. Ara vererek de olsa her zaman buradayım. "Türk İstihbarat Teşkilatı" (2007-♾) https://www.facebook.com/groups/189099555707832/
Hellfire1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Geri sarmadan, Kopyadan, Yardım bulamamaktan vb. Şikayetleri olanlar buraya!

Mesaj gönderen Hellfire1 »

sunucu geri sarmasından 5 Phılı tılsımım gitti
Kullanıcı avatarı
DERTveTASA
İskele Babası
İskele Babası

Re: Geri sarmadan, Kopyadan, Yardım bulamamaktan vb. Şikayetleri olanlar buraya!

Hellfire1 yazdı: 04 Mar 2020 00:57 sunucu geri sarmasından 5 Phılı tılsımım gitti
Dediğim gibi o 3 sunucudaysan uzak durmalısın oradan.
Oyuna Beta döneminde başladım, Sancak sunucusu açılınca oyuna oradan devam ettim. Ara vererek de olsa her zaman buradayım. "Türk İstihbarat Teşkilatı" (2007-♾) https://www.facebook.com/groups/189099555707832/
kaiii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kaiii »

Şuan her sunucuda kopya var.Ben bir ara ceket düşürmek için karakterimi sancağa taşımıştım ,piyasası e.oden çok farkı yoktu ve orda ki oyuncularin bazılarının kopya aktardığına dair söylentiler vardı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

DERTveTASA yazdı: 04 Mar 2020 09:10
Hellfire1 yazdı: 04 Mar 2020 00:57 sunucu geri sarmasından 5 Phılı tılsımım gitti
Dediğim gibi o 3 sunucudaysan uzak durmalısın oradan.
Kardeşim Eminönüden kopyadan kaçtım, yine kopyalı sunucuya yakalandım. Alış veriş yapamıyorum, hafta sonları oyuna girip 'nefes almaktan dahi' korkuyorum. 4 asıl, 2 kasa karakteri şimdi nasıl bir yerde toplayacam seence?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

Meran sunucusunda 3-5 kişi ve maden çekenler dışında kimseyi kolay kolay bulamıyorsun. Yardım eden birini bulamazsınız. Sancak sunucusu eski oyuncularından birisiyim lakin sunucu arayışına girdiğimde sancağı da boş gördüm ve bugün başka bir sunucuya aktardım karakterimi. Tanıdığım herkes de başka sunucularda zaten :)
Kullanıcı avatarı
DERTveTASA
İskele Babası
İskele Babası

theanstar yazdı: 05 Mar 2020 08:50 Meran sunucusunda 3-5 kişi ve maden çekenler dışında kimseyi kolay kolay bulamıyorsun. Yardım eden birini bulamazsınız. Sancak sunucusu eski oyuncularından birisiyim lakin sunucu arayışına girdiğimde sancağı da boş gördüm ve bugün başka bir sunucuya aktardım karakterimi. Tanıdığım herkes de başka sunucularda zaten :)
Boş dediğin sancak sunucusunda her gün boss kesiyorlar ve sadece ben ve arkadaşlarım 7 kişinin gaffar ve hol görevini yaptık 😂
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

DERTveTASA yazdı: 05 Mar 2020 15:27
theanstar yazdı: 05 Mar 2020 08:50 Meran sunucusunda 3-5 kişi ve maden çekenler dışında kimseyi kolay kolay bulamıyorsun. Yardım eden birini bulamazsınız. Sancak sunucusu eski oyuncularından birisiyim lakin sunucu arayışına girdiğimde sancağı da boş gördüm ve bugün başka bir sunucuya aktardım karakterimi. Tanıdığım herkes de başka sunucularda zaten :)
Boş dediğin sancak sunucusunda her gün boss kesiyorlar ve sadece ben ve arkadaşlarım 7 kişinin gaffar ve hol görevini yaptık 😂
Oyuna girdiğim saat içerisinde kimseyi görmediğimi dile getirdim sadece hocam. Uzun bir süre gözlemlemedim dediğiniz doğrudur değildir, aksini iddia etmem.
Tit loncasında ki nickinizi öğrenebilir miyim bende eski sancak oyuncusuyum.
Kullanıcı avatarı
PASTBACK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PASTBACK »

bitsin artık bu kopya işi lütfen ya
#Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez
Kullanıcı avatarı
DERTveTASA
İskele Babası
İskele Babası

theanstar yazdı: 05 Mar 2020 19:14
DERTveTASA yazdı: 05 Mar 2020 15:27
Oyuna girdiğim saat içerisinde kimseyi görmediğimi dile getirdim sadece hocam. Uzun bir süre gözlemlemedim dediğiniz doğrudur değildir, aksini iddia etmem.
Tit loncasında ki nickinizi öğrenebilir miyim bende eski sancak oyuncusuyum.
Eskiler: #Karasevdalıaşık #IIIxKADIOGLUxIII #Batıkasırga (KADIOĞLU Lodos olan Ottoman loncasının kurucusudur.)
Yeniler: #TOPALOSMANAĞA #IIxKADIOĞLUxII #IIIXKADIOGLUXIII

“Genel Etkileşim” sayfasına dön