IKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
- Turgutbey48
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Selçuklu Devleti
IKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
BEYAZKÖŞK sunucunda kopyacıları hüsrana uğratan ve gece 23:50 civarı sunucuları kapatan yönetim ekibine teşekkür ederiz bu sayede oyunun değeri artmış ve maden item tılsımın değeri yükselmiştir başarılarınızın devamını temenni ederiz ikv yönetiminin yanımızda olmasından dolayı mutluyuz.
ııTURGUTBEYıı
Re: IKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
Madenlerin ve tılsımların değeri her zaman aynıydı paranın değeri yoktu 3m olan maden 100 m oldu bu kopyanın onune geçilirse tekrar bu madenler 3m olacak 3t olan tılsım 150m olacaktır
Benim bildiğim mal çoğaldıkça ucuzlar ama millet çıldırmış, 3mlik materyala 150m çeken açlar var!
Yönetim bu kararı geç almış olsada doğru karar almış, en azından kopyanın önüne geçmiş olunur ve böylelikle oyun piyasası düzelir inşeAllah.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kopya yapanlar bonolarıda kopyaladığı için emeksiz binlerce bonoya sahip olan bu şahıslar 3 m lik madene 10 bono verince piyasa balon gibi şişiyor
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yakın tarihte -taş çatlasa en fazla bir ay anca- ganoderma madenini 350m , şelit madenini 300m ,iridyum madenini 250m'den olmak üzere bu fiyatlara sattım . piyasa o kadar değişken ki o gün kar ettim , belki bugüne göre zarardayım .
Görevlerini yapıyorlar diye teşekkür ediyoruz düştüğümüz hale bak 
- onurdurmaz
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Genç Kalemler
Yönetimi aynı şekilde bende tebrik ediyorum, ayrıca kullanıcı adında ''48'' tagını gördüm. Muğlalı'mısın.
Turgutbey48 yazdı: ↑02 Mar 2020 16:18 BEYAZKÖŞK sunucunda kopyacıları hüsrana uğratan ve gece 23:50 civarı sunucuları kapatan yönetim ekibine teşekkür ederiz bu sayede oyunun değeri artmış ve maden item tılsımın değeri yükselmiştir başarılarınızın devamını temenni ederiz ikv yönetiminin yanımızda olmasından dolayı mutluyuz.![]()
MyLasa ııMyLasaıı ıIıMyLasaıIı
Genç Kalemler Loncası
Eminönü 2007-2011~Pckopatkedi
Genç Kalemler Loncası
Eminönü 2007-2011~Pckopatkedi
İKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
#Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez