IKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Turgutbey48
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Selçuklu Devleti

IKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mesaj gönderen Turgutbey48 »

BEYAZKÖŞK sunucunda kopyacıları hüsrana uğratan ve gece 23:50 civarı sunucuları kapatan yönetim ekibine teşekkür ederiz bu sayede oyunun değeri artmış ve maden item tılsımın değeri yükselmiştir başarılarınızın devamını temenni ederiz ikv yönetiminin yanımızda olmasından dolayı mutluyuz. :blush:
ııTURGUTBEYıı
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: IKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mesaj gönderen Serrakura »

Madenlerin ve tılsımların değeri her zaman aynıydı paranın değeri yoktu 3m olan maden 100 m oldu bu kopyanın onune geçilirse tekrar bu madenler 3m olacak 3t olan tılsım 150m olacaktır
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Serrakura yazdı: 02 Mar 2020 16:34 Madenlerin ve tılsımların değeri her zaman aynıydı paranın değeri yoktu 3m olan maden 100 m oldu bu kopyanın onune geçilirse tekrar bu madenler 3m olacak 3t olan tılsım 150m olacaktır
Benim bildiğim mal çoğaldıkça ucuzlar ama millet çıldırmış, 3mlik materyala 150m çeken açlar var!

Yönetim bu kararı geç almış olsada doğru karar almış, en azından kopyanın önüne geçmiş olunur ve böylelikle oyun piyasası düzelir inşeAllah.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

Kopya yapanlar bonolarıda kopyaladığı için emeksiz binlerce bonoya sahip olan bu şahıslar 3 m lik madene 10 bono verince piyasa balon gibi şişiyor
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Serrakura yazdı: 02 Mar 2020 16:34 Madenlerin ve tılsımların değeri her zaman aynıydı paranın değeri yoktu 3m olan maden 100 m oldu bu kopyanın onune geçilirse tekrar bu madenler 3m olacak 3t olan tılsım 150m olacaktır

yakın tarihte -taş çatlasa en fazla bir ay anca- ganoderma madenini 350m , şelit madenini 300m ,iridyum madenini 250m'den olmak üzere bu fiyatlara sattım . piyasa o kadar değişken ki o gün kar ettim , belki bugüne göre zarardayım .
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

Görevlerini yapıyorlar diye teşekkür ediyoruz düştüğümüz hale bak :')
Kullanıcı avatarı
onurdurmaz
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Genç Kalemler

Mesaj gönderen onurdurmaz »

Yönetimi aynı şekilde bende tebrik ediyorum, ayrıca kullanıcı adında ''48'' tagını gördüm. Muğlalı'mısın.
Turgutbey48 yazdı: 02 Mar 2020 16:18 BEYAZKÖŞK sunucunda kopyacıları hüsrana uğratan ve gece 23:50 civarı sunucuları kapatan yönetim ekibine teşekkür ederiz bu sayede oyunun değeri artmış ve maden item tılsımın değeri yükselmiştir başarılarınızın devamını temenni ederiz ikv yönetiminin yanımızda olmasından dolayı mutluyuz. :blush:
MyLasa ııMyLasaıı ıIıMyLasaıIı

Genç Kalemler Loncası

Eminönü 2007-2011~Pckopatkedi
Kullanıcı avatarı
PASTBACK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PASTBACK »

İKV YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
#Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön