bu konuda +1 verebilirim , yaşadığım bir olaydır : yukarıdan aşağı inerken slot kese kese iniyordum , aşağımda fanatik vardı kestim lakin bugluymuş . sonrasında aşağıdaki 12 kişilik bb grubundan 3-4 kişi laf yaptı . yeri geldiğinde ' grubunuzda yer var mı ? ' demeyi bırak selam verdiğimizde kıçlarını kımıldatmayan oyuncular . bu oyuncuların buglu slotlarını gördükçe kesmek lazım .SaNCaKTaRIV yazdı: ↑01 Mar 2020 23:52 Buglu kesim yapanların buglu slotlarını kesmek..
Sonrasında video alıyoruz demeleri, emek hırsızı ilan etmeleri vs vs. ağlayışlarını izlemek...
İKV'de Yaparken İllegal Hissettiren Şeyler
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'de Yaparken İllegal Hissettiren Şeyler
Fotosu vs varsa atar mısınz rica etsemSonne yazdı: ↑01 Mar 2020 11:04Kuklacınınprensi maden gururumuzdur kasasının ss'leri hala forumda duruyor olması lazımpegasusejder2 yazdı: ↑01 Mar 2020 10:46Adını tam hatırlamasam da KuklacıxPrensi idi herhalde ben zirvede hep onu gördüm ondan başkasını tanımam![]()
![]()
![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Depar bitmeden 1 sn önce en uzak noktaya tıklamak. Sonra kulağıma çalınan "where da hood at" şarkısı ve güneş gözlüğüm 
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Önceden depar ile aniden belirip büyücü teklemek. Kendimi flash gibi hissederdim xd
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
2 Kişi kabadayı mod da vs atarken canları azaldığı anda kabadayı moda geçip ikisini de kesmek, gerçek bir illegal gibi hissettiriyordu hahaha
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
Kötü bir davranış olsa da yorumların en güzeli bu
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
aahah bu çok iyiymiş
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
Şahsen 5 tane kadın 1 tane erkek madenci çıkartırım karşınızaEsadullah yazdı: ↑02 Mar 2020 10:46Fotosu vs varsa atar mısınz rica etsemSonne yazdı: ↑01 Mar 2020 11:04Kuklacınınprensi maden gururumuzdur kasasının ss'leri hala forumda duruyor olması lazımpegasusejder2 yazdı: ↑01 Mar 2020 10:46Adını tam hatırlamasam da KuklacıxPrensi idi herhalde ben zirvede hep onu gördüm ondan başkasını tanımam![]()
![]()
![]()
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
49 level zamanı herkesin oyundan bıkmış olduğu zamanlarda meteor lodos sancakta çok yaptım bunu
bütün herkes düşman olurdu bana,hepsiyle aynı anda savaşırdım
oyuna 1 ayda 1 girdiğimden nickimide hatırlamazdı millet.
hatta adamları çıldırtmak için adam tam beni kesecekken kutup atıp oyundan çıkardım adam kesememiş olurdu
sonra oyuna tekrar girip zınk adamı öldürürdüm yine