Geri sarmalar
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Geri sarmalar
Bu geri sarmalar sonucu kasılan materyaller yada üretilen eşyalar ne zamana kadar kaybolmaya devam edecek ? Emek veriyosun geri sarıyor baştan başlaması zor oluyor
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Re: Geri sarmalar
Geri sarma geceleri oyuna girme?Mustafaxbuken yazdı: ↑27 Şub 2020 21:42 Bu geri sarmalar sonucu kasılan materyaller yada üretilen eşyalar ne zamana kadar kaybolmaya devam edecek ? Emek veriyosun geri sarıyor baştan başlaması zor oluyor
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Gece girmedim zaten 20.30-21.15 arası bir saat aralıgında geri sardı oyunun çogu insanın işten güçten geldigi zamanlar bu saatde girmeyeceksek ne zaman gircezEsadullah yazdı: ↑02 Mar 2020 10:55Geri sarma geceleri oyuna girme?Mustafaxbuken yazdı: ↑27 Şub 2020 21:42 Bu geri sarmalar sonucu kasılan materyaller yada üretilen eşyalar ne zamana kadar kaybolmaya devam edecek ? Emek veriyosun geri sarıyor baştan başlaması zor oluyor
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Allah ını seversen böyle bir şey olabilir mi ya?Esadullah yazdı: ↑02 Mar 2020 10:55Geri sarma geceleri oyuna girme?Mustafaxbuken yazdı: ↑27 Şub 2020 21:42 Bu geri sarmalar sonucu kasılan materyaller yada üretilen eşyalar ne zamana kadar kaybolmaya devam edecek ? Emek veriyosun geri sarıyor baştan başlaması zor oluyor
Ne demek geceleri girme. Bu dediğin şey şuna benziyor
+ Sabah uyanınca başım ağrıyor
- O zaman öğlen kalk
Yani burada çözümü biz değil yönetim bulacak yapmayın etmeyin
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: B Loo D
Sesimizi duyan var mı ?
Emeklerimiz, verdiğimiz değerler, paralar yok oluyor.
Yapacağımız alışverişlerden korkar olduk. Adam bono vercek kopyamıdır değil midir ? Alışverişten ban yermiyiz yemez miyiz bilemiyoruz...
11 yılı aşkındır eşimle bu oyuna oynamaktayız yalan yok kimi zaman bıraktık tekrar başladık ama ne olursa olsun bu oyuna ilginç bir şekilde geri başlıyorum. Buluşmalarınıza imza günlerine geldik. İzmir buluşmasındaki fotoğraflarımız hala internet sitenizde mevcut.
Azıcık değer rica ediyoruz. Çok bir imkanınız olmadığı malumumuz ama bir nebze olsun bu şirketteki yöneticilere taleplerimizi iletin, iletemiyorsanız yasal haklarımız mevcut, yasal haklarımızı kullanacabileceğimiz bir platform önerin...
- Geri sarmalardan dolayı düşürdüğümüz ıtemler yok oluyor.
Yaptığımız alışverişler yok oluyor.
Aldığımız expler, leveller yok oluyor.
Kastığımız kpler yok oluyor.
Yapacağımız alışverişlerden korkar olduk. Adam bono vercek kopyamıdır değil midir ? Alışverişten ban yermiyiz yemez miyiz bilemiyoruz...
11 yılı aşkındır eşimle bu oyuna oynamaktayız yalan yok kimi zaman bıraktık tekrar başladık ama ne olursa olsun bu oyuna ilginç bir şekilde geri başlıyorum. Buluşmalarınıza imza günlerine geldik. İzmir buluşmasındaki fotoğraflarımız hala internet sitenizde mevcut.
Azıcık değer rica ediyoruz. Çok bir imkanınız olmadığı malumumuz ama bir nebze olsun bu şirketteki yöneticilere taleplerimizi iletin, iletemiyorsanız yasal haklarımız mevcut, yasal haklarımızı kullanacabileceğimiz bir platform önerin...
- DERTveTASA
- İskele Babası
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Sea EÖ-Teşkilat-Beyaz bu 3 sunucudan medet umma, Kuklacı'da, Sancak'ta dene şansını oralar daha düzgün sunucular. EÖ-Teşkilat-Beyaz kopya sunucuları oralarda sadece menfaat önemli. Kuklacı ve Sancakta eski ve iyi oyuncuları bulabilirsin, bu geri kalan sunucular için de geçerli ama ben oyuncu sayısının mesai saatleri bitiminde ve hafta sonları gayet iyi olduğunu bildiğim için bu 2 sunucuyu örnek verdim diğer 3 sunucu hakkında bilgi alıp; o sunuculardan birini seçebilirsin.Batuhansrclk yazdı: ↑04 Mar 2020 00:12 Sesimizi duyan var mı ?
Oyuna Beta döneminde başladım, Sancak sunucusu açılınca oyuna oradan devam ettim. Ara vererek de olsa her zaman buradayım. "Türk İstihbarat Teşkilatı" (2007-♾) https://www.facebook.com/groups/189099555707832/
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Oynuyorum eminönüde kral
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: B Loo D
Kardeşim bizim böyle kaçak göcek oynamamız için bir sebep olmaması gerekmekte. Düzgün dürüst oyuncular olarak dilediğimiz gibi bir vakit geçirmemiz gerekiyor.DERTveTASA yazdı: ↑04 Mar 2020 00:15Sea EÖ-Teşkilat-Beyaz bu 3 sunucudan medet umma, Kuklacı'da, Sancak'ta dene şansını oralar daha düzgün sunucular. EÖ-Teşkilat-Beyaz kopya sunucuları oralarda sadece menfaat önemli. Kuklacı ve Sancakta eski ve iyi oyuncuları bulabilirsin, bu geri kalan sunucular için de geçerli ama ben oyuncu sayısının mesai saatleri bitiminde ve hafta sonları gayet iyi olduğunu bildiğim için bu 2 sunucuyu örnek verdim diğer 3 sunucu hakkında bilgi alıp; o sunuculardan birini seçebilirsin.Batuhansrclk yazdı: ↑04 Mar 2020 00:12 Sesimizi duyan var mı ?
Ki ben oyuna basladığımdan bu yana zaten sancak oyuncusuyum.
Sancak bile geri sarmakta ki eskiden bu yana ANKA dan sonra oyuncusu en az olan sunucu.
İnsanlar bu muhabbetlere sancağa geldi kaçtı, şimdi sıra sancakta...
- DERTveTASA
- İskele Babası
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Sen de haklısın, o 3 kopya sunucusu gibi olmasın diye dua ediyorum sonu...Batuhansrclk yazdı: ↑04 Mar 2020 00:36Kardeşim bizim böyle kaçak göcek oynamamız için bir sebep olmaması gerekmekte. Düzgün dürüst oyuncular olarak dilediğimiz gibi bir vakit geçirmemiz gerekiyor.DERTveTASA yazdı: ↑04 Mar 2020 00:15Sea EÖ-Teşkilat-Beyaz bu 3 sunucudan medet umma, Kuklacı'da, Sancak'ta dene şansını oralar daha düzgün sunucular. EÖ-Teşkilat-Beyaz kopya sunucuları oralarda sadece menfaat önemli. Kuklacı ve Sancakta eski ve iyi oyuncuları bulabilirsin, bu geri kalan sunucular için de geçerli ama ben oyuncu sayısının mesai saatleri bitiminde ve hafta sonları gayet iyi olduğunu bildiğim için bu 2 sunucuyu örnek verdim diğer 3 sunucu hakkında bilgi alıp; o sunuculardan birini seçebilirsin.Batuhansrclk yazdı: ↑04 Mar 2020 00:12 Sesimizi duyan var mı ?
Ki ben oyuna basladığımdan bu yana zaten sancak oyuncusuyum.
Sancak bile geri sarmakta ki eskiden bu yana ANKA dan sonra oyuncusu en az olan sunucu.
İnsanlar bu muhabbetlere sancağa geldi kaçtı, şimdi sıra sancakta...
Oyuna Beta döneminde başladım, Sancak sunucusu açılınca oyuna oradan devam ettim. Ara vererek de olsa her zaman buradayım. "Türk İstihbarat Teşkilatı" (2007-♾) https://www.facebook.com/groups/189099555707832/