FORUM ÇEVRİMİÇİ REKORU
FORUM ÇEVRİMİÇİ REKORU
Arkadaşlar bu aşağıda 11 şubat 2020'de 1103 kişi çevrimiçi oldu diyor ne alaka acaba oyunun kapatılacağı tarih mi açıklandı ben bir şey mi kaçırdım.

Re: FORUM ÇEVRİMİÇİ REKORU
Trafoya kedi kaçmış.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

bazı botlar var otomatik olarak reklam yapıyor.
o gösterdiğin tarihtede yine bir bot gelmişti.
konu açmıştı konu 11 sayfa falan olmuştu 10 dakikada.
onunla alakalı bir durum herhalde.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Daha önce de botlar konu yağmuruna tutmuştu ama kullanıcı sayısında değişiklik olmamıştır. Forum buga girmiş olabilir. Ondan dolayı sayı fazla gözüküyordur.benibanladilar yazdı: ↑19 Şub 2020 16:30 bazı botlar var otomatik olarak reklam yapıyor.
Burda da mı geri sarma var diyorsun tobotCHAPPIE yazdı: ↑19 Şub 2020 19:27Daha önce de botlar konu yağmuruna tutmuştu ama kullanıcı sayısında değişiklik olmamıştır. Forum buga girmiş olabilir. Ondan dolayı sayı fazla gözüküyordur.benibanladilar yazdı: ↑19 Şub 2020 16:30 bazı botlar var otomatik olarak reklam yapıyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
forum neden bu sıralar bu kadar kalabalık şuan 310 kişi aktif cidden şaşırtıcı )) uzun ara sonra girdim acaba bana mı öyle geliyor yoksa hep mi böyle 200-300 kişi aktif oluyor
Bi bot var gibi.
- Theosmanli
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben ve benim gibi yüzlerce oyuncu özlem gidermek adına sık sık uğruyor buraya :=) Bence bu sayının gerçeklik payı var diye düşünüyorum.