dune kadar derken hayırdır? oyundakı Nıckını yaz Ergenekon dedıgı gıbı ona gore sanada modu yasaklayalım:=) takıldımız yerlerde tbıVARAN6 yazdı:Tacsiz yazdı:ibreti alem olsun Hürrem artık kesmekten bıktı git oyundan rezil kapaze oldun face te meşur burdada meşur olhadi eyvalla kral yorgun
düne kadar peşimde dolaşırdın hayrıdır adammı oluverdin sen olum bak sonradan görmüşlük iyi değidlir sonra tepe taklk düşmeyin alırım nasılsa boy ölçünüzü haydi bakayım haydi gidin süt için gidin mama yiyin gidin altınızı temizleyin saat 21:00 oldumu gidin yattın he untumadan yatmadabn önece yalancı meme alında ağzınıza çabuk uyursunuz okeyy haydi koçlarr
Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

ENES ADAMIM ELİNDE GELSE AF BUYURDA GODUN G::TÜNÜ YALICAN LAN BU SADECE BİR OYUN GADDAR DEDİN ADAM 13 YAŞINDA GODfater DEDİN ADAm 15-16 YAŞINDA SEN YAŞINDAN UTAN KENDİNİN ADAMI OL ONUN BUNUN OYUN İÇİN İT KÖPEK SÜRÜSÜNDE OLMA ADAM SANA MAL DESE EYW TEVECÜHÜN DER HALE GELMİŞSİN KEDNİNE ÇEKİDÜZEN VER.. Kim olduma gelince KAFANIZI YORMAYIN BULAMAZSINIZ KUŞ BEYNİNİZ BASMAZ BU KONUYATacsiz yazdı:dune kadar derken hayırdır? oyundakı Nıckını yaz Ergenekon dedıgı gıbı ona gore sanada modu yasaklayalım:=) takıldımız yerlerde tbıVARAN6 yazdı:Tacsiz yazdı:ibreti alem olsun Hürrem artık kesmekten bıktı git oyundan rezil kapaze oldun face te meşur burdada meşur olhadi eyvalla kral yorgun
düne kadar peşimde dolaşırdın hayrıdır adammı oluverdin sen olum bak sonradan görmüşlük iyi değidlir sonra tepe taklk düşmeyin alırım nasılsa boy ölçünüzü haydi bakayım haydi gidin süt için gidin mama yiyin gidin altınızı temizleyin saat 21:00 oldumu gidin yattın he untumadan yatmadabn önece yalancı meme alında ağzınıza çabuk uyursunuz okeyy haydi koçlarr
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
varan 6 korkudan nıckını bıle yazamıyorsun bırader gıder ayak yapma sımdı yol al 20yasındayım ümranıye/istanbul özgün gelırsın gorursun Nıckınada yasaklamısız modu Godfatherr donemınden bunuda bulurum mod yok baba yorgun hadı yol alın
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
IKV Destek Takımı[/color]
"]
ne babaymış bu arkadaş hep yorgun la dün geldiniz dün koktunuz daha dün dur bi hele bismilahh bi acıyın kokmadan acınmaz dostum her çıkışın(heleki sizin çıkışın) her türlü kıs dönem inişi vardır.....[/quote]
Godfatherx yazdı:varan 6 korkudan nıckını bıle yazamıyorsun bırader gıder ayak yapma sımdı yol al 20yasındayım ümranıye/istanbul özgün gelırsın gorursun Nıckınada yasaklamısız modu Godfatherr donemınden bunuda bulurum mod yok baba yorgun hadı yol alın
ne babaymış bu arkadaş hep yorgun la dün geldiniz dün koktunuz daha dün dur bi hele bismilahh bi acıyın kokmadan acınmaz dostum her çıkışın(heleki sizin çıkışın) her türlü kıs dönem inişi vardır.....[/quote]
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu adam hala konuşuyomu mod yok diye. geçen gün Örgülü loncasıyla beraber sizi moda sokmadığımızı unuttun galiba. kesilip kesilip mod yok diye konuşup duruyonuz. baş edemeyince hırsız diye bölgeden yazıyonuz. Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış. Fazla uzatmayın yerlerde yatan fotolarınızı koydurmayın..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
diyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
dostum gerçekten kimsin sen?VARAN6 yazdı:diyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...

benim kim oldumu boşver burhan kardeş bu küçk veletler cemiyetini indirmek için görevlendirildim... bunu bil ytr herşey bu canımı veebilcem köşk için bu tip veletleri yok edeceğiz hep birlikte...Burhanxbizans yazdı:dostum gerçekten kimsin sen?VARAN6 yazdı:diyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
dostum küfr etmeden edebinle yaz ne yazacaksan
En son Burhanxbizans tarafından 16 Mar 2010 14:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.