Merhaba değerli arkadaşlar,
Karaköy bölgesine girişin tekrardan zorlaştırılmasından beridir özellikle Gaffar görevi gibi oyuncu eksikliğinin yoğun hissedildiği görevlerin yapılamamasından dolayı Karaköy bölgesine birçok arkadaş giriş yapamamaktadır.Bu sebep ile birçok oyuncunun aktif olan bölgeye giriş yapamamasından dolayı oyunu bıraktığını düşünüyorum.
Daha orantılı bir giriş sistemi yapılamaz mıydı ?
Saygılarımla,
Eminönü
KARAKÖYE GİRİŞ PROBLEMLERİ HK.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: KARAKÖYE GİRİŞ PROBLEMLERİ HK.
Tek başına her görevin altından gelmek zor. Kalabalık bir loncaya başvurmanı öneririm mutlaka yardıma gelen olacaktır.
Teşekkür ederim üstad bunu dikkate alarak hareket edeceğim ama çok zorlanan bir sürü adam var...
- xWINCHESTERx
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Haklısınız, bu konu yeni başlayan arkadaşları biraz zorlayan bir konu. Sanıyorum Eminönü sunucusunda oynuyorsunuz. Biz lonca olarak elimizden geldiğince zaman zaman böyle arkadaşların görevlerine yardım etmeye çalışıyoruz. Lonca ismi ve oyundaki karakterlerimin isimleri imza kısmında yer alıyor. Eğer oyundayken pm atıp ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin.
Youtube kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCU8cWe ... ivflPGfD1Q
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
0'dan başlayan oyuncular için gerçekten zor bir durum, eskiden Karaköy'e girebilmek için Pihili' görevini yapmak gerekiyordu ve 49 seviye olan bir karakter Karaköy'e rahatça girebiliyordu. Ancak bu da Boss kaçırma vakalarının artmasına neden oluyordu. Yönetimde görev zorunluluğu getirdi (Migrat, Çemberlitaş ve Büyük Hol görevleri). Anlayacağın yeni başlayan oyuncular arafta kaldı. Umarım yakın bir zamanda çözüm getirilir.
Gelen güncelleme yeni oyuncular için değil, mevcut oyuncular için yapılmış son bir istek. Bunu zaten geliştirici ekip söyledi o yüzden yeni başlamayan, mevcut oyuncuların düzeni bozulmasın diye karaköye yeni oyuncu olayı kapalı çünkü mevcut oyuncuların boss kaçırılma olayı vs patlıyor.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Değerli arkadaşlar,
Artık Karaköy'deyim,
Duyurumu dikkate alan siz değerli arkadaşlara ayrıca;
SCOTT ve ekibine burdan teşekkür ediyorum,
Artık Karaköy'deyim,
Duyurumu dikkate alan siz değerli arkadaşlara ayrıca;
SCOTT ve ekibine burdan teşekkür ediyorum,
Güzel kardeşim önerin çok güzel velakin şöyle bir düşün lütfen: Bazı şahsiyetsizlerin suistimali yüzünden (boss kaçırmak vb) maalesef bu tür önlemleri aldılar.
Sizce yönetim olsanız aynısını yapmaz mıydınız?
Sizce yönetim olsanız aynısını yapmaz mıydınız?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN