Ekran kartında ekrana sığdırmak ilgi bir özellik vardır kesin sadece ayrlardan açılması gerekir. Benimde benzer bir sorunum olmuştu forumalrdan bulup düzeltmiştim.SuRReNDeR yazdı:Windows 7 bu güne kadar kullandığım en başarılı Windows sürümüdür. Senin sorunun çözünürlükle alakalı ve ekran kartının ekrana sığdırma özelliği olmadığı için seçtiğin çözünürlüğü ekranın ortasına koymuş bence sorunun bundan kaynaklanıyor.
Windows 7 ekrana sığdırma sorunu.
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Windows 7 ekrana sığdırma sorunu.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Haklı olabilirsin bu konuda deneyim sahibi değilim daha önce başıma gelmedi.FreedommakeR yazdı:Ekran kartında ekrana sığdırmak ilgi bir özellik vardır kesin sadece ayrlardan açılması gerekir. Benimde benzer bir sorunum olmuştu forumalrdan bulup düzeltmiştim.SuRReNDeR yazdı:Windows 7 bu güne kadar kullandığım en başarılı Windows sürümüdür. Senin sorunun çözünürlükle alakalı ve ekran kartının ekrana sığdırma özelliği olmadığı için seçtiğin çözünürlüğü ekranın ortasına koymuş bence sorunun bundan kaynaklanıyor.
Ama uygun olmayan bir çözünürlüğü ekrana sığdırmak rahatsız edici bir görüntü ve uzun zamanda gözde ağrılara yol açar.
En güzeli doğru çözünürlük kullanmaktır.
Deep !
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Arkadaşın sorunu kesinlikle ekran kartı ile alakalı. Hatta kartının markasının büyük ihtimalle ATİ olduğunu da söyleyebilirim. ATİ ise sadece bu oyunda değil, bir çok oyunda hata verme, hatta oyunu oynatmama ve kilitlenme de yaşar. Ayarlarını kurcalaması ve internetten araştırması lazım.
Yeni pc alacaklara da ATİ değil, kesinlikle NVidia ekran kartı öneririm.
Yeni pc alacaklara da ATİ değil, kesinlikle NVidia ekran kartı öneririm.
Melankolik yazdı:merhaba,
windows 7'ye geçtim. oyunu yükledim ama oyuna girdiğimde oyun tam ekran oynanmıyor. yani sağ ve sol tarafları siyah oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

1280*960
Bu sekılde Yap olur

The Lodos of Ottoman
Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz!
Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz!
Sonsuza dektir dostluğum her insan ßunu ßilmez..!!!
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
TheChucky yazdı:Resimdeki Adımları Takip Ederek Bu Sorunu ÇözebilirsinMelankolik yazdı:merhaba,
windows 7'ye geçtim. oyunu yükledim ama oyuna girdiğimde oyun tam ekran oynanmıyor. yani sağ ve sol tarafları siyah oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim?![]()
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

TheChucky yazdı:Resimdeki Adımları Takip Ederek Bu Sorunu ÇözebilirsinMelankolik yazdı:merhaba,
windows 7'ye geçtim. oyunu yükledim ama oyuna girdiğimde oyun tam ekran oynanmıyor. yani sağ ve sol tarafları siyah oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim?![]()
ADAM şeklini koydu yaw bu kadarr...
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam