1- Bu olayı farkedisim aslinda 49 basi veya 39 sonlarina dogru oluyor kons actiginiz zaman karsinizdaki sifaci size zehir atarsa (zehir 5 puan ve uzeri olmali bu arada nedenini acikliycam) ayni anda arada cok az sure olmalı yetenek kullanamaz durumda oluyorsunuz ben o zamanlar bunun zehir ve konsantrasyon yeteneklerinin arasindaki etkilesimden oldugunu sanardim tıpkı konstayken sert vurusun ekstra hasar vurmasi gibi ama sonradan karskoy gelmesiyle birlikte farkettim ki bu durum komiserde de var komiser sizi sersemlettiginde kons acarsaniz yetenek kulkanamz durumda oluyorsunuz (Konsantrasyon 13 takili degilse) burda olayın asıl nedenini farkettim ikv de yetenekler buyuk ihtimal kodlanırken cift yerine sabitleme etkisi zihin tutulmasi bir nevi yetenek kullanamazsiniz durumu olarak kodlanmis . Konsantrasyon tilsimi takili degilken bir nevi yerine sabitleme yiyoruz actigimiz zaman komiserde koms acmadan once yerine sabitleme attiysa bize kons acinca yetenek kullanamiyoruz fakat konsantrasyon tilsimj takiliysa kullanabiliyoruz cunku kosndan dolayi yerimize sabitlenmedik. Bu olayı durdurmanın el tutulmasi ve zehir kombinasyonuyla veya durdurma kons kombinasyonuyla denemeye fırsatim olmadi veyahut dikkat ile fakat olmayacaktir cunku durdurma ve dikkat zehir gibi kesin yerinde sabitleyen bir yetenek degil bazen durdurma atildigi halde yuruyebiliyoruz veyahut dikkat atıldıgı halde yürüyebiliyoruz .Ama zehir atıldıgı zaman aynı anda ileriye tıklasak bile ilerlemiyecektir cünkü zehir kesin bir yere sabitleme etkisi yapıyor.
Böyle değisik gozlemleriniz varsa begendiyseniz konuyu sizde kendinizinkileri paylaşın arkadaşlar