Eminönü sunucusunda yeni başlayacaklar için
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Eminönü sunucusunda yeni başlayacaklar için
arkadaşlar eminönü sunucusunda yeniden hesap açıp kasılmak isteyenlere yardım etmek isteyen arkadaşlar için acıyorum burayı özellikle grup gerektiren görevlerde işinize yarayacağını düşünüyorum , iyi günler
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Eminönü sunucusunda yeni başlayacaklar için
Gaffar görevim var kekeler, ha bir de yeşil hidra.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Eminönü'nde kimse yardım etmiyor hocam. Millet Karaköy'den çıkmıyor. Klandakiler birbirlerini kovalıyorlar. Klansızlar da maden peşindeler. Boss keseceğim, yok kestirmeyeceğim diye kavgalar arşa yükseliyor. Teşkilatta aynı gerçi. Reelden tanıdıkların ile başlayacaksın en güzeli. Kimsenin ağız kokusunu çekmezsin.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Cidden Eminönü sunucusunda hala boss kestirmeyeceğim diyenler var mı? Mesela nasıl kestirmiyorlar? kaçırıyorlar mı?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Baskın yapıyorlar yüksek ihtimal.Karaköy'ü oynamadım ama Çemberlitaş zamanında girişleri basıyordu Arzlar sırf girdirmemek için
Never beleive someone who tells who they are.
Klansızda boss kaçırabilme yetenekleri var İKV oyuncularının.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Klansız nasıl oluyor ya?Skull yazdı: ↑26 Ara 2019 08:33Klansızda boss kaçırabilme yetenekleri var İKV oyuncularının.Sadece Eminönü için değil tabi ki diğer sunucular içinde geçerlidir bu dediğim. Bir ara sıra ile kesilyordu bosslar. Şimdi nasıl bilmiyorum. Etraftan yaratık getirirler yine yapacak bir şeyler bulurlar.
![]()
Göster
ZowieN yazdı: ↑26 Ara 2019 08:39Klansız nasıl oluyor ya?Skull yazdı: ↑26 Ara 2019 08:33Klansızda boss kaçırabilme yetenekleri var İKV oyuncularının.Sadece Eminönü için değil tabi ki diğer sunucular içinde geçerlidir bu dediğim. Bir ara sıra ile kesilyordu bosslar. Şimdi nasıl bilmiyorum. Etraftan yaratık getirirler yine yapacak bir şeyler bulurlar.
![]()
Artık klansızda savaşlar var mı?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Anladığım kadarıyla bosslar grup bölgesinde değil dışarda bu yüzden rahatsız edebiliyorlar doğru mu?Bu arada evet paşalar çok eski ve köklü bir loncadan İKV'nin başından beri.Az kp savaşlarına girmedik onlarla meteorda komutanda.Skull yazdı: ↑26 Ara 2019 08:51Klansız savaş olmaz. Yani klansız da bosslara rahat vermeyenler var demek istediğim. Boss kaçırmanın klanla bir alakası yok tabi. Boss keserken oyunculara dalmak her hangi bir cezai işlem gerektirmediğinden özellikle Eminönünde klansızların sayıları bir hayli artış göstermiş anlaşılan.GösterZowieN yazdı: ↑26 Ara 2019 08:39Klansız nasıl oluyor ya?Artık klansızda savaşlar var mı?
Teşkilatta Paşalar var mesela. Onlara pek takılan olmuyor. Adamlar kalabalık.
Bu dediğim daha çok güçlü olmayan loncalar için geçerli. Gücü olan zaten karşı koyuyor.
![]()