Hedef Neden (General Hakir) ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ASPECT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Hedef Neden (General Hakir) ?

Mesaj gönderen ASPECT »

2 hafta boyunca sunucularda yaptığım araştırmalar sonucunda beyazköşk , Eminönü , teşkilat , meran ve sancak sunucularında oyuncuların üzerindeki ceketlerin yarısından çoğu üretimle sahip olunan ceketlerdi.

- Gözlem yaptığım sunucularda Eminönü ve beyazköşk de general hakirin kesimi çoğu zaman sabote edilmekteydi.

- Sabote edilen kesimin sunucular üzerindeki etkisi neredeyse tüm oyuncuları etkilemiş gibi gözüküyordu zira Halley ceket reçetesine , metroit 1 tılsımını gözden çıkaran oyuncuları gördüm.

- Yapılan bu sabotelerin loncalar arası düşmanlıklar gibi gösterilip aslında olan kişisel meselelerdi.

- oyuncular buglu kesim yapmayı daha kolay bulduğu için buglar kesilmeye başlanıp ve daha sonrasında kesimde havadan inen bombaları patlatanları gördüm.

Bunun gibi birçok şey var bu general hakir degilde yüce komiserde olabilirdi veya büyük büyücüde olabilirdi uzun lafın kısası yaptığım araştırmalarda bu yapılan sabotelerin sunucu üzerinde bir hakimiyet kurdugunu gördüm bir bosstan düşen eşyayı neredeyse tüm sunucu üretmeye kalkıyor sizlere soruyorum neden tek hedef General Hakir ?
Kullanıcı avatarı
SetheriaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Hedef Neden (General Hakir) ?

Mesaj gönderen SetheriaL »

Merhaba,
diğer boss kesimlerinin bugsuz kesilme ihtimali daha kolay olduğu için, hem ceket hem de mikroçip verdiği için, Karaköy'ün en meşakkatli boss'u General Hakir olduğu için insanlara daha külfetli geliyor. Bunun üstüne hasmı tarafından boss'a sabote etme teşebbüsü bulunduklarında bu külfet daha da artıyor ve belli bir süreçten sonra angarya geldiği için ceket düşürmek yerine üretim yapmayı tercih ediyorlar.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hedef Neden (General Hakir) ?

Mesaj gönderen AGRESIF »

en iyi ganimeti verdiği için

“Genel Etkileşim” sayfasına dön