Suçsuz yere bloklanan veya karakterleri silinenler, görevlerini yapamadığı için karaköy bölgesine giremeyenler sizler bu konuyu görmezden gelin keza sayınız(ben de dahil olmak üzere) epey çok. Oyuna yeni başlayan(imkansız) veya tekrar dönenler de ipin ucunu bir şekilde yakalamaya çalışsın. Eskisi gibi kalabalık Ölüm Oyununlarında buluşmak dileğiyle esen kalın.
Etkinliklere katılın!
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Etkinliklere katılın!
Selam arkadaşlar, biliyorum forumda gezinen kemik kitle hala buralarda ve gezinirken sıkılıyor. Oyuna giresi gelmeyenler, onlar da yıllardır buralarda... En azından etkinlik takvimini takip ederek, belirtilen gün ve saatte oyuna girin ve etkinliklere katılım gösterin. Bu bir miktar sıkılmanızı engelleyecektir. Etkinlikten kastım saçma sapan olanlar değil savaş içerikli olanlar.
Suçsuz yere bloklanan veya karakterleri silinenler, görevlerini yapamadığı için karaköy bölgesine giremeyenler sizler bu konuyu görmezden gelin keza sayınız(ben de dahil olmak üzere) epey çok. Oyuna yeni başlayan(imkansız) veya tekrar dönenler de ipin ucunu bir şekilde yakalamaya çalışsın. Eskisi gibi kalabalık Ölüm Oyununlarında buluşmak dileğiyle esen kalın.
Re: Etkinliklere katılın!
Ben Karaköy'e giremediğim için oyuna da girmeyi bıraktım uzun zaman önce
♂️
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Etkinliklere katılın!
Arayan Bulur veya Kelime Avcısı gibi etkinlikler bu oyunculara göre fazlasıyla pasif ve sözel o etkinlikleri kısa süreliğine değiştirip haftanın belirli günleri yapılması zor olan boss görevlerine yardımcı olunsa harika olur. En azından işlevsel olur.