Selamlar,
Şu lanet olası oyundan kopamamanın verdiği duyguyla bikaç yıl sonra tekrar oyuna döndüm ve herşey tahmin edildiği gibi oyuncu eksilmiş bol bol. Anlam veremediğim kısım şu aptal saptal grup bölgelerinin görevlerini yapamadığımızda oyunu oynayamıyor olmak. Arkadaş 3günde 50 level oldum nerdeyse 2 haftadır Gaffar görevini yapmayı bekliyorum. Gerizekalı gibi oyuna girip sohbet kanalında "ÇT girecek varmı" yazmak ne kadar mutluluk veya heyecan verici olabilir sizce? Çok akıllısınız çok zekisiniz ya hani size zahmet hikayenin geçtiği dönemlerin Sülün Osmanını bulup agahın yanına koyun belli bi akçe karşılığında istenilen görevi yaptı saysın yada hani hikaye önemli ya bizim yerimize yapıyor sayılsın falan olsun sizde para kazanın bizde her geçen gün mahvettiğiniz oyumuzu parasını verip istediğimiz gibi oynayabilelim. Yeni oyuncu oynayamıyor. Başlayamıyor. İlerleyemiyor. Sizin hergün duyup alıştığınız o hani "ne kadar rezil bir oyun" cümlesi varya arkadaş arasında İKV deyince bana söylendiğinde sanki bana hakaret ediliyor gibi üzülüyorum. Sizin umursamamazlığınız akıl alır gibi değil.
Yönetime para kazanma fikri..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yönetime para kazanma fikri..
Güzel bir mizahi yazı yazmışsın, okurken güldüm ve son kısımda kendimi gördüm.
Arkadaş: r6 patlayacağız hadi gel.
Makinacı: yok hacı ben ikv takılayım bu gece.
Ve arkadaşının sana sanki cüzzamlı birisiymişsin gibi bakması...
Dostum, duygularıma tercüman olan insan... Sana bir tavsiye vereceğim. Güzel insanlardan oluşan bir lonca ara ve kendini bir şekilde kabul ettir. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ayrıca, ilk etapta şifacı oynamanı öneririm. Ben de bir buçuk hafta önce başladım oyuna, bir şifacı olarak. 30. Seviyemde kaliteli insanlardan oluşan bir lonca ile tanıştım ve bana öyle güzel yardımcı oldular ki... Şuan Karaköydeyim ve 55. Seviye mor asayı aziz bir dostumun da yardımı ile bastım. Bu oyun ne yazıkki bireysel bir oyun değil, keşke olsaydı. Iyi bir lonca bul, her şey daha güzel olacak. Bol şans.
Arkadaş: r6 patlayacağız hadi gel.
Makinacı: yok hacı ben ikv takılayım bu gece.
Ve arkadaşının sana sanki cüzzamlı birisiymişsin gibi bakması...
Dostum, duygularıma tercüman olan insan... Sana bir tavsiye vereceğim. Güzel insanlardan oluşan bir lonca ara ve kendini bir şekilde kabul ettir. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ayrıca, ilk etapta şifacı oynamanı öneririm. Ben de bir buçuk hafta önce başladım oyuna, bir şifacı olarak. 30. Seviyemde kaliteli insanlardan oluşan bir lonca ile tanıştım ve bana öyle güzel yardımcı oldular ki... Şuan Karaköydeyim ve 55. Seviye mor asayı aziz bir dostumun da yardımı ile bastım. Bu oyun ne yazıkki bireysel bir oyun değil, keşke olsaydı. Iyi bir lonca bul, her şey daha güzel olacak. Bol şans.