Kulak verin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BalikEkmekk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonuna Kadar

Kulak verin

Mesaj gönderen BalikEkmekk »

Bunu baya bir süre düşündüm ve mantıklı olabilecek tek cevabım bu.
Eğer ki bu oyun eski ihtişamlı günlerine kavuşmak istiyorsa gerçek bir "istanbul kıyamet vakti" olmalı.
Herkesin eşit olduğu bir oyun. Öyle gidip de bir çarın sadece ustünü dizmek için (asa zırhı saymıyorum bile) ayların harcanacağı hir oyun değil. Mademki sunucuları birleştirmek olanaksız Bir Seçenek, Sunucu Listesine Yenisi Eklensin. Bu Özel bir Sunucu Olsun. Tıpkı Betadaki Gibi Herkes Fare Görevinden Sonra Üstünü Full Dizsin işportacıdan Tılsımını Alsın Ve Oyunun Kalan Kısmı Tamamen Bireysel Yeteneğe Bırakılsın. Bu Şekilde Eminim ki Çok Fazla Sayıda Oyuncu Artışı olacaktır. Oyunun Şimdiki Hâlinde Bakıldığında Aylarını Harcıyorsun Asa Zırh Tılsım ve üst Dizmeye ve Karşına Biri geçip Bu sefer de Yeteneği Kopyalıyor. Hadi Diyelim ki Bono Kopyaladı eyvallah Sen Uğraştın Ettin Paranı topladın sağlam yaptın Karakterini. Bu sefer de yetenek kopyacıları çıkıyor başımıza. Bu oyunu karmaşıklaştırdıkça bu Karmaşada Siz de Boğuluyorsunuz bunun artık farkına Varın. İnsanların Monoton Hayattan Kaçıp 1-2 saat Kafa Dağıtacakları Bir Oyuna ihtiyaçları Olduğu Aşikârken Siz Gidip Bunu Aylara Hatta Yıllara Dökmeye Çalışırsanız ikv daha çok kan kaybeder. Fikirlerimi Sundum Buraya Kadar Okuyan Herkese Teşekkür ederim. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
IKVFan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Kulak verin

Mesaj gönderen IKVFan »

[*]Her ne kadar tek düzeliğinden şikayet dahi edilmiş olsa, son zamanlarında oldukça keyifli geçtiğini düşündüğüm 49 levelin eğlencesi, bahsettiğiniz şimdiye göre daha kolay kasılabilme durumu ve tabi ki savaş/kaos ortamıydı.

[*]Hal böyle olunca, mevcut kitlenin kolaylığa alışmasından sonra, içinde bulunduğumuz aylara/yıllara dağıtma olayı ne yazık ki kabul görmedi.Buna bazıları ayak uydurabildi ki genellikle köklü loncalar/az çok çevresi olan ve tabi İKV aşıkları.Kalanlarsa, bireyselliğe alışmış ve 10 yıl sonunda eskimiş, yaşını almış bizim gibi oyuncular için birkaç saatin yetmemesi ve o 1 2 saatte de doğru düzgün takılacak birilerini bulamayan ve yavaşça soğuyanlardı.

[*]Kolaylaştırılabilir mi?Elbette.Şuan ki koşulları düşünürsek oluru var mı?Malesef.Gerçekler, ne sunucu kapatmayı, ne sunucu açmayı, ne sunucu birleştirmeyi dahası bir çöp dahi eklemeyi oldukça zor kılıyorken, hayalprest düşüncelerimiz sadece çocukluğumuzun/gençliğimizin sevgisinden ve de bunun bazen bizi kör ettiğinden olabilir. :relaxed:

[*]Fakat şunu da unutmamak lazım ki 5 yıl aradan sonra güncelleme alabilmiş ve binlerce oyunculu kitlesini betasında yeniden görmüş bir köklü oyun için hala bir umudun olması anlamsız mıdır?
Taktiriyse elbette bu güzel kitlenindir. ;)
Göster
Kimbilir.. ? Belki de umut etmeyi seviyoruzdur.. :blush:
İyi Forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti Fan Sayfası

• Oyunumuz İle İlgili Haberler,Anketler.
  • Oyun İçi ve Dışı Sizlerden Gelenler.
  • Günün Sorusu vb. Etkinlikler.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Oyun eski ihtişamlı günlerine kavuşmak istiyorsa demişsin. Hayır istemiyor.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Aktarılmaya kapalı yeni bir sunucu olsa bir çok arkadaşın döneceğini düşünüyorum. Düşünsenize eskiden Kara Kürke 50 100 kişi gittiğimizi Kadim Hidrada saatlerce beklediğimiz günleri ... :heart_eyes:

Resim

Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Kulağa kominizm gibi geliyor.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön