FuNdaa yazdı:bunların phtoshopla yapılmadığı ne malum bide meran açılalı 3 yıl oluyor mu[bunu sırf merakımdan soruyormxD]
kesinlikle 3 yıl oluyor hatta daha fazla bende 3yıllığım doğuş abimize helal olsun diyoruz photshop olamaz olma imkanı yok ama sen inansanda hepsinden 1er tane üretmek bile yeter
FuNdaa yazdı:bunların phtoshopla yapılmadığı ne malum bide meran açılalı 3 yıl oluyor mu[bunu sırf merakımdan soruyormxD]
kesinlikle 3 yıl oluyor hatta daha fazla bende 3yıllığım doğuş abimize helal olsun diyoruz photshop olamaz olma imkanı yok ama sen inansanda hepsinden 1er tane üretmek bile yeter
Eminmisin Strong 3 yıl olduguna ? 11 Mart 2008 de Meran acıldı.
Slm arkadaslar .3 yil demem ortalama 3 yıl belkide 2.5 yoldır oyundayım ama son 5 aydır girmiyorum. Shaiya diye bir oyun var arada ona giriyorum.Madenler gercektir diger carlardakileri aktarmamisdim inanmamakda haklısınız...
Phtoshop olmadıgını oglum geo gösterebilir ben madenlerlede oyunlada ilgilenmiyorum artık. merak edenlere madenlerin toplam degeri 10 mlyr.
dogus06 yazdı:Slm arkadaslar .3 yil demem ortalama 3 yıl belkide 2.5 yoldır oyundayım ama son 5 aydır girmiyorum. Shaiya diye bir oyun var arada ona giriyorum.Madenler gercektir diger carlardakileri aktarmamisdim inanmamakda haklısınız...
Phtoshop olmadıgını oglum geo gösterebilir ben madenlerlede oyunlada ilgilenmiyorum artık. merak edenlere madenlerin toplam degeri 10 mlyr.
Herkese iyi oyunlar AEO
madenlerin değeri 10 mlyr falan değil sen o madenlerin hepsini birden piyasaya sür toplam 250M e satabilcenmi gör.istifciliğe devam