***Oyunda Arafta Kalmak***

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Drinian
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

***Oyunda Arafta Kalmak***

Mesaj gönderen Drinian »

Merhaba arkadaşlar,
Oyunun eski ihtişamlı günlerinden eser kalmadığının hepimiz farkındayız. Ama belli bir grup halen daha oyundan kopamadığı gibi kimi oyuncular da eski günlerin hatrına bir girip bakayım ne var ne yok demeye devam ediyor. Ancak ben kendi şahsım adına konuşuyorum halen daha bu oyuna umut bağlayanlardanım. Zaman zaman tekrardan girip sıkılıp çıkmaya devam ediyorum. Ama asla oyunu tamamen kaldıramıyorum bilgisayarımdan. Şöyle bir durumun oluştuğunu gördüm ki yeni bölgenin gelmesi ile uzun süredir oyuna girmeyen oyuncular ARAFta kaldı. Nasıl diyecek olursanız oyunu 49 ken veya daha erken tarihte bırakanlar için tekrar girmek istediklerinde veya baştan sıfırdan başlayayım dediklerinde belli bir yerden sonra ne çt atabiliyorlar haliyle çt atamadıkları için karaköye de giremiyorlar ve oyunun o kısmında sıkışıp kalıyorlar. Ne ileri ne geri anlayacağınız. Bunun oyunu diğer etkenlerin yanında çok olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. Umarım yeni hazırlanan projeler ile bu sıkıntılar son bulur ve yerli, milli kursağımızda kalmış olan oyunumuz bizi tekrar eski günlerindeki gibi hissettirir. Herkese mutlu günler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: ***Oyunda Arafta Kalmak***

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Oyundan zevk almayı bilenler için bu durum bile bazen sorun olmuyor.Adam diyor ki sadece 29/39/49'a kadar kasıcam , item toplarım eskilerle takılıp koleksiyon yaparım.Hikayesi, müziği yeter vs. Veya geçmişte örnekleri olduğu gibi loncalar belirli seviyelerde er meydanı vs etkinlikleri kendi içlerinde deniyor.Bunun içinde mesele birkaç güzel insan bulmak veya buluşmuş olanlara katılmak.Tabi bu vaziyette bulmak oldukça zor.Kendimden kısaca örnek vermek gerekirse, karaköye girebilen karakterim vardı ama bana oranın havası boğucu geliyordu.Muhtemelen rekabetçi, kindar/fesat insanlarından dolayı.Eminönü bankada kabadayıya girip birkaç ws atıp çıkmak daha keyif vericiydi, insanları kesinlikle daha samimi.Sıkışıp kaldığını düşünme.Birkaç arkadaş edinmeye bak, fırsatlar elbette gelecektir.Çok mu şey kaybediyorsun, dediğim gibi hayır.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön