Bazı hesaplarla giriş yaparken bazılarıyla yapamıyorum
Oyuna girmeye çalıştığımda "Bağlantınız kesildi çünkü kullanıcı isminiz ya da şifreniz onaylanmadı." Hatası alıyorum ilk defa bu olayı yaşıyorum.
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Yaşanan sorun ile alakalı teknik ekibimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Yaşanan sorundan dolayı sizlerden özür dileriz.
Bilginize
Merhaba arkadaşlar;
Yapılan çalışmalar ile alakalı gelişmeleri yine bu konu başlığı altında bilgilendirme yapılacaktır. Bu süre zarfında yeni konu başlığı açmayarak mevcut konu içerisinde devam edebilirsiniz.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Yaşanan sorun ile alakalı teknik ekibimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Yaşanan sorundan dolayı sizlerden özür dileriz.
Bilginize
Merhaba arkadaşlar;
Yapılan çalışmalar ile alakalı gelişmeleri yine bu konu başlığı altında bilgilendirme yapılacaktır. Bu süre zarfında yeni konu başlığı açmayarak mevcut konu içerisinde devam edebilirsiniz.
Bilginize.
kaçta açılacak o zaman akşam etkinlik var da
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Keşke yaptığınız işe az saygı duysanız. Başka hiçbir online oyunda göremeyiz bu yaptığınızı. Bakım yapılacaksa önden plan yapılır oyuncular bilgilendirilir. Hadi diyelim ki öngörülemeyen bir şey oldu haber verilemedi. Şuan burada oyunculara bilgi verilmeliydi en azından. Bu tip hareketler sonucunda dilediğiniz özür bana hiç samimi gelmiyor. Umarım ilerleyen dönemlerde yaptığı işe saygı duyan birileri oyun teknik veya yönetim ekibine dahil olur.
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK