Ruh taşları, Migrat, Kissless.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Ruh taşları, Migrat, Kissless.

Mesaj gönderen Esadullah »

Bu tür konuları zevkle okuyor, direkt abone oluyorum.

Senin paylaşımlarının devamını diler, @İKVDestek'ten de mesajımın silinmemesini rica ediyorum!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Sizler çok güzel bir detaysınız :) .
"Bizler daimi tanıklarıyız, hep var olacak kentimizin. Şimdi ve kıyamette!
Zaman akmaya devam edecek, yanımızdan ve sessizce. Yaşamın diğer kıyısında.
Kent kalacak baki. Ve bizler..."
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Sanırım arzuhalcinin kim olduğunu çözdüm 😇☺️
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Acelikerk »

02ARMA02 yazdı: 19 Eki 2019 10:48 Sanırım arzuhalcinin kim olduğunu çözdüm 😇☺️
Bize de söyle reis. Merakta bırakma.

Sitede hikayeden okuduğum kadarıyla ruh taşları güvenli değil. Lonca bölgesi ruh taşlarından geçen bir cin ölüyor, komutan ise izni olmadığı için öldüğünü söylüyor. Karaköy hikayesini anlatmıştı bir arkadaş, oradan hatırladığım kadarıyla Arzuhalcinin notlarından bilinç aktarımını keşfediyor Fehmi.

Üstüne pek düşünme fırsatım olmadı şu sıralar ama ruh taşlarının güvenli olmadığı açık. Ayrıca bu ruh taşı meselesi yeniden doğum ile ilişkili olabilir. Gaffarın "Yine kazanamadılar." sözünün bununla, yeniden ve yeniden amaçları için yeryüzüne geliş ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Romalıların nasıl ölmediği konusu bununla ilişkili olabilir.
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sahaf Necmi eski Genç Bilgililer üyesidir. Arz klanı alımları oyun içerisinde bir poster ile duyurulmakta ve alımların Sahaf Necmiye başvurularak yapıldığı belirtilmekte. Yol savaşçısı fare-adamdır.

Arzların fare-adamlar ile dostluğu bilinmekte. Fare-adamların eskiden teşkilata ait olan ve toplantıların yapıldığı Sirkeci Garını ele geçirdikleri hikayede yazıyor. Yalnız, teşkilat mı yoksa Yükseliş Cemiyeti mi hatırlamıyorum tam. Sirkeci Garından uzanan tren raylarının Büyük Hol bölgesine kadar uzandığını biliyoruz. Büyük Hol bölgesini ilk olarak Arzın Çocuklarının keşfettiği bilgisi mevcut. Büyük holde Arzın Çocukları bölgesi olarak adlandırdığımız bölgede çeteci ve fare-adamlar bir ruh taşının başında beklemektedir. Bu ruh taşının önemi şu; Arz-Lodos tanıtım videosunda oyun içinde görmediğimiz bir yaratık ve başında bir taç anlık olarak gözükmekte. Bu yaratığın takmış olduğu taç, Büyük Holde çeteci ve fare-adamların başında beklediği ruh taşının üzerindedir.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Acelikerk yazdı: 19 Eki 2019 21:07 Sahaf Necmi eski Genç Bilgililer üyesidir. Arz klanı alımları oyun içerisinde bir poster ile duyurulmakta ve alımların Sahaf Necmiye başvurularak yapıldığı belirtilmekte. Yol savaşçısı fare-adamdır.

Arzların fare-adamlar ile dostluğu bilinmekte. Fare-adamların eskiden teşkilata ait olan ve toplantıların yapıldığı Sirkeci Garını ele geçirdikleri hikayede yazıyor. Yalnız, teşkilat mı yoksa Yükseliş Cemiyeti mi hatırlamıyorum tam. Sirkeci Garından uzanan tren raylarının Büyük Hol bölgesine kadar uzandığını biliyoruz. Büyük Hol bölgesini ilk olarak Arzın Çocuklarının keşfettiği bilgisi mevcut. Büyük holde Arzın Çocukları bölgesi olarak adlandırdığımız bölgede çeteci ve fare-adamlar bir ruh taşının başında beklemektedir. Bu ruh taşının önemi şu; Arz-Lodos tanıtım videosunda oyun içinde görmediğimiz bir yaratık ve başında bir taç anlık olarak gözükmekte. Bu yaratığın takmış olduğu taç, Büyük Holde çeteci ve fare-adamların başında beklediği ruh taşının üzerindedir.

Yol Savaşçısı Aslında bir film karakteri dostum. İzledin mi bilmiyorum ama, ikv içinde bu filmden 2, 3 daha karakter eklenmiş...

https://i.hizliresim.com/6DEmyP.png
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Acelikerk yazdı: 19 Eki 2019 13:02
02ARMA02 yazdı: 19 Eki 2019 10:48 Sanırım arzuhalcinin kim olduğunu çözdüm 😇☺️
Bize de söyle reis. Merakta bırakma.

Sitede hikayeden okuduğum kadarıyla ruh taşları güvenli değil. Lonca bölgesi ruh taşlarından geçen bir cin ölüyor, komutan ise izni olmadığı için öldüğünü söylüyor. Karaköy hikayesini anlatmıştı bir arkadaş, oradan hatırladığım kadarıyla Arzuhalcinin notlarından bilinç aktarımını keşfediyor Fehmi.

Üstüne pek düşünme fırsatım olmadı şu sıralar ama ruh taşlarının güvenli olmadığı açık. Ayrıca bu ruh taşı meselesi yeniden doğum ile ilişkili olabilir. Gaffarın "Yine kazanamadılar." sözünün bununla, yeniden ve yeniden amaçları için yeryüzüne geliş ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Romalıların nasıl ölmediği konusu bununla ilişkili olabilir.

Araştırmam devam ediyor. Şüphem doğru çıkarsa ben dahil şok olucaz...
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Böyle konuları görmeyi özlemişim. Gerçekten oyunun hikayesi çok gizemli ve merak uyandırıcı. Şu oyunun halen görev metinlerinin paylaşılmasına hakikaten gülüyorum, çok mu zor şu görev metinlerini pdf formatına getirmek, etkinlik yapacaz bahanesiyle bunu bile geçiştirdiniz. Gorgar'da bunca yılın hattına oyunun hikayesi bizle paylaşmadı ya ne diyim. Kitap veya çizgi-roman ayarlasaydın be bir şeyler gorgar. Onca yılın hatrına, o kadar yaşanmışlığa rağmen yapmadın ya ne diyim.
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

02ARMA02 yazdı: 19 Eki 2019 23:54
Reis filmi duymuştum Mad Max in eski filmi. Diğer eklenen karakterler neymiş merak ettim bir izleyeyim, zaten güzel filmdir. Umarım çözersin şu hikayeyi, harika olur. Arzuhalcinin filolog olduğunu ve teşkilat için çalıştığını biliyorum sadece. İyi tatiller.

Hidra yolu üzerinde bulunan ufak akrep heykellerinin olayını bilen var mı?
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Acelikerk yazdı: 20 Eki 2019 10:09
02ARMA02 yazdı: 19 Eki 2019 23:54
Reis filmi duymuştum Mad Max in eski filmi. Diğer eklenen karakterler neymiş merak ettim bir izleyeyim, zaten güzel filmdir. Umarım çözersin şu hikayeyi, harika olur. Arzuhalcinin filolog olduğunu ve teşkilat için çalıştığını biliyorum sadece. İyi tatiller.

Hidra yolu üzerinde bulunan ufak akrep heykellerinin olayını bilen var mı?
Saklı ırklar kel olanlar bu filmden esinlenmiş.

Ayrıca büyük lider de benziyor Bir karaktere.
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön