Sunucu Listesinde Eminönü Yok !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ProcessorX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Sunucu Listesinde Eminönü Yok !

Mesaj gönderen ProcessorX »

Bu nasıl bir saçmalıktır. Cumartesi günü sunucu listesinden Eminönü kayboldu, diğer sunuculara girip sorduğumda kopyalama vb nedeniyle kapatıldığı söylendi. Açılacak saatide belli değil düzenli olarak yapılırmış. Nasıl bir saçmalıktır ? CaptainATX ' in ekibizden ayrıldığından itibaren yeni geçtiği ismini vermediğim oyun platformunu CaptainATX zirve yaptırdı. Reklamlar, Canlı yayınlar vb. Gücünüz yokmu ? bu saçmalıklara son vermeyecekmisiniz. Bu vardır FİX'lersin. Geliştiricin çözemiyorsa başka bir geliştirici ekibe dahil edersin. Ben yeni başladım bırakmıştım karaköyde güç bela takılıyordum keyif alıyordum yine, ama neden bu oyun tatil gününde kapanıyor. Ben hakkımı helal etmiyorum emeklerimi, satın aldığım plusları vb oyuna koyduğum hiçbir maddiyatımı helal etmiyorum. Elimden sadece bu gelir. Çünkü siz hakkı hakedecek birşey yapmıyorsunuz. 1000 pluslu adam sadece 3 ayda 57.000 TL para yapar. Siz tembelsiniz Turktelekom çatısı altına girmiş ben hep 50 TL ' lik alıyorum kafasındasınız. Geliştirseniz , Reklam yapsanız tanınsa oyun emin olun sponsorluklardan paraya para demiyeceksiniz. Oyun motoru eskiyse yeni bir oyun motoruna geçin sıfırdan kodlayın. Herkesin karakter seviyesi felan belli kayırlarınızda. Aynı şekilde devam eder oyun yeni bir motorla. 1 sene sürsün ümit verin bakın nasıl bekler ikv ailesi.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu Listesinde Eminönü Yok !

Mesaj gönderen AGRESIF »

1000 pluslu hesap mı 4te 1i bile yoktur ya ':)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

AGRESIF yazdı: 02 Eki 2019 21:35 1000 pluslu hesap mı 4te 1i bile yoktur ya ':)
Bir zamanlar sadece bende 30 hesap vardı plus paketli :) Bence o kadar da imkansız bir rakam değil. Kazanılan paranın haddi var hesabı yok. Harcanan kısmına tek kelime etmeyeceğim. Sorun çözümüne dair ümit vaat etmiyor artık İKV. Böyle işte işine geliyorsa mantığı güdüyor. Çatlayan duvarı yamalarla ayakta tutmak yıkılmayı engellemez, geciktirir. İmkan olsa da yeni motor ile yeniden yazılsa yeniden okşasa ruhumuzu fakat bu imkansız. Bu tür oyunların pazarda yeri çok az. Ölü yatırım gözüyle bakılıyor. Üzülüyoruz tek yapabileceğimiz ve elimizden gelen üzülmek...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyunun bu hale gelmesinin sebebi onu hiç umursamayan Türk Telekom'un çatısı altında olması.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön