emmi başta dedimki büyücü karizmasını hızlı kaybediyorwoLveRiNe yazdı:Petcarar yazdı:bilse ne kadar faydalı olacak onu anlamadım? kutuptan çıkınca 3 savaşçı değil minimum 5 savaşçı bulacaksın karşında.ve en az 3 tanesi dibinde olacak.olmasa bile durdurmaları yetecektir.şifacının iyileştirmeye basacak kadar bile zamanı olmayacaktır.woLveRiNe yazdı:Şifacı Bilmeyecekmi Durumu? Anlamayacakmı Benim kutup açmak isteyeceğimi? Boşuna İsim vermedim orayaPetcarar yazdı:her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.LekerxUfuk Diye
yav diyosun 3-tane ilkınde Tamam güzelce Etrafında Kesiş'i söylüyoz. kaçırıyosun beni kaçırıyorsun xD sonra 5 savaşcı daha diyosunVay Tamam xD Bırak Kessinler Allah aşkına kessinler yah
![]()
grup bölegeleri yetenek sistemi!!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: grup bölegeleri yetenek sistemi!!
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
woLveRiNe yazdı:Petcarar yazdı:sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.woLveRiNe yazdı:Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
1 saat 100 karizmayla gezip ölmeyen savaşçı,
arkasında şifacı bile olsa 100 karizmayla 30dk dayanamayan büyücü?
taktiğini görücez grup bölgesinde
ARkadamda şifacı olsun değil 1 saat 1 sene uğraşsınlar Zor keserler Beni. Denemesi Bedava ,
Anka sunucusundayım Yanımdada LekerxUfuk' şifacısıyla...
Merhabalar,
15 Zihin , 15 Kutup
3 Sanıye Önce başlıyoruz. Şifacımın Teki Zehri Savaşcıya Basar Takılır kalır, ve Şifacı bana Büyü bozma atarak üzerimdeki Dikkatide Kaldırabilir. ve 1 Tane Savaşcı kalacaktır Onuda Buz elektriK kesmesi Çok Rahat olacaktır![]()
Ve Asla ANKA sunucusuna Sığınmam.!!!!!!!! Benim Başka sunucum yokki , Sen nasıl kendı sunucuna Çağıracaksan Bende Anka sunucusuna ;=)
sacmaladın kardesss
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Petcarar yazdı:sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.woLveRiNe yazdı:Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
ARkadamda şifacı olsun değil 1 saat 1 sene uğraşsınlar Zor keserler Beni. Denemesi Bedava ,
bunu ankaya hakaret bilirim hiç yakışmadı sana.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ankaya mı hakaret? kendime mi? her ay sektirmeden plus alacak param olmadığına mı?turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.woLveRiNe yazdı:Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
bunu ankaya hakaret bilirim hiç yakışmadı sana.
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar ,
artık tek şunu söyleyebilirim xD
" her Yiğidin Yoğurt Yeme Şekli Farklıdır "
artık tek şunu söyleyebilirim xD
" her Yiğidin Yoğurt Yeme Şekli Farklıdır "
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Petcarar yazdı:
ankaya mı hakaret? kendime mi? her ay sektirmeden plus alacak param olmadığına mı?
para ile alakası yok orda ankaya kimsenin gelmeyeceği yazmışsın neden kimse gelmesin?
okula giderken harçlık alıyorsan günde 1 tl kenara koy ama bende 8 de iken almıyordum seneye alırsın boşver
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
birincisi ankada kimsenin tanıdığı yok.varsa da çok az.başka sunucular daha cazip geliyor o yüzden.para konusunda da, parayı bulsan da kolay bir yol lazım.kontör işi şimdilik yatmadı aklıma.turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:
ankaya mı hakaret? kendime mi? her ay sektirmeden plus alacak param olmadığına mı?
para ile alakası yok orda ankaya kimsenin gelmeyeceği yazmışsın neden kimse gelmesin?
okula giderken harçlık alıyorsan günde 1 tl kenara koy ama bende 8 de iken almıyordum seneye alırsın boşver
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Petcarar yazdı:birincisi ankada kimsenin tanıdığı yok.varsa da çok az.başka sunucular daha cazip geliyor o yüzden.para konusunda da, parayı bulsan da kolay bir yol lazım.kontör işi şimdilik yatmadı aklıma.turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:
tanıdığı yok falan fasa fiso..gir forumdaki anka sunucusu bölümüne sohbetlerimize bir bak başka sunucuda olmayan yüzlerce şey farkedeceksin
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Noluyo burda ;
Anka lafları geçiyo fakat konuyu tam anlıyamadım.
Alp
Anka lafları geçiyo fakat konuyu tam anlıyamadım.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
3 savascı cok rahat buyucu olur dıkkat atarlar 3 dıkkat ztn buyucu cok yavaslıcak ne kaldıkı zehır 1 tane atabılırısn
durdurmalar var