pegasusejder2 yazdı: ↑18 Eyl 2019 11:23
Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dokümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyunun ve Oyunun sunulduğu web sitelerinin kodlarına erişmeye çalışanlar veya herhangi bir şekilde bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal edenler bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan işbu Sözleşmenin kabul edildiği(Oyunun indirildiği/Oyunun denendiği/Oyuna üye olunduğu/Oyunun satın alındığı) tarihte yürürlükte olan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili tüm yasa ve ikincil düzenelemelere uymayı taahhüt ederler.
Oyun'un, web sitelerinin ve bunların içeriğindeki tüm materyallerin burada belirtilen Kullanım Koşulları'na aykırı kullanılması durumunda TTNET'in, web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz. Üyeliğin sona ermesi halinde, Sözleşmenin sizin tarafınızdan ihlali halindeki yükümlülüklerinize ek olarak TTNET'e ait Sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın aldığınız veya almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları kayıtlarınızdan yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.
Efendim öncelikle cevabınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi cümle cümle inceleyelim.
1 - Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dokümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır.
Bu madde her türlü ticari içeriğin vazgeçilmez maddesidir. Her türlü içerik , metaryal tabii ki yasal olarak TT 'a aittir. Burada herkes hemfikir.
2 - Oyunun ve Oyunun sunulduğu web sitelerinin kodlarına erişmeye çalışanlar veya herhangi bir şekilde bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal edenler bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan işbu Sözleşmenin kabul edildiği(Oyunun indirildiği/Oyunun denendiği/Oyuna üye olunduğu/Oyunun satın alındığı) tarihte yürürlükte olan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili tüm yasa ve ikincil düzenelemelere uymayı taahhüt ederler.
Bu maddenin ilk kısmında oyunun sunulduğu web sitesine erişmeye çalışanlardan bahsediyor. Burası bizi ilgilendirmiyor. Herhangi bir açık aramadık. Herhangi bir koda erişmedik.
Devamında herhangi bir şekilde bu sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal edenler diyor. Benim merak ettiğim kısım zaten böyle bir hüküm olup olmaması. Yani " oyun hatasını kendi lehine kullanan kullanıcı süresiz Ban yer " minvalinde bir hüküm var mı yok mu kullanıcı sözleşmesinde onu merak ediyorum. Bu cümleden de böyle bir hüküm çıkmaz diye düşünüyorum. Tersini düşünüyorsanız fikrinizi belirtiniz lütfen.
Oyunun, web sitelerinin ve bunların içeriğindeki tüm materyallerin burada belirtilen Kullanım Koşulları'na aykırı kullanılması durumunda TTNET'in, web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz.
Şimdi geldik buraya. Burada belirtilen Kullanım Koşullarına aykırı deniyor. Tekrar vurgulamak istiyorum , herhangi bir aykırılık yok. Tamamen kurallar çerçevesinde , gece saat 1'de kasıtlı olarak alışveriş yapmak kurallara aykırı bir durum değil. Kullanıcı Sözleşmesinde aksi bir durum belirtiliyorsa o maddeyi yazarsanız sevinirim.
Üyeliğin sona ermesi halinde, Sözleşmenin sizin tarafınızdan ihlali halindeki yükümlülüklerinize ek olarak TTNET'e ait Sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın aldığınız veya almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları kayıtlarınızdan yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.
Burası da zaten mevzu ile alakasız.
Şimdi tekrar soruyorum. " Oyun hatasını kendi lehine kullanan oyuncular süresiz ban yer " maddesi nerede ? Direkt maddeyi istemiyorum. Bu anlama gelecek cümle hangisi?