Haksız "blok" aldım deyip karakterinin açılmadığını söyleyenler
Re: Haksız "blok" aldım deyip karakterinin açılmadığını söyleyenler
Adamlar size açık açık oyunu bırakın artık diyor siz hala oynuyorsunuz 
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Adam etkinlik için zaman ayırıyor çünkü ona servet ödeniyor değil mi ? Gerçekten böyle mi sanıyorsunuz ? Senin destek mesajından daha önemli birşey yok çünkü hayatlarında olamaz da hatta değil mi ? Hayat senin için toz pembe olabilir, ama onların da tıpkı bu sanal alemde olduğu gibi gerçek hayatta sürdürmek zorunda oldukları sorumlulukları var mesela en basitinden bir işte çalışmak gibi.Tamam hatalılar, hatasızlar demiyorum ya da iddaa etmiyorum. Ama onları hataya sürükleyen de sizin bencilce baskılarınız olduğunu düşünüyorum. Sürekli BEN BEN BEN diyerek, bir mesajı 10 kere 100 kere yollarsanız adam tabi yoğunluk der kusura bakmayın da, şapkayı önünüze koyup bir düşünün derim.Sen ve senin gibi oyuncuların bencillikleri, gönüllü olarak bu işi yapan ya da yapmaya çalışan yetkili kişileri de oyundan soğutmuş durumda.Yani olayın tamamı yoğunluk da değil bence.
Bu mesajımı kişisel bir eleştiri olarak kabul edin her bir IKV oyuncusu olarak.
Kardeşlere selam, abilere RESPECT
Ricardo Quaresma #7
Eski, eskide mi kalıyor sahi ?
10-100 defa değil, 2 defa yolladım. Ayrıyeten mesaj attığımı da belirttim aktif olup cevap vermediklerini dile getiriyorum. Ortada bir mağduriyet söz konusu bunu bencilliğine bağladığını üzülüyorum çünkü konunun başlığını algılayamışsınız. Sunucu aktarımı yaptım, silah parlatma kullandım, klan değişikliği yaptım bu akçeleri veriyorsam eğer ki karşılığını almak isterim. Elbette bunu kendi rızamla veriyorum fakat destekten istediğim ahım şahım bir şey değil sadece '' inceleme '' talep ettim.devq7 yazdı: ↑17 Eyl 2019 16:59Adam etkinlik için zaman ayırıyor çünkü ona servet ödeniyor değil mi ? Gerçekten böyle mi sanıyorsunuz ? Senin destek mesajından daha önemli birşey yok çünkü hayatlarında olamaz da hatta değil mi ? Hayat senin için toz pembe olabilir, ama onların da tıpkı bu sanal alemde olduğu gibi gerçek hayatta sürdürmek zorunda oldukları sorumlulukları var mesela en basitinden bir işte çalışmak gibi.Tamam hatalılar, hatasızlar demiyorum ya da iddaa etmiyorum. Ama onları hataya sürükleyen de sizin bencilce baskılarınız olduğunu düşünüyorum. Sürekli BEN BEN BEN diyerek, bir mesajı 10 kere 100 kere yollarsanız adam tabi yoğunluk der kusura bakmayın da, şapkayı önünüze koyup bir düşünün derim.Sen ve senin gibi oyuncuların bencillikleri, gönüllü olarak bu işi yapan ya da yapmaya çalışan yetkili kişileri de oyundan soğutmuş durumda.Yani olayın tamamı yoğunluk da değil bence.
Kardeşlere selam, abilere RESPECT![]()
Karakterimde Çip,İpek ya da Bono gibi değerli materyaller bile bulunmazken bir sabah uyanıp kendimi bloklu bulmak beni üzdü. Empatiden uzak olmayın lütfen elbette ki eleştiri yapacaksınız fakat dediğim gibi bir empati, biraz samimiyet.
İyi forumlar dilerim.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Konu tartışmaya doğru gidiyor. Yetkililer konuyu kilitlerse sevinirim.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yeni yazılanlara şahsen yorum atamadım henüz fakat atacağım bir ara.
İnsanlar kendi aralarında fikir ayrılığına düşebilirler doğal bir şey. Kişinin kendi fikrini savunması da konuyu kilitleyecek bir durum değil olsa gerek, bilemiyorum fakat muhtemelen ilgili kişi ikimizden de daha bilgilidir bu konuda
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Kitlenecek durum olsun olmasın ya kilitlenmesi için yorum atıyorum ya da şikayet ediyorum. Neden mi yapıyorum? Canım sıkılıyor ve belki büyük bir kavga olur diye önceden önlemini almak için yapıyorum.LinkiNParkK yazdı: ↑17 Eyl 2019 22:52
Yeni yazılanlara şahsen yorum atamadım henüz fakat atacağım bir ara.
İnsanlar kendi aralarında fikir ayrılığına düşebilirler doğal bir şey. Kişinin kendi fikrini savunması da konuyu kilitleyecek bir durum değil olsa gerek, bilemiyorum fakat muhtemelen ilgili kişi ikimizden de daha bilgilidir bu konudaBırakın insanlar yaşadıklarını anlatsınlar bence, kötü bir niyeti yok buradaki her bireyin sadece sancılı dönemleri atlatmaya çalışıyoruz. Birbirimize düşman gözüyle bakmanın bir anlamı yok (sizin için değil genel olarak)
![]()
Reis şöyle düşün , banka hesabın var. Bir sabah kalkıyorsun banka hesabın kapatılmış. İçindeki parayı da alamıyorsun. İletişime geçmeye çalışıyorsun , bir mail atıyorsun , aradan 6 ay geçiyor cevap yok. Hakkını arayabileceğin bir kurum da yok . İnternete şikayetini yazıyorsun ve sana birileridevq7 yazdı: ↑17 Eyl 2019 16:59Adam etkinlik için zaman ayırıyor çünkü ona servet ödeniyor değil mi ? Gerçekten böyle mi sanıyorsunuz ? Senin destek mesajından daha önemli birşey yok çünkü hayatlarında olamaz da hatta değil mi ? Hayat senin için toz pembe olabilir, ama onların da tıpkı bu sanal alemde olduğu gibi gerçek hayatta sürdürmek zorunda oldukları sorumlulukları var mesela en basitinden bir işte çalışmak gibi.Tamam hatalılar, hatasızlar demiyorum ya da iddaa etmiyorum. Ama onları hataya sürükleyen de sizin bencilce baskılarınız olduğunu düşünüyorum. Sürekli BEN BEN BEN diyerek, bir mesajı 10 kere 100 kere yollarsanız adam tabi yoğunluk der kusura bakmayın da, şapkayı önünüze koyup bir düşünün derim.Sen ve senin gibi oyuncuların bencillikleri, gönüllü olarak bu işi yapan ya da yapmaya çalışan yetkili kişileri de oyundan soğutmuş durumda.Yani olayın tamamı yoğunluk da değil bence.
Kardeşlere selam, abilere RESPECT![]()
"Paranı kendi hür iradenle yatırdın , yatırmasaydın kardeşim banane , bize ne . Adamları meşgul etme mail atarak , onlar da insan "
Diyor. Saçmalık değil mi ?
Mesajımı hiç okumadın değil mi ? Eğer okuduysan da bunları anlayıp, cevap yazdıysan vah haline itemi oyunu falan boşver acilen kitap oku.Burada derdini anlatan insanlar sonuna kadar haklılar bunu kimse inkar edemez.Neyi eleştirdiğimi anlamayanlar, lütfen yorumumu tekrar okusunlar.
Kardeşlere selam,abilere RESPECT
Ricardo Quaresma #7
Çok zor zamanlardan geçiyoruruz...
devq7 yazdı: ↑18 Eyl 2019 04:23Mesajımı hiç okumadın değil mi ? Eğer okuduysan da bunları anlayıp, cevap yazdıysan vah haline itemi oyunu falan boşver acilen kitap oku.Burada derdini anlatan insanlar sonuna kadar haklılar bunu kimse inkar edemez.Neyi eleştirdiğimi anlamayanlar, lütfen yorumumu tekrar okusunlar.
Kardeşlere selam,abilere RESPECT![]()
Valla ben yeterince kitap okuyorum. Sen ne yazdığını dönüp oku bence. Yazdığını anlamıyorsun, sonra seni eleştirirenleri eleştiriyorsunSenin destek mesajından daha önemli birşey yok çünkü hayatlarında olamaz da hatta değil mi ? Hayat senin için toz pembe olabilir, ama onların da tıpkı bu sanal alemde olduğu gibi gerçek hayatta sürdürmek zorunda oldukları sorumlulukları var mesela en basitinden bir işte çalışmak gibi.Tamam hatalılar, hatasızlar demiyorum ya da iddaa etmiyorum. Ama onları hataya sürükleyen de sizin bencilce baskılarınız olduğunu düşünüyorum. Sürekli BEN BEN BEN diyerek, bir mesajı 10 kere 100 kere yollarsanız adam tabi yoğunluk der kusura bakmayın da, şapkayı önünüze koyup bir düşünün derim.
Bak oyunda bir avuç adam kaldı. Bu kadar kitlesi olup bu kadar az oynayan olmasının sebebi yönetim kadrosudur. Önüne geleni banlarsan, yapılan itirazları 6 ayda cevaplandırmazsan kalmaz oyunda kimse. Birkaç şakşakçı destekler seni.
"Bunaltmayın adamları yea onların da hayatları var. İtirazınıza 6 ay cevap alamadınız diye hemen başka mailler göndermeyin yea , bekleyin bir 8 yıl. Eğer dönmezlerse o zaman yollayın ikinci maili "
diyen tek tük adam çıkar. Onlar da karşı tarafı kitap okumamakla eleştirir
Yöneticilerin aileleri olabilir , bir işte çalışıyor olabilirler. Bunların hepsini tabii ki biliyoruz. Ancak onlardan başka muhatap olduğumuz bir kitle yok. Hedaplar banlanıyor ve aylarca cevap alamıyoruz. Belki 1 yıl sonra ceza kalkacak. Bizim bu çektiğimiz 1 yılın sorumlusu kim? Adamın işi gücü var diye uğradığımız haksızlığa " eyvallah " mı diyelim?
" Xx ay oldu , cevap alamadık " diyoruz. Kalıp mesaj cevabı geliyor . Forumdan yardım edemiyoruz. İletişim destek bölümüne yazın. Ha yazdıysanız bir daha yazmayın. Bizim işimizi zorlaştırıyorsunuz.
Ee o zaman 3 gün içinde yapılan itirazlara cevap verin. Şu oyunda 1 milyon kullanıcı yok. Kullanıcı sayısı 300-500 . Mail atan adam sayısı 100-200dür. Sen onları 6 ay bekletirsen afedersin ama ama ne dese haklıdır. Yalan yere demagoji yapma.