Asa basmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Asa basmak

Mesaj gönderen NouzaR »

aga erg hydrojen hydar bulmak çip bulmaktan daha zor , eskiden diğer madenler tam olurdu çip kasamazdık.Şimdi bi dünya çip var alan yok satan yok.E baba nası olcak şimdi ben anlamadım.Bugün afrasiyab girmiş oyuna selamlar napıyosunuz , napalım boşluğa kürek çekiyoruz.Zaten item düşme olasılığı resmen kalkmış.

He bide ayrıca şöyle bi konu var ,ikv yönetimi sadece sus vermeye yarıyor arkadaşlar .Adamlar kışkırtıcı konuşuyor sövüyor bize biz sövdük mü h.o 3 gün sus aldınız , ya sus veren kardeş az akıllı davransana konuşmaları oku bi adam beni kışkırtıyor,yanımda olsa vururum yani o derece ,ben nası sakinliğimi koruyayım.He her kışkırtılan kişi ana bacı sövsün değil,ama sen geçmiş yazıları görebiliyorsun az hakkaniyetli davranın gardaşım benim.Hadi iyi akşamlar
Resim
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: Asa basmak

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhaba NouzaR

Öncelikle oyun dünyamız içerisinde şans sistemimiz ile alakalı her hangi bir değişikliğe gidilmemiştir. Saf maden çıkması vb. hususlar tamamen "Random" yani rastgele şans sistemine dayalı olmaktadır.

Devasa çevrimiçi oyunlarda, oyucular arasında iletişim oldukça yoğundur. Bu yüzden oyuncular kimi zaman kendilerini istemedikleri bir tartışmaların içinde bulabilirler. Sizlerden ricamız böylesi tatsız durumların ortaya çıkmaması için oyun ortamında, çevreyi yada sizi rahatsız eden kişilere herhangi bir yanıt vermeden oyuncuyu direk yasaklayıp şikayet etmenizi öneririz. Aksi halde bu kişilerle girilecek tartışmalarda kontrolün kaybedilip istenmeyen sözlerin söylenmesi olasıdır.

Konunun farklı mecralara çekilmeye müsait olması nedeni ile kilitliyorum.

İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön