AFRASİYAB uzun bir aradan sonra göründü
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
AFRASİYAB uzun bir aradan sonra göründü
AFRASİYAB nerelerdesin sen yav, sonunda AhiEvran haricinde birtane GM i aktif gördüm

Re: AFRASİYAB uzun bir aradan sonra göründü
Selam Mert;
Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur, isim hafızam eskisi kadar kuvvetli değil. Yanlış ise şimdiden mazur gör.
Bir mühlet iş hayatının yoğunluğu ve bazı özel sebeplerden ötürü görevime ara vermek durumunda kalmıştım. Geçtiğimiz günlerden itibaren tekrardan elimden geldiğince sizlerle vakit geçirmeye, sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışacağım da. Nice güzel sohbetlerde tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler.
Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur, isim hafızam eskisi kadar kuvvetli değil. Yanlış ise şimdiden mazur gör.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Görmek isteyenler için zaten afrasiyab görünüyordu bak BunudaBanlarız sonra 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Doğru hatırlıyorsun BaşkanAFRASiYAB yazdı: ↑26 Ağu 2019 17:02 Selam Mert;
Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur, isim hafızam eskisi kadar kuvvetli değil. Yanlış ise şimdiden mazur gör.Bir mühlet iş hayatının yoğunluğu ve bazı özel sebeplerden ötürü görevime ara vermek durumunda kalmıştım. Geçtiğimiz günlerden itibaren tekrardan elimden geldiğince sizlerle vakit geçirmeye, sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışacağım da. Nice güzel sohbetlerde tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler.
![]()

Öncelikle hoş geldin , Uzun süredir Pasiftin sonrası İKV ekibinden ayrıldın. Daha sonrada Zula'ya başladığını duymuştum. Zuladan tekrar buraya geldiğine göre oradaki Zula ekibinden büyük ihtimalle Ayrılmışsındır?
| Savaşçı | Büyücü | Şifacı |
| DaDaşBey | DaDasBey | DaDasBeyII[/b] |
Zaten bir aydır falan buralardaydı. Eskisi gibi her önüne gelen konuyu silmediği için fark etmemiş olabilirsin.
AFRASiYAB yazdı: ↑26 Ağu 2019 17:02 Selam Mert;
Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur, isim hafızam eskisi kadar kuvvetli değil. Yanlış ise şimdiden mazur gör.Bir mühlet iş hayatının yoğunluğu ve bazı özel sebeplerden ötürü görevime ara vermek durumunda kalmıştım. Geçtiğimiz günlerden itibaren tekrardan elimden geldiğince sizlerle vakit geçirmeye, sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışacağım da. Nice güzel sohbetlerde tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler.
![]()
Merhaba.
Zuladan ayrılıp İkv ye gelme sebebin nedir
Zula konusunu yeni duyuyorum. Afrasiyab orada yetkili miydi yoksa normal oyuncu muydu onu da merak ettim doğrusu. (kkötü manada değil)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN