AFRASİYAB uzun bir aradan sonra göründü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

AFRASİYAB uzun bir aradan sonra göründü

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

AFRASİYAB nerelerdesin sen yav, sonunda AhiEvran haricinde birtane GM i aktif gördüm

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: AFRASİYAB uzun bir aradan sonra göründü

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam Mert;

Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur, isim hafızam eskisi kadar kuvvetli değil. Yanlış ise şimdiden mazur gör. :relaxed: Bir mühlet iş hayatının yoğunluğu ve bazı özel sebeplerden ötürü görevime ara vermek durumunda kalmıştım. Geçtiğimiz günlerden itibaren tekrardan elimden geldiğince sizlerle vakit geçirmeye, sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışacağım da. Nice güzel sohbetlerde tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler. :relaxed:
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Görmek isteyenler için zaten afrasiyab görünüyordu bak BunudaBanlarız sonra :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

AFRASiYAB yazdı: 26 Ağu 2019 17:02 Selam Mert;

Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur, isim hafızam eskisi kadar kuvvetli değil. Yanlış ise şimdiden mazur gör. :relaxed: Bir mühlet iş hayatının yoğunluğu ve bazı özel sebeplerden ötürü görevime ara vermek durumunda kalmıştım. Geçtiğimiz günlerden itibaren tekrardan elimden geldiğince sizlerle vakit geçirmeye, sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışacağım da. Nice güzel sohbetlerde tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler. :relaxed:
Doğru hatırlıyorsun Başkan O:-) İsmimi hatırlamanda ayrı bi duygulandırdı söylemeden edemeyeceğim, oyunun sevilen isimlerindensin boşluğunu doldurabilecek birisi olmadığı için bizlerden bu kadar uzak kalma :hugging:
Resim
Kullanıcı avatarı
DadasBey
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DadasBey »

Öncelikle hoş geldin , Uzun süredir Pasiftin sonrası İKV ekibinden ayrıldın. Daha sonrada Zula'ya başladığını duymuştum. Zuladan tekrar buraya geldiğine göre oradaki Zula ekibinden büyük ihtimalle Ayrılmışsındır?

SavaşçıBüyücüŞifacı
DaDaşBeyDaDasBeyDaDasBeyII[/b]
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Zaten bir aydır falan buralardaydı. Eskisi gibi her önüne gelen konuyu silmediği için fark etmemiş olabilirsin.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Cinno
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cinno »

AFRASiYAB yazdı: 26 Ağu 2019 17:02 Selam Mert;

Merhaba.
Zuladan ayrılıp İkv ye gelme sebebin nedir
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Zula konusunu yeni duyuyorum. Afrasiyab orada yetkili miydi yoksa normal oyuncu muydu onu da merak ettim doğrusu. (kkötü manada değil)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön