Med 23 tılsımına 10 T veriyorum , satan yok. Param olsa 100 T vereyim, yine satan olmayacak. Çünkü adamların daha parayla işi yok ki. Bitirmişler oyunu sadece savaşıyorlar.
Aynı durum benim için de geçerli. Depar 3 arayan insanlar var. 10 T veriyorlar , 12 T veriyorlar ancak tılsımı satıp parayı ne yapacağım ? Paranın karşılığı yok ki oyunda.
Bölgeden bas bas Xeno arayan insanlar var. Tanesine 250m veriyorlar. Ancak Xeno yok piyasada. Kasan da yok . Çünkü düşmüyor. 4 saat kasıyorsun , şansın varsa 1 adet düşüyor.
İnsanlar 1 xeno için 4 saatini harcamak istemiyor. Tılsım satan yok , üretelim diyoruz. O malzemeleri toplamak rahat 3 ayını alır insanın. 3 ayını bir tılsıma vermek ne kadar mantıklı ?
Maalesef artık oyunda direnecek gücüm kalmadı. Ben de elveda diyorum oyuna. Ayrıca yönetim ekibine de teşekkür etmek istiyorum. Beni gerçekten oyundan soğutmak için ellerinden geleni yaptılar.
Hiç bir soruna çözüm bulamayan bir ekip var. Bakın hiç bir sorunuma bir çözüm bulunamadı şu oyunda. Birkaç gün önce oyun hatasından ötürü 3 yıldız karakterimin şanı ve kp 'si sıfırlandı. Yapabilecekleri bir şey olmadıklarını söylediler.
Dükkandan ürün alıyorum. Lodos oluyorum. Birkaç hafta arz kesiyorum. Ardından klandan çıkıp bir süre sonra tekrar lodos oluyorum. Hoopp 300 bin + KP ve 900 bin + şan çöp oluyor.
Destek ekibinin yapabileceği bir şey yokmuş. Canları sağolsun ne diyeyim.
Oyuncuların oyunda mücadele edebilmesi için tavsiyem üretim malzemelerinin kolaylaştırılmasıdır. Mevcut oyuncuların çoğu kopya ile 7 üretimi tamamlamış , onlarca tılsımı dizmiş oynuyorlar.
Yeni başlayanlar ise bin bir zorlukla grup bulup , kısıtlı imkanlarla 8 saatini vererek ard arda 10 kez komiser kesip 1 tane bile barut alamadan oyundan çıkıyorlar.
Bu adamlar sırf barutu tamamlamak için bile 2 ayını gözden çıkarmalılar. Sonra Hakir'den 10 adet çip düşürecekler. Ardından Karaköy de maden toplayıp yittrium , erbium, taafite, sevgi , İstanbul vs çekecekler. Bitti mi? Tabii ki bitmedi. Dirençler düşürüldüğü için kesilmesi hakir'in kesilmesinden zor olan Gaffarı kesmeleri gerekiyor. Hidrojen ve erg lazım çünkü.
Bu kadar emeğin sonucunda bir tane şaheser silah üretiyor olacaksın. Bakıyorsun oyunu oynayan her insanda en az 5 adet üretim mevcut. Nasıl yapmışlarsa artık
Sallanmayacak hiç biliyorum ama örnek vermek gerekirse 9 adet Med 21 tılsımı ile Med 22 üretilse, ardından 9 adet Med 22 tılsımı ile de Med 23 üretilse düşen birinci seviye tılsımlar çöp olmaz. Tılsım üretmek kolaylaşır.
Şaheser üretimleri de kolaylaştırılırsa insanlar oyunu bırakmaz. Neyse umarım başlık silinmez. Boşuna yazmamış olurum bu kadar yazıyı. Saygılarımla.