oyundaki gizli bilgiler
- lARZl
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kasvet
Re: oyundaki gizli bilgiler
Hocam teorik olarak güzel totemler bunlar şans bakımından birkaç madde doğru fakat item düşme şansı bırazda çaba ilen ben 4 saat kastıgımda 1 set mavı ıtemlerı dızıyorum arada sarı verıyor yüzük kolye sürekli atıyor ama sarı degıl çöp mesela yeri sık değiştirmeyin en rahat en güvenli en hızlı slotu nerede kesiyorsanız orada devam başka türlü itemleri olmayan bir insanın bu maddelerin çoğunu uygulamayaz (karaköy için). iyi forumlar.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
00.00 - 08.00 vardıyasında çalışıyorum. İş bitti ama vakit geçmek bilmiyo. Belki biraz vakit geçer diye foruma girip konunu okudum. Çaldığın 5 dakikamı geri ver kardeş işten geç çıkmaya razıyım; yeter ki okuduklarım hafızamdan silinsin.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Heyy gidi İKV ben oynamaya başladığım zaman meteor bölgesi yeni açılacaktı
Oyun o kadar kalabalık ve canlıydı ki o zamanki halinden eser yok şimdi. Oyunun eski samimiliği ve canlılığı kalmamış.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Bu oyunun en temel problemi kafamız arkada geçmişe gömülüyoruz. Siz geriye doğru bakıp ilerlemeye çalışırsanız elbet ayağınız taşa takılır düşersiniz. Azıcık güzelliklerin farkına varın. Evet oyun önceden de güzeldi ama hala güzel.
Çok online oyun oynadım ama İKV'nin yeri ayrıydı. Gerek Türk yapımı olması gerek diğer online oyunlara göre hikayesinin çok iyi olması diğer online oyunlardan ayırıyordu İKV'yi. Arasıra indirir oynardım İKV'yi. Yani oyun kendini özlettiriyordu. İKV'nin eski oyuncularının oyunu bırakmasının dolayısıyla oyunda oyuncu kalmamasının sebebi oyun kendini çok geç güncelliyor ve yeniliyordu artık oyuncuların ws atmaktan yapacakları birşey kalmamıştı. İkinci sebebi ise oynayışında ki ve grafiklerindeki birtakım sıkıntılardı. Ama ben hikaye ve içeriğe önem verdiğim için oynamaya devam etmiştim. Ama oyunda oyuncu kalmaması ve görevlerin zorluğu dolayısıyla görev yapamadığım için bıraktım. gerçekten ikv'de görev tamamlamak ve item üretmek diğer oyunlara göre çok zordu. şimdi nasıl bilmiyorum.jrrtalkien yazdı: ↑22 Ağu 2019 00:13 Bu oyunun en temel problemi kafamız arkada geçmişe gömülüyoruz. Siz geriye doğru bakıp ilerlemeye çalışırsanız elbet ayağınız taşa takılır düşersiniz. Azıcık güzelliklerin farkına varın. Evet oyun önceden de güzeldi ama hala güzel.
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
GM Buraya girip konuyu okuduğuna göre bir daha girip görmez mantığıyla bir gizli bilgide bende gelsin öyleyse
Tüm bilinenin aksine ıkvde drop sistemi diye birşey yoktur.
Şöyleki kesilen her yaratıktan bir poşet düşer. Düşen poşeti karakterin görebilmesi şansa baglıdır.
Labirent beta zamanındakiler bilirler ozamanlar yere bir poşet düşerdi gruptaki herkez o poşeti görebilirdi
ilk kapan alır. Sonra poşeti görme ihtimalini getirdiler artık poşet yere yine düşüyor ama gruptaki sadece 1 kişi görebiliyor.
Bundan dolayı Asil poşet sahibi herzaman ilk vurandır. ilk vuran oyundan düştügünde kesilen yaratıklardan item düşmemeside bu yüzdendir. Aslında ilk vuran düşse bile poşet yine ilk vurana düşüyor ancak oyuna tekrar girdiginde poşeti göremedigi için poşet içini alamıyor (gerçi almanında farklı yöntemleri mevcut
) bunu şu şekilde örnekleyebilirsiniz misal herhangi bir bölgeden herhangi bir yaratık kesimi sonucu 1 poşet düşsün poşeti açın ama içindekini almayıp poşet penceresini kapatmadan başka bir bölgeye geçiş yapın tekrar geri geldiginizde poşetin yerinde olmadıgını ancak açık olan pencerede itemin durdugunu ve almak istediginizde alabildiginizi göreceksiniz
Bu bağlamda bosslara ilk vuran herzaman esas sahiptir item herzaman ona düşer ancak bu beta zamanı kapatılan durumdan dolayı poşeti sadece rasgele 1 kişi görebilir, gören alır.
Grup bölgelerindede mekanizma aslında aynıdır herkeze fix 1 madalya ortak havuzdaki itemler rasgele kişilere gözükür. ancak aslında sahibi yine tektir (ilk vuran) bu durumu grup bölgeleri ilk geldigi dönemde biraz karışıklık olsun diye bazı durumlar ekledirler sığınaktaki motor patlamaları kenanın elektrik atması junonun tıslaması gaffarın sana açıyorum diyerek hiddet sıfırlaması vs vs bunlar aslında ilk vuran sahipligini değiştiren efektlerdir. Dükkanlarda satılan şans arttırıcılar aslında poşet görme ihtimalini arttıran materyallerdir. ortak havuzda aslında yine item vardır ama görme ihtimaline göre poşet sana boş görünür diyerine dolu veya herkeze boş görünür. Bir şeyi göremiyor olmak o şeyin orada var olmadıgı anlamına gelmez. Test sunucularına giren arkadaşlar bilirler her poşet çift efsun full çanta mavi efsun bu sunucunun bollaşmasından değil karakterin görme ihtimalinin arttırılmış olmasındandır. ve son olarak her zaman ilk vuran kişi başkasına düşmüş olan poşeti
onun yerine alabilir.
Tüm bilinenin aksine ıkvde drop sistemi diye birşey yoktur.
Şöyleki kesilen her yaratıktan bir poşet düşer. Düşen poşeti karakterin görebilmesi şansa baglıdır.
Labirent beta zamanındakiler bilirler ozamanlar yere bir poşet düşerdi gruptaki herkez o poşeti görebilirdi
ilk kapan alır. Sonra poşeti görme ihtimalini getirdiler artık poşet yere yine düşüyor ama gruptaki sadece 1 kişi görebiliyor.
Bundan dolayı Asil poşet sahibi herzaman ilk vurandır. ilk vuran oyundan düştügünde kesilen yaratıklardan item düşmemeside bu yüzdendir. Aslında ilk vuran düşse bile poşet yine ilk vurana düşüyor ancak oyuna tekrar girdiginde poşeti göremedigi için poşet içini alamıyor (gerçi almanında farklı yöntemleri mevcut
Grup bölgelerindede mekanizma aslında aynıdır herkeze fix 1 madalya ortak havuzdaki itemler rasgele kişilere gözükür. ancak aslında sahibi yine tektir (ilk vuran) bu durumu grup bölgeleri ilk geldigi dönemde biraz karışıklık olsun diye bazı durumlar ekledirler sığınaktaki motor patlamaları kenanın elektrik atması junonun tıslaması gaffarın sana açıyorum diyerek hiddet sıfırlaması vs vs bunlar aslında ilk vuran sahipligini değiştiren efektlerdir. Dükkanlarda satılan şans arttırıcılar aslında poşet görme ihtimalini arttıran materyallerdir. ortak havuzda aslında yine item vardır ama görme ihtimaline göre poşet sana boş görünür diyerine dolu veya herkeze boş görünür. Bir şeyi göremiyor olmak o şeyin orada var olmadıgı anlamına gelmez. Test sunucularına giren arkadaşlar bilirler her poşet çift efsun full çanta mavi efsun bu sunucunun bollaşmasından değil karakterin görme ihtimalinin arttırılmış olmasındandır. ve son olarak her zaman ilk vuran kişi başkasına düşmüş olan poşeti
onun yerine alabilir.

leones non capit muscas
-
- FareAdam Düşmanı
Çok denedim çok kez oldu.
Gizli veya değil bence bilmeyenler de denesin:
Oyun içinde tek başınıza ya da grup halinde iken kalabalık yaratık kestiğinizde çanta düşmediyse i an oyundan esc ile çıkıp tekrar girin ve yerde çanta görebilirsiniz.
Bu ihtimal sadece çanta düşmemesi ile alâkalı olmayıp çanta düştüğünde iken de olabiliyor ve burada küçük bir ayrıntı var ki bu oyun hatası olabilir: kesim sonrası çıkış ve girişte grubunuzda ki üyenin çantasını alabiliyorsunuz ki başıma geldi.
Bir abimizle birlikte slot keserken çıkış giriş yaptım ve bana benim çantamı aldım sen dedi!
Bence sizlerde deneyin
Gizli veya değil bence bilmeyenler de denesin:
Oyun içinde tek başınıza ya da grup halinde iken kalabalık yaratık kestiğinizde çanta düşmediyse i an oyundan esc ile çıkıp tekrar girin ve yerde çanta görebilirsiniz.
Bu ihtimal sadece çanta düşmemesi ile alâkalı olmayıp çanta düştüğünde iken de olabiliyor ve burada küçük bir ayrıntı var ki bu oyun hatası olabilir: kesim sonrası çıkış ve girişte grubunuzda ki üyenin çantasını alabiliyorsunuz ki başıma geldi.
Bir abimizle birlikte slot keserken çıkış giriş yaptım ve bana benim çantamı aldım sen dedi!
Bence sizlerde deneyin
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Halley efsununun ismi halley kuyruklu yıldızından değil Ülker Halley'den gelmektedir. Geliştirici ekip efsunlara isim verirken yanlarında duran 10'lu Halley'in kabını gördüklerinde akıllarna gelmiştir. Kesin bilgi yayalım.
-
- Salgın Koruyucusu
Ensari itemi'nin fizik efsununun olmasının sebebi; muhacirleri ağırlarken kafalarına meteor düşmesidir(!).