Külli Atin Garip loncası ADLI BAŞLIK NEDEN KALDIRILDI ?
-
- Acemi Savaşçı
Külli Atin Garip loncası ADLI BAŞLIK NEDEN KALDIRILDI ?
Burada hakkını arayan bizlerin elindeki kanıtları kaldırmaya ne hakkınız var ? Oyun zaten çok kötü bir duruma gidiyor bari siz yapmayın. Olayların Facebook YouTube gibi forumlara da yüklenmesini doğru buluyorum şuan. Benim iade talebime yanıt vermeyen oyun hakkımı aradığım metini kaldırıyor.
Re: Külli Atin Garip loncası ADLI BAŞLIK NEDEN KALDIRILDI ?
Merhaba AMbuLANsEVO
Öncelikle buradan Forum Kurallarımızı okumanızı tavsiye ediyorum.
Forumlarımız içerisinde kişilere yönelik tartışma ortamı yaratacak ithamların paylaşımı yasaktır. İKV Resmi Forumları, bu tür iddiaların yapılmasına izin verilen bir kanal değildir.
Ayrıca; Boss kesimlerinizi müdahale eden kişi/leri her zaman olduğu gibi İletişim Destek Formu> Oyuncu Hata kullanımı üzerinden bildirimde bulunarak gerekli incelemelerin yapılmasını sağlayabileceğiniz gibi haklı iken haksız duruma düşmemiş olursunuz.
Konunun farklı yöne çekilmesi müsait olması nedeni ile mevcut konu başlığını kilitliyorum.
Bilginize.
Öncelikle buradan Forum Kurallarımızı okumanızı tavsiye ediyorum.
Forumlarımız içerisinde kişilere yönelik tartışma ortamı yaratacak ithamların paylaşımı yasaktır. İKV Resmi Forumları, bu tür iddiaların yapılmasına izin verilen bir kanal değildir.
Ayrıca; Boss kesimlerinizi müdahale eden kişi/leri her zaman olduğu gibi İletişim Destek Formu> Oyuncu Hata kullanımı üzerinden bildirimde bulunarak gerekli incelemelerin yapılmasını sağlayabileceğiniz gibi haklı iken haksız duruma düşmemiş olursunuz.
Konunun farklı yöne çekilmesi müsait olması nedeni ile mevcut konu başlığını kilitliyorum.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!