Mynet Üyeliği İle Plus !!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mynet Üyeliği İle Plus !!!

Mesaj gönderen M3rt »

Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım.İlk defa plus alıcam.Mynet üyeliğim var nasıl alabilirim googledan araştırdım.Fakat farklı şeyler çıkıyor.Forumda bir konun gördüm Mynet üyeliği havale kalktı diyordu bu konuda bir bilgi alabilirmiyim ??

Ve yeni olarak Mynet havale veya kredi kartı ile plus almanın resimli anlatımlı bir bölümü varsa linkin atarmısınız ?

Şimdiden Çok teşekkürler.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Re: Mynet Üyeliği İle Plus !!!

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

mynet müşteri hizletlerini ara sana havale nosu ve banka havale nosu verecek onlar detaylı bilgiyi verir 7 gün için verdikleri nodan havale yaptın taktirdie 2-3 güne kadar açılıyor
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen M3rt »

Burhanxbizans yazdı:mynet müşteri hizletlerini ara sana havale nosu ve banka havale nosu verecek onlar detaylı bilgiyi verir 7 gün için verdikleri nodan havale yaptın taktirdie 2-3 güne kadar açılıyor
Bilgi için teşekkürler ama Havale nasıl yapılır İnternet üzerinden yapılabilir mi Bir konuda üyelikal.com üzerinden havale vardı. İşte linki bu viewtopic.php?f=46&t=11999&hilit=Havale ... us+Resimli

Bunlar hakkında hiçbir bilgim yok. :?
İlk defa plus alıcam o yüzden.1 kere alsam gerisi gelirde :D

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

M3rt yazdı:
Burhanxbizans yazdı:mynet müşteri hizletlerini ara sana havale nosu ve banka havale nosu verecek onlar detaylı bilgiyi verir 7 gün için verdikleri nodan havale yaptın taktirdie 2-3 güne kadar açılıyor
Bilgi için teşekkürler ama Havale nasıl yapılır İnternet üzerinden yapılabilir mi Bir konuda üyelikal.com üzerinden havale vardı. İşte linki bu viewtopic.php?f=46&t=11999&hilit=Havale ... us+Resimli

Bunlar hakkında hiçbir bilgim yok. :?
İlk defa plus alıcam o yüzden.1 kere alsam gerisi gelirde :D

üyelikaldan benm bildiğim sobbe üyeliğine ve ttnete havale oluyor en mantılıklısı sen myneti ara 0 212 328 15 15 istanbul kıyamet vaktine plus almak istiyorum havaleyle de onlar gerekli bilgileri söylerler sende yaparsın ben bilgi verdim sana ztn ama gün içinde yetkili biri tekrardan sana döner Gm , moderetör vs. bu bilgilere dönüş yapıyorlar genelde
En son Burhanxbizans tarafından 15 Mar 2010 11:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

http://market.mynet.com/market/sepet.asp

Gereken yerleri doldurduktan sonra rahat bir şekilde kredi kartın ile ve havale ile plus paket alabilirsin.
Havale ile alıcaksan dışarıya çıkman gerekicek sanırsam bende daha önce hiç almadım kolayıma hangisi geliyorsa onu yapıyorum.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen M3rt »

Gm, Moderatör vs. olanlardan da bilgi alabilirmiyim. ACİLL...

“Genel Sohbet” sayfasına dön