Yeni sunucunun şart olması
- Materyalist
- İri Fare Avcısı
Yeni sunucunun şart olması
Aktarmanın olmadığı, tertemiz bir sunucu artık oyuna şart. Geçen bir yazı okudum ganodermaya 1 t para veriliyor 20,30 m paraya para denmiyormuş o derece hal almışsa oyun 0’dan bir sunucu açmaları şart.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Re: Yeni sunucunun şart olması
0 dan bir sunucu açmak yerine o madenleri kendiniz çekip takas etseniz daha mantıklı değil mi maden çeken kişilerin sayısı çok az zaten 8 sunucu var bir sunucu daha açılsa yine bu problemler olur. Sıfırdan başlamışsın oyuna tılsımın yok eşyan yok hadi sığınak, migrat hallettin bir şekilde ÇT ve hol ne olacak senelerce uğraşmak yerine bir iki ay maden çekmeyi yeğlerim.
- Materyalist
- İri Fare Avcısı
Sığınak çt varolduğunda tılsım yoktu zaten? Oyunda devalüasyon var farkındaysan paranın bir önemi kalmadı. İki seçenek olsa emin ol tılsımsızını seçer millet herkes bi reset istiyor çünküBlueGate yazdı: ↑09 Ağu 2019 09:47 0 dan bir sunucu açmak yerine o madenleri kendiniz çekip takas etseniz daha mantıklı değil mi maden çeken kişilerin sayısı çok az zaten 8 sunucu var bir sunucu daha açılsa yine bu problemler olur. Sıfırdan başlamışsın oyuna tılsımın yok eşyan yok hadi sığınak, migrat hallettin bir şekilde ÇT ve hol ne olacak senelerce uğraşmak yerine bir iki ay maden çekmeyi yeğlerim.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
kopya işinin çözülmesi sonrası yapılması gereken ilk eylemdir.Materyalist yazdı: ↑09 Ağu 2019 08:23 Aktarmanın olmadığı, tertemiz bir sunucu artık oyuna şart. Geçen bir yazı okudum ganodermaya 1 t para veriliyor 20,30 m paraya para denmiyormuş o derece hal almışsa oyun 0’dan bir sunucu açmaları şart.
fakat bunun olması gibi bir ihtimal olmadığı ve çok büyük konusmak gerekirse'de olmayacağı yönetici açıkladı.
şuanda oyun oynamak anlamsız ve gereksiz kasanda tutamayacağın kadar parayı kazanmanın bi alemi yok.
sıfırdan temiz bir sunucu bir çok kişinin oynamasına sebep olacaktır benim gibi.
fakat paranın yenmeyecek fazlasının kar değil zarar oldugunu anladıkların da umarım her şey için geç olmaz.
not: resim almanya'da bir zamanlar çok değerli olan paranın son durumunu gösteren bir fotoğraftır.
yakında tüm sunucularda bu fotoğraf'tan daha beteri olacaktır.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Evet 20 20 yöntemi ile kesiyorduk eşyalarımız full değildi saatlerce uğraşıyorduk en ufak bir hatada sil baştan deniyorduk ÇT'nin ilk zamanları süreden dolayı atıldığınız zaman olmadı mı hiç? Eşyasız, tılsımsız Yol Savaşcısı, GBX kesimlerini hatırlıyor musunuz? Kaldıki şuan direnç 1000 leme gibi bir olayda yok. Yeni bir sunucu olsa eşyası olan eşya piyasasını madeni olan maden piyasasını belirleyecek. 1 desede almak zorundasın 10 desede almak zorundasın şuanda zaten öyle bir durumdayız, satan çok ama alım gücü yok yeni sunucuda da böyle olur.Sığınak çt varolduğunda tılsım yoktu zaten? Oyunda devalüasyon var farkındaysan paranın bir önemi kalmadı. İki seçenek olsa emin ol tılsımsızını seçer millet herkes bi reset istiyor çünkü
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: I Boss I
ben çt zamanını isteyen kısımdanım karaköye oldum olası hiç alışamadım ve cidden hiç sevemedim
- OOoOO
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Azrailin Sesi
Buz 13 Tılsımı 45 T ya şu an köşkte
45 T ne demek , nasıl bulunacak , toplanacak bu para? Oyunda bolluk olduğu için Drop oranları da azaltılmış durumda. 1000 adet bor çekip hiç paintie alamadım. 4 gün maden çekiyorsun, üstüne 80 lira verip akçe çekiyorsun. Ve günde 7-8 saat bilgisayar başında kalıyorsun. Sonuç 0(sıfır).
Sorunca da şans sistemi diyorlar. 3257 ateş hasarı olan büyücüm ve tankımla toplu şekilde fanatik kesiyorum. Günde ortalama 1500 fanatik kesiminden bir tane bile çift efsunlu takı düşmüyor. 4-5 gündür uğraşıyorum. Para eden bir item bile düşmedi. Eskiden düşen çöpleri satıyordum. Şimdi onunla da uğraşılmıyor. Çünkü ruh iksir almak istesen şu an 5m
Ha almak isteyen de pek olmuyor orası da ayrı mevzu
Şu an oyunda saf bakır bile 1m den gidiyor. Ökse otu gibi çöp madenler 200 bin. İnsan ara ara gaza geliyor , ulan çöp maden toplayayım parayı kırarım diyor.
Sonra bir hesap yapıyorum , bir yüzük 10 milyar... Ot 200 bin. 50 bin tane ot toplarsam yüzük parası çıkıyor. Günde 3 saat toplasam , maden arttırıcı ile 1000 tane toplarım. 50 gün gerekiyor bana.
50 gün * 3 saat = 150 saat + 80 lira akçe parası. Karşılığı ise bir yüzük. Değer mi ? Kesinlikle değmez.
Sorunca da şans sistemi diyorlar. 3257 ateş hasarı olan büyücüm ve tankımla toplu şekilde fanatik kesiyorum. Günde ortalama 1500 fanatik kesiminden bir tane bile çift efsunlu takı düşmüyor. 4-5 gündür uğraşıyorum. Para eden bir item bile düşmedi. Eskiden düşen çöpleri satıyordum. Şimdi onunla da uğraşılmıyor. Çünkü ruh iksir almak istesen şu an 5m
Ha almak isteyen de pek olmuyor orası da ayrı mevzu
Sonra bir hesap yapıyorum , bir yüzük 10 milyar... Ot 200 bin. 50 bin tane ot toplarsam yüzük parası çıkıyor. Günde 3 saat toplasam , maden arttırıcı ile 1000 tane toplarım. 50 gün gerekiyor bana.
50 gün * 3 saat = 150 saat + 80 lira akçe parası. Karşılığı ise bir yüzük. Değer mi ? Kesinlikle değmez.
Oyun piyasası çok çok fena kötü oldu. Bir daha eskisi gibi olacağını sanmıyorum.. Peptit, Salgı 3m en fazla 5m iken şimdi 20/30m. Saçmalık!OOoOO yazdı: ↑10 Ağu 2019 14:35 Buz 13 Tılsımı 45 T ya şu an köşkte45 T ne demek , nasıl bulunacak , toplanacak bu para? Oyunda bolluk olduğu için Drop oranları da azaltılmış durumda. 1000 adet bor çekip hiç paintie alamadım. 4 gün maden çekiyorsun, üstüne 80 lira verip akçe çekiyorsun. Ve günde 7-8 saat bilgisayar başında kalıyorsun. Sonuç 0(sıfır).
Sorunca da şans sistemi diyorlar. 3257 ateş hasarı olan büyücüm ve tankımla toplu şekilde fanatik kesiyorum. Günde ortalama 1500 fanatik kesiminden bir tane bile çift efsunlu takı düşmüyor. 4-5 gündür uğraşıyorum. Para eden bir item bile düşmedi. Eskiden düşen çöpleri satıyordum. Şimdi onunla da uğraşılmıyor. Çünkü ruh iksir almak istesen şu an 5m![]()
Ha almak isteyen de pek olmuyor orası da ayrı mevzuŞu an oyunda saf bakır bile 1m den gidiyor. Ökse otu gibi çöp madenler 200 bin. İnsan ara ara gaza geliyor , ulan çöp maden toplayayım parayı kırarım diyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Oyunla pek alakam yok son 3 4 yıldır fakat şu anlattıklarınız çok acayip.
İkv diğer oyunlara kıyasla para kasması daha zor olan bir oyundu benim oynadığım zamanda, 200 300 m gibi paralar çok değerli paralardı zaten bir tane şaheser üretsen yeterdi
Menekşe Elmasın fiyatı uçup 30 m olmuştu alan adamı çok zengin olarak görüyorduk
Şuan 40 45 T gibi paralardan bahsediliyor bunlar çok acayip sayılar.Yeni başlayan bir adamın eski oyuncularla rekabete girme şansı hiç yok gibi birşey
İkv diğer oyunlara kıyasla para kasması daha zor olan bir oyundu benim oynadığım zamanda, 200 300 m gibi paralar çok değerli paralardı zaten bir tane şaheser üretsen yeterdi
Şuan 40 45 T gibi paralardan bahsediliyor bunlar çok acayip sayılar.Yeni başlayan bir adamın eski oyuncularla rekabete girme şansı hiç yok gibi birşey
.....
- lARZl
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kasvet
Bu görüşünüze katılıyorum tüm sunucuları bir araya birleştirerek Direniş Sunucusu adı altında toplayıp oyunu canlandırıp 2.sunucuyu açabilirler 2.sunucuda sunucular arası transfer kullanımı kaldırıcaklar herkes sıfırdan birşeyler yapmaya başlayacak ve o zaman birliğin beraberliğin oyunculugun tadını alacaklardır diye umuyorum fakat bunun için istekli bir yönetim destekli bir çalışma lazım ama bu oyun artık rafa kaldırılıcak gibi duruyor.