akinci yazdı:Selamunaleykum ey lonca arkadaslarım.Bıraktığımız noktadan itibaren yapılan degısıklıkler goz onune alınarak eskı loncamızı yenıden acanlara tesekkurler ellerıne saglık tekrar aranızda kabul gormek mutluluk verıcı eksık kalanları tamamlamaya kardeslerımızı dostlarımızı yanlız bırakmamaya geldık emek ve cabalarla dahada ılerıye tasınacagına ınandıgım lonca ıcerısınde bulunmaktan hosnutum!Siz kardeşlerime selam olsun... Gökhanım bu arada gecmıs doğum gunun kutlu olsun nıce bırlıkte seneleri gormeyı allah nasıp eylesın Hayat bır sınavdır zorlu soruları ve kolay cıkışlarıda vardır ancak hilesi yokdur
Babarxkadercii
Hoş geldin kardeşim.Ben pek Tılsım da görünmesemde hep destekçileriyimdir.
Bir ara gelip tanışmak isterim.Sağlıcakla kal.
Barbarxalpaslan
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
akinci yazdı:Selamunaleykum ey lonca arkadaslarım.Bıraktığımız noktadan itibaren yapılan degısıklıkler goz onune alınarak eskı loncamızı yenıden acanlara tesekkurler ellerıne saglık tekrar aranızda kabul gormek mutluluk verıcı eksık kalanları tamamlamaya kardeslerımızı dostlarımızı yanlız bırakmamaya geldık emek ve cabalarla dahada ılerıye tasınacagına ınandıgım lonca ıcerısınde bulunmaktan hosnutum!Siz kardeşlerime selam olsun... Gökhanım bu arada gecmıs doğum gunun kutlu olsun nıce bırlıkte seneleri gormeyı allah nasıp eylesın Hayat bır sınavdır zorlu soruları ve kolay cıkışlarıda vardır ancak hilesi yokdur
SAYIN LONCA ÜYELERİ BİLDİĞİNİZ ÜZERE ÇAKMA ÇARLAR BU ARA AZITTI ONUN İÇİN HİÇ BİR ŞEKİLDE KİMSE KİMSEYE OYUNDA ŞİFRE VERMESİN
Bilgilerinize arz ederim..
ParduS yazdı:Teitk Cakma charları sen bana yolla ben onlara bir ara cakarım Yakında tılsımdayım haberiniz ola sağ lıcakla kalın
Sende mi be İbrahim.
Neyse ha anka ha tılsım.İkiside bizim sunucumuz nasılsa bir şey farketmez.
İki sunucuda da dostlarımız mevcut.O açıdan her şey gönlünce olsun kardeşim.
Ama şunu belirtmeden geçemiyecem.Yakında gelecek olan
(Miğrat ve Sığınak) eklentisi,anka için çok faklı olucak düşüncesindeyim.
Umarım hem anka hem tılsım için hayırlı olur.
Barbarxalpaslan
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…