BOŞ YERE BLOK YEDİM YARDIM LÜTFEN
BOŞ YERE BLOK YEDİM YARDIM LÜTFEN
hocam bu destege kim bakıyor yetkili kim artık sıkıldm mesaj yazmakdan yaa tam 3 ay oldu bütün emegim hesabımda gitti durduk yere blok atıldı 3 aydır yazıyoz cevap yok somut bi çözüm öneriside vermiyosunuz destege yaz die dönüş yapıyosunuz adamlar bakmıyor napacaz biz kiminle iletişime geçicez lütfen yardımcı olurmusunuz.
Re: BOŞ YERE BLOK YEDİM YARDIM LÜTFEN
Desteğe yazan çok fazla kullanıcı oluyor genelde herkesin bir sırası oluyor. Acaba cevap verdilerde mail adresinize spam olarak mı düştü?
Sürekli desteğe mail atmanın bir anlamı olmadığını belirtmek isterim ve bunun sana bir şey kazandırmayacağını da belirteyim sadece desteğin yükünü ağırlaştırmaktan başka bir işe yaramaz atmış olduğun ilk bildirim dışında olanlar. Senin gibi bir çok kişi haksız blok yediğini düşünüyor onlar da senin gibi 1 bildirim ile yetinmeyip desteği mail yağmuruna tutuyorlar bu da şuan senin destek almanı geciktiriyor. Blok konusun da haklı da olabilirsiniz fakat bunu ıspatlamak için 1 bildirim yeterlidir. Sıran gelince sana bir cevap verilecektir. Yapman gereken sadece sıranı beklemektir.deprem279 yazdı: ↑08 Ağu 2019 21:43 hocam bu destege kim bakıyor yetkili kim artık sıkıldm mesaj yazmakdan yaa tam 3 ay oldu bütün emegim hesabımda gitti durduk yere blok atıldı 3 aydır yazıyoz cevap yok somut bi çözüm öneriside vermiyosunuz destege yaz die dönüş yapıyosunuz adamlar bakmıyor napacaz biz kiminle iletişime geçicez lütfen yardımcı olurmusunuz.
- lARZl
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kasvet
Yaptığın tüm ticaretlerin konuşmaların sslerini al forumda bunun hakkında moderetör olsun yetkili olsun yanıt vermişler bundan sonraki ticaretlerinde aklının bi kenarında bulunsun bunları yap.deprem279 yazdı: ↑08 Ağu 2019 21:43 hocam bu destege kim bakıyor yetkili kim artık sıkıldm mesaj yazmakdan yaa tam 3 ay oldu bütün emegim hesabımda gitti durduk yere blok atıldı 3 aydır yazıyoz cevap yok somut bi çözüm öneriside vermiyosunuz destege yaz die dönüş yapıyosunuz adamlar bakmıyor napacaz biz kiminle iletişime geçicez lütfen yardımcı olurmusunuz.