BOŞ YERE BLOK YEDİM YARDIM LÜTFEN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
deprem279
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

BOŞ YERE BLOK YEDİM YARDIM LÜTFEN

Mesaj gönderen deprem279 »

hocam bu destege kim bakıyor yetkili kim artık sıkıldm mesaj yazmakdan yaa tam 3 ay oldu bütün emegim hesabımda gitti durduk yere blok atıldı 3 aydır yazıyoz cevap yok somut bi çözüm öneriside vermiyosunuz destege yaz die dönüş yapıyosunuz adamlar bakmıyor napacaz biz kiminle iletişime geçicez lütfen yardımcı olurmusunuz.
Kullanıcı avatarı
BlueGate
İskele Babası
İskele Babası

Re: BOŞ YERE BLOK YEDİM YARDIM LÜTFEN

Mesaj gönderen BlueGate »

Desteğe yazan çok fazla kullanıcı oluyor genelde herkesin bir sırası oluyor. Acaba cevap verdilerde mail adresinize spam olarak mı düştü?
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

deprem279 yazdı: 08 Ağu 2019 21:43 hocam bu destege kim bakıyor yetkili kim artık sıkıldm mesaj yazmakdan yaa tam 3 ay oldu bütün emegim hesabımda gitti durduk yere blok atıldı 3 aydır yazıyoz cevap yok somut bi çözüm öneriside vermiyosunuz destege yaz die dönüş yapıyosunuz adamlar bakmıyor napacaz biz kiminle iletişime geçicez lütfen yardımcı olurmusunuz.
Sürekli desteğe mail atmanın bir anlamı olmadığını belirtmek isterim ve bunun sana bir şey kazandırmayacağını da belirteyim sadece desteğin yükünü ağırlaştırmaktan başka bir işe yaramaz atmış olduğun ilk bildirim dışında olanlar. Senin gibi bir çok kişi haksız blok yediğini düşünüyor onlar da senin gibi 1 bildirim ile yetinmeyip desteği mail yağmuruna tutuyorlar bu da şuan senin destek almanı geciktiriyor. Blok konusun da haklı da olabilirsiniz fakat bunu ıspatlamak için 1 bildirim yeterlidir. Sıran gelince sana bir cevap verilecektir. Yapman gereken sadece sıranı beklemektir.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
lARZl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kasvet

Mesaj gönderen lARZl »

deprem279 yazdı: 08 Ağu 2019 21:43 hocam bu destege kim bakıyor yetkili kim artık sıkıldm mesaj yazmakdan yaa tam 3 ay oldu bütün emegim hesabımda gitti durduk yere blok atıldı 3 aydır yazıyoz cevap yok somut bi çözüm öneriside vermiyosunuz destege yaz die dönüş yapıyosunuz adamlar bakmıyor napacaz biz kiminle iletişime geçicez lütfen yardımcı olurmusunuz.
Yaptığın tüm ticaretlerin konuşmaların sslerini al forumda bunun hakkında moderetör olsun yetkili olsun yanıt vermişler bundan sonraki ticaretlerinde aklının bi kenarında bulunsun bunları yap.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön