Elif'ten Görev Almıyorum Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Elif'ten Görev Almıyorum Yardım

Mesaj gönderen Hypatiaa »

Arkadaşlar merhabalar.
Benim bir problemim var 35 level carım ile Elif'ten görev alamıyorum.
Çamur görevini dahi vermedi.
Bu yüzdende kurt görevlerini alamıyorum.
Bunun sebebi ne?
Önce Çeteci Mağarası görevlerini yapmalısın diyenler olacaktır ama onunla ne ilgisi olabilir?
Çıldıracağım ya 30 levelin Çamur Görevini bile alamıyorum. Bütün görevleri sildim listeden tekrar konuştum gene olmuyor. Milyon kez gir çık yaptım oyundan yok yine olmuyor. Bilgisi olan, yorumu olan yardım edebilecek kimse yok mu? Kastığım ilk çar değil, ilk kez böyle birşey başıma geliyor. :(
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Yaşamızda, hiç kimsenin zamanınızı çalmasına müsade etmeyin. *
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: Elif'ten Görev Almıyorum Yardım

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhaba Hypatiaa

Muhtemelen zincir görevler içerinde yapmadığınız bir göreviniz var ise yeni bir görev alamamanız doğal. Açıklamalı Görev Listesi ve
Zincir Görevler ve Görev Kısıtlamaları adlı konu başlıklarımıza bir göz gezdirmenizi öneririm.

Tüm kontrollerinize rağmen hala görev alamıyor iseniz İletişim Destek Formu > Soru Cevap başlığı altında yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
MAJESTE
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MAJESTE »

Merhaba bildiğim kadarıyla çamur görevini alman için herhangi bir görev gereksinimine ihtiyaç duyulmamaktadır. Kurt mağrası için ise, Mabrure ile tanışma görevini yapman gereklidir. Benim tahminime göre stok görevlerini yapmamış olabilirsin.

Eminönü sunucusundaysan akşam 19:00 'dan sonra oyunda oluyorum beraber bakarız kurt mağrası görevlerini de yaparız.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

AhiEvran yazdı: 04 Ağu 2019 23:11 Merhaba Hypatiaa

Muhtemelen zincir görevler içerinde yapmadığınız bir göreviniz var ise yeni bir görev alamamanız doğal. Açıklamalı Görev Listesi ve
Zincir Görevler ve Görev Kısıtlamaları adlı konu başlıklarımıza bir göz gezdirmenizi öneririm.

Tüm kontrollerinize rağmen hala görev alamıyor iseniz İletişim Destek Formu > Soru Cevap başlığı altında yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Bilginize.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sorunu dün çözdüm sanırım. :rose: O:-)
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhaba Hypatiaa.

Sorununun çözülmesine sevindim. ;)
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

MAJESTE yazdı: 05 Ağu 2019 15:43 Merhaba bildiğim kadarıyla çamur görevini alman için herhangi bir görev gereksinimine ihtiyaç duyulmamaktadır. Kurt mağrası için ise, Mabrure ile tanışma görevini yapman gereklidir. Benim tahminime göre stok görevlerini yapmamış olabilirsin.

Eminönü sunucusundaysan akşam 19:00 'dan sonra oyunda oluyorum beraber bakarız kurt mağrası görevlerini de yaparız.
Listedeki tüm görevleri silip tekrar aldım hepsini, sonra meteordaki komutanla konuşunca Elif'e yönlendirdi.

Ama ben defalarca komutanla konuşmuştum zaten daha öncesinde. Demek ki bir problem vardı :unamused: orasını anlayamadım.

Yine de çözdüm işte. :yum: O:-)

Çook teşekkür ediyorum sağ olun. :bouquet:
Sizi görürsem pm atarım. Allah razı olsun. O:-) :bouquet:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön