Saf Madenler Satılıyor mu ?
-
- İskele Babası
Saf Madenler Satılıyor mu ?
Saf kurşunundan Saf platinine saf nikelden aklınıza ne kadar saf maden geliyorsa hepsi elden çıkarılabilir mi piyasası varmı ? toplarsak boşa kürek mi çekmiş oluruz ? yada özellikle elde kalmaz saf madenler varmı ..
Re: Saf Madenler Satılıyor mu ?
Eminönündeki saflardan iksir üretimi yapılıyor. Saf demir falan çok lazım olan şeyler. Ben bütün saflardan iksir yapıyorum gerçi.
Saf gümüşte karaköy reçetelerin de kullanılıyor diye biliyorum. Başka bilgim yok.
Saf gümüşte karaköy reçetelerin de kullanılıyor diye biliyorum. Başka bilgim yok.
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Bir stokçu olarak şöyle söyleyebilirim;AdanmisRuh yazdı: ↑04 Ağu 2019 10:13 Saf kurşunundan Saf platinine saf nikelden aklınıza ne kadar saf maden geliyorsa hepsi elden çıkarılabilir mi piyasası varmı ? toplarsak boşa kürek mi çekmiş oluruz ? yada özellikle elde kalmaz saf madenler varmı ..
Satacağın materyal her ne olursa olsun, öncelikle nerede ve ne şekilde faide gösterdiğine bak. Mesela Koni Çiçeği ve Saf Krom çok basit görünebilir velakin önemli reçetelerde bulunduğu için, kat değeri fazla oluyor.
Belli başlı materyalleri toplayıp satışa uygun fiyattan sunman ile çok para kazanacağından emin olabilirsin.
Vesselam.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Sen topla iksir ve reçete üretimlerinde gerekli oluyor.
Aç gözlü, değerinden kat kat fazla para isteyen stokçulardan olmaman dileğiyle.
Önce gözünüz doysun.
Aç gözlü, değerinden kat kat fazla para isteyen stokçulardan olmaman dileğiyle.
Önce gözünüz doysun.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: I Boss I
Eğer Eminönü haritasında maden çekiyorsan ; Saf Platin , Sibiryalı , Koni Çiçeği ve Akik toplamanı şiddetle öneririm. Çok büyük paralar elde edebilirsin.
Oyun içerisindeki farklı bölgelerdeki madenler çeşitli iksirler vb. üretimler için gereklidir. Örnek verecek olursak Eminönü bölgesi için değerli saf madenler Menekşe Elmas, Akik, Sibiryalı, Saf Altın gibi madenlerdir, farklı bölgelerdeki saf madenleri diğer madenlere göre elden çıkarmak çok daha kolaydır burda unutulmaması gereken şey her bölgedeki madenlerle çeşitli üretimler ve iksirler üretilebilir İKV'de çekmiş olduğunuz her madenin bir değeri ve bir hikayesi vardır, çekilen her maden size bir şeyler kazandıracaktır iyi forumlar..
Eskiden hiç sormadan alışverişe koyduğunuz madeni alan kullanıcılar vardı banka önünde. 
Şimdi maden satışı yapmak için oyunun içinde olmak gerekiyor. Hiçbir maden hiçbir zaman elinde kalmaz ama satması zor olur.
Şimdi maden satışı yapmak için oyunun içinde olmak gerekiyor. Hiçbir maden hiçbir zaman elinde kalmaz ama satması zor olur.
- lARZl
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kasvet
Eminönünde isen ucuzdan maden vermemeni tavsiye ediyorum.AdanmisRuh yazdı: ↑04 Ağu 2019 10:13 Saf kurşunundan Saf platinine saf nikelden aklınıza ne kadar saf maden geliyorsa hepsi elden çıkarılabilir mi piyasası varmı ? toplarsak boşa kürek mi çekmiş oluruz ? yada özellikle elde kalmaz saf madenler varmı ..