Evet eski depoladığım sslerden başlayarak günlüğe devam edelim şimdi uzun uzun anlatacağım size . Ben oyunu bırakmadan evvel 18 met 2 1 depolamıştım tanesi 500k şeklinde kons 1 1 veya mavi met 1 de depolamıştım bol bol aynı zamanda 2 erg belli bir miktar hydar ve kpli çarım duruyordu ilk satışım ==> 2 erg verip ipek + 120m alarak başladı
Ardından tanesi 200 - 220 m civarından gözlük satımına başladım elimde olan kpleri kullanarak bol bol m2.5 fizik buz ve ma çektim
ilk satışım ekteki gibidir . Aynı zamanda hemen bu alışverişten sonra "Marangoz" isimli arkadaşla gözlük + 60ml verip == Çip alarak 1 takas daha gerçekleştirdik.
söylediğim gibi elimde 18 met 2 1 vardı aslında bunları üretsem gerçekten çok aşırı miktarda param olabilirdi ancak verdiğim yaklaşık 1.5 yıllık aradan sonra elimde pek para yoktu o yüzden 18 adet met 2 1 'i ==== 500m + 10 salgı + 10 peptit şeklinde sattım arkadaşla sorunsuz bir alışveriş yaptık .
Theboss yazdı: ↑22 Tem 2019 02:58
Acaba diyorum , dönmenin zamanı geldi mi ? Devam etmemi isteyen veyahut hala takip eden insanlar varsa devam edebilirim. Ne dersiniz ?
16 şubat 2018de takipte olduğumu bildirmişim ve hala öyleyim .
Hacı yakmışsın ortalığı , milyarlar havada ay pardon cebinde uçuşuyor .
Ayrıca gözlük piyasasının 200m civarında olması bi şaşırttı , çünkü zamanında ben de para kasarken gözlük satımı yapıyordum ve o zamanlar 12mden bile M.A Göz satamıyordum ki o zaman 49 leveldik . Şimdi bu gözlüklerin bu fiyatı görmesi şaşırmamın sebebi oldu .
Theboss yazdı: ↑22 Tem 2019 02:58
Acaba diyorum , dönmenin zamanı geldi mi ? Devam etmemi isteyen veyahut hala takip eden insanlar varsa devam edebilirim. Ne dersiniz ?
16 şubat 2018de takipte olduğumu bildirmişim ve hala öyleyim .