YENİ SUNUCU ARIYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sadrettinaltuncx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Ruh Hastalarııı

YENİ SUNUCU ARIYORUM

Mesaj gönderen sadrettinaltuncx »

Eminönü sunucusundayım tek karakter oynuyorum yeni bir sunucu aramaktayım muhabbeti dostlukları ticareti güzel bir sunucu görevlerde birbirine yardım edebilecek kapasitede not:59 levelim benim ihtiyacım yok olana yardım ederim.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: YENİ SUNUCU ARIYORUM

Mesaj gönderen Esadullah »

sadrettinaltuncx yazdı: 28 Tem 2019 19:31 Eminönü sunucusundayım tek karakter oynuyorum yeni bir sunucu aramaktayım muhabbeti dostlukları ticareti güzel bir sunucu görevlerde birbirine yardım edebilecek kapasitede not:59 levelim benim ihtiyacım yok olana yardım ederim.
Öncelikle hoş geldin kardeşim,

Eminönü Sunucusu'nda şuan bazı sıkıntılardan dolayı alış-veriş yapmak çok güvenli ve sağlıklı değil. Bu nedenle Beyazköşk veya Teşkilatı öneriyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
sadrettinaltuncx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Ruh Hastalarııı

Mesaj gönderen sadrettinaltuncx »

Esadullah yazdı: 28 Tem 2019 19:59
sadrettinaltuncx yazdı: 28 Tem 2019 19:31 Eminönü sunucusundayım tek karakter oynuyorum yeni bir sunucu aramaktayım muhabbeti dostlukları ticareti güzel bir sunucu görevlerde birbirine yardım edebilecek kapasitede not:59 levelim benim ihtiyacım yok olana yardım ederim.

Eminönü Sunucusu'nda şuan bazı sıkıntılardan dolayı alış-veriş yapmak çok güvenli ve sağlıklı değil. Bu nedenle Beyazköşk veya Teşkilatı öneriyorum.
siz hangi suncudasınız beyazköşkte şuan savaş var kimse boss kesmiyor kesemiyor kaçırıyorlar
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

sadrettinaltuncx yazdı: 28 Tem 2019 20:38
Esadullah yazdı: 28 Tem 2019 19:59

siz hangi suncudasınız beyazköşkte şuan savaş var kimse boss kesmiyor kesemiyor kaçırıyorlar
BOSS kesimi için Teşkilat sunucusunu öneriyorum. Materyal için Meran veya Anka..

Yok hepsi bir arada olsun diyorsan yoğunluğu yüksek olan Eminönü uygun velakin Eminönü Sunucusu'nda kopya olayından dolayı alış-veriş rahatlığı yok, oyuncu sayısından dolayı da boss kaçırma olaylarını da sıklıkla karşılaşabilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Recoil »

Sorun çıkaracak adam her sunucuda var zaten ama en az teşkilatta diye biliyorum bende.
Kullanıcı avatarı
Sisyphos
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sisyphos »

Merhaba,

oyuna yeniden başlama teşebbüsünde bulunuyor iseniz ve arkadaş ortamınız hali hazırda mevcut değil ise şayet yoğun sunucularda oynamanız taraftarıyım. Gerek görev yardımlarında, gerekse üretim malzemelerini temin etmek için daha sağlıklı ve ivedî olduğu kanaatindeyim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön