Her cumartesi gecesi yaşanan Eminönü sunucu sorunu
Her cumartesi gecesi yaşanan Eminönü sunucu sorunu
Her cumartesi gece yaklaşık 7-8 saat bazen daha fazla oyuna giriş yapılamıyor. Bu oyuna ben para yatırıyorum gerek maden arttırıcısı olsun gerek plus olsun. Her hafta 7-8 saat demek ayda ortalama 30 saat demek. Bu ise 1 günden fazla. Bu durumda maden arttırıcıların bitiş süresini 1 gün arttırmanız gerekiyor aynı şekilde plus paketlerin de süresi arttırılmalı. Yaşattığınız bu rezillik için de ekstra telafi hediyesi vermelisiniz eminönü sunucusu oyuncularına. Tabi bu hak hukuk bilen ve işine önem veren bir şirketin yapacağı bir şey.
Everything is about math just math
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Re: Her cumartesi gecesi yaşanan Eminönü sunucu sorunu
Antalya Kemer'de denize sıfır tatil keyfi eminönü oyuncularına ... ödülünüz ikv dükkandan alabilirsiniz
Her gün aynı konu okumaktan sıkıldım

Hani sen böyle diyorsun ya, dediklerinde haklısın ama. Şöyle bir gerçek var. Şu cumartesi günleri şu laglar olmasaydı şu zamana kadar bu oyun çoktan bitmişti. Oyunun %50 kısmının üstündeki üretimlerde kopya kullanıldı. Kopya etik olmamasıyla birlikte, oyun içerisinde yasal olmamasına ek olarak bu kopya olayı başlamasaydı bu oyuncu kitlesinin %25'lik kısmını bile şuan oyunda aktif olarak göremezdiniz. Milleti bu oyunda tutan şu kopyadan çıkan materyaller oldu. Bu tamamen benim gözümden bir alternatif bir gözlemdir. Kişiye göre değişir, kg
Ben bu netflix'e para veriyorum bu dizide ki adam ölsün.movie yazdı: ↑21 Tem 2019 03:27 . Bu oyuna ben para yatırıyorum gerek maden arttırıcısı olsun gerek plus olsun. Her hafta 7-8 saat demek ayda ortalama 30 saat demek. Bu ise 1 günden fazla. Bu durumda maden arttırıcıların bitiş süresini 1 gün arttırmanız gerekiyor aynı şekilde plus paketlerin de süresi arttırılmalı. Yaşattığınız bu rezillik için de ekstra telafi hediyesi vermelisiniz eminönü sunucusu oyuncularına. Tabi bu hak hukuk bilen ve işine önem veren bir şirketin yapacağı bir şey.
Senin burdaki isteklerin yukardaki cümle ile eşdeğer.
Nasıl bir bağlantı kurdun çok merak ediyorum. Böyle bir zekayı(!) incelemem lazım.Recoil yazdı: ↑22 Tem 2019 20:10Ben bu netflix'e para veriyorum bu dizide ki adam ölsün.movie yazdı: ↑21 Tem 2019 03:27 . Bu oyuna ben para yatırıyorum gerek maden arttırıcısı olsun gerek plus olsun. Her hafta 7-8 saat demek ayda ortalama 30 saat demek. Bu ise 1 günden fazla. Bu durumda maden arttırıcıların bitiş süresini 1 gün arttırmanız gerekiyor aynı şekilde plus paketlerin de süresi arttırılmalı. Yaşattığınız bu rezillik için de ekstra telafi hediyesi vermelisiniz eminönü sunucusu oyuncularına. Tabi bu hak hukuk bilen ve işine önem veren bir şirketin yapacağı bir şey.
-
- İri Fare Avcısı
Ben bir alaka göremedimRecoil yazdı: ↑22 Tem 2019 20:10Ben bu netflix'e para veriyorum bu dizide ki adam ölsün.movie yazdı: ↑21 Tem 2019 03:27 . Bu oyuna ben para yatırıyorum gerek maden arttırıcısı olsun gerek plus olsun. Her hafta 7-8 saat demek ayda ortalama 30 saat demek. Bu ise 1 günden fazla. Bu durumda maden arttırıcıların bitiş süresini 1 gün arttırmanız gerekiyor aynı şekilde plus paketlerin de süresi arttırılmalı. Yaşattığınız bu rezillik için de ekstra telafi hediyesi vermelisiniz eminönü sunucusu oyuncularına. Tabi bu hak hukuk bilen ve işine önem veren bir şirketin yapacağı bir şey.
- Willsocuet
- Salgın Koruyucusu
Siz kopya yapmayın diye her cumartesi kapanıyor. Çözemediler geri sarma olayını.. sunucuyu o gün
kapatmaları gayet doğru bişey
Willsocuet yazdı: ↑24 Tem 2019 12:34 Siz kopya yapmayın diye her cumartesi kapanıyor. Çözemediler geri sarma olayını.. sunucuyu o gün
Bu benim sorunum mu ? Kopya olayını çözememişler ise bu onların problemi. Sonuç olarak bir şey değişmedi. Oyuncu (müşteri) mağdur oluyor ve telafisi yapılmalı.
sanırım uzun bir süre daha devam edecek gibi görünüyor bu sıkıntı. Boss'lar konusunda zamansız sıkıntıları yaşadığımız gibi..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
evet again and again.