Çalışmamda gördüğünüz gibi 40 ve 45 level üzeri itemlerin adlarını buldum.Burada bazı arkadaşlarımız neyin ne olduğunu bilmiyor.Bende öğrenmek ve paylaşım amaçlı olması için böyle bir çalışma yapmış bulunmaktayım.Şimdiden herkese kolay gelsin.
Bir Yiğitxcan ve GHOSEN Yapımı !
Yücelen Ekolü Halit Girmenç (45 LEVEL) -> MAX & KRİTİK HASAR
Urban İcadı Philotheos Modeli (40 LEVEL)
Yücelen Ekolü Ardenneler Misali (45 LEVEL ) -> MAX VE SALDIRI HASAR
Urban İcadı Tora Tora Misali (40 LEVEL)
Büyük Sahra Plevne Emsali (45 LEVEL)-> HASAR ATEŞ VE SAVUNMA
Mavi Alev Misali Estergon Usulü (40 LEVEL )
Büyük Sahra Ardenneler Misali (45 LEVEL)-> HASAR ATEŞ VE SALDIRI
Mavi Alev Misali Tora Tora Misali (40 LEVEL)
Bilge Kağan Cevriye Sultan Modeli (45 LEVEL) -> HASAR BUZ VE BÜYÜ KRİTİK
Nitrojen Tipi Ruh Çalan Emsali (40 LEVEL)
İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli (45 LEVEL)->İYİLEŞTİRME BÜYÜSÜ VE BÜYÜ KRİTİK
Mağara Şamanı Modeli Ruh Çalan Ruh Çalan Emsali (40 LEVEL)
Mesmer Modeli (45 LEVEL) -> HASAR ELEKTİRİK
Kehribarlı Modeli (40 LEVEL)
Zilfallon İcadı (45 LEVEL) - > HASAR ASİT
Kezzaplı Modeli (40 LEVEL)
Fevzi Bey Modeli (45 LEVEL) - > HASAR FİZİKSEL
Kan Çalan Modeli (40 LEVEL)
Arsenikli Modeli (45 LEVEL) - > HASAR ZEHİR
Hidrofis Emsali (40 LEVEL)
Nötron Yıldızı (45 LEVEL) - > HASAR BUZ
Grönland Modeli (40 LEVEL)
Tarshass Menşeili (45 LEVEL) - > BÜYÜ HASARI ATEŞ
Antik Mısır Tarzı (40 LEVEL)
Azat Efendi İcadı (45 LEVEL) - > BÜYÜ HASARI ELEKTRİK
Doğru Akım Destekli (40 LEVEL)
Çalışmamda gördüğünüz gibi 40 ve 45 level üzeri itemlerin adlarını buldum.Burada bazı arkadaşlarımız neyin ne olduğunu bilmiyor.Bende öğrenmek ve paylaşım amaçlı olması için böyle bir çalışma yapmış bulunmaktayım.Şimdiden herkese kolay gelsin.
Bir Yiğitxcan ve GHOSEN Yapımı !
Yücelen Ekolü Halit Girmenç (45 LEVEL) -> MAX & KRİTİK HASAR
Urban İcadı Philotheos Modeli (40 LEVEL)
Yücelen Ekolü Ardenneler Misali (45 LEVEL ) -> MAX VE SALDIRI HASAR
Urban İcadı Tora Tora Misali (40 LEVEL)
Büyük Sahra Plevne Emsali (45 LEVEL)-> HASAR ATEŞ VE SAVUNMA
Mavi Alev Misali Estergon Usulü (40 LEVEL )
Büyük Sahra Ardenneler Misali (45 LEVEL)-> HASAR ATEŞ VE SALDIRI
Mavi Alev Misali Tora Tora Misali (40 LEVEL)
Bilge Kağan Cevriye Sultan Modeli (45 LEVEL) -> HASAR BUZ VE BÜYÜ KRİTİK
Nitrojen Tipi Ruh Çalan Emsali (40 LEVEL)
İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli (45 LEVEL)->İYİLEŞTİRME BÜYÜSÜ VE BÜYÜ KRİTİK
Mağara Şamanı Modeli Ruh Çalan Ruh Çalan Emsali (40 LEVEL)
Mesmer Modeli (45 LEVEL) -> HASAR ELEKTİRİK
Kehribarlı Modeli (40 LEVEL)
Zilfallon İcadı (45 LEVEL) - > HASAR ASİT
Kezzaplı Modeli (40 LEVEL)
Fevzi Bey Modeli (45 LEVEL) - > HASAR FİZİKSEL
Kan Çalan Modeli (40 LEVEL)
Arsenikli Modeli (45 LEVEL) - > HASAR ZEHİR
Hidrofis Emsali (40 LEVEL)
Nötron Yıldızı (45 LEVEL) - > HASAR BUZ
Grönland Modeli (40 LEVEL)
Tarshass Menşeili (45 LEVEL) - > BÜYÜ HASARI ATEŞ
Antik Mısır Tarzı (40 LEVEL)
Azat Efendi İcadı (45 LEVEL) - > BÜYÜ HASARI ELEKTRİK
Doğru Akım Destekli (40 LEVEL)
Bunları Bilmeyen yoktur bilmeyenlerde yeri gelince öğrenir üstelik çok eksik var bu arada Level yerine seviye yazsan daha güzel olur.
Yapılan bir emek karşılığını çok güzel veriyorsunuz ? Acaba burada bu itemlerin düşük seviyede olanlarını merak eden veya bilmeyenler için faydalı olmayacakmı ? Verdiğimiz emeğin karşılığı bu ise yazıklar olsun.Bizim İKV Dünyamız bu işte.Grub bölgeleri geldiği zaman Yetkililer Foruma girmek istemiyor.Peki neden ? Sırf bu tek kafalılığınız yüzünden,adamlar gece gündüz bize güzel bir oyun vermek için çalışırken biz burada forumda gezelim elimizde cola ohh kebab ama hiç sen empati yapmıyormusun be insan? Hala gelişemedi bu türk milletimiz...
Yapılan bir emek karşılığını çok güzel veriyorsunuz ? Acaba burada bu itemlerin düşük seviyede olanlarını merak eden veya bilmeyenler için faydalı olmayacakmı ? Verdiğimiz emeğin karşılığı bu ise yazıklar olsun.Bizim İKV Dünyamız bu işte.Grub bölgeleri geldiği zaman Yetkililer Foruma girmek istemiyor.Peki neden ? Sırf bu tek kafalılığınız yüzünden,adamlar gece gündüz bize güzel bir oyun vermek için çalışırken biz burada forumda gezelim elimizde cola ohh kebab ama hiç sen empati yapmıyormusun be insan? Hala gelişemedi bu türk milletimiz...
KARDES EMEK VERMIŞSIN ELINE SAGLIK AMA BI DUSUN SENCE BU FORUMDA AMATÖR KAC KISI VAR ???
YANI EMEK VERECEKSEN ILGI CEKECEK KONULARA VER VEYA MANTIKLI TARTIŞMA KONULARI YARAT KI SAYGINLIK KAZANASIN :ugeek:
Açıkcası ben karıştırıyordum bunları mesela Kezzaplı ile Kehribarlı itemlerinin yerlerini karıştırıyordum en azından karıştıranlar girer bakar faydalı bişey olur boş konu değil yani emek verdik
Yigitxcan yazdı:Açıkcası ben karıştırıyordum bunları mesela Kezzaplı ile Kehribarlı itemlerinin yerlerini karıştırıyordum en azından karıştıranlar girer bakar faydalı bişey olur boş konu değil yani emek verdik
EVET ACIKCASI ILK 1-2 AY BENDE SACMALIYORDUM AMA ZAMANLA ALIŞILIYOR HA BU ARADA EKSIK KALAN EPEY FAZLA ITEMLERDE VAR ONLARIDA ARASTIR KOY MADEM KI AMACIN YERINE ULASSIN
IYI FORUMLAR KOLAY GELSIN