sunucu önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Berat081
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: sunucu önerisi

Mesaj gönderen Berat081 »

meran sunucusunda karakterim olmadığı için girip bakamıyorum buradan gelen öneriler ile hareket etmek zorundayım ilginiz için teşekkür ediyorum
Recoil yazdı: 08 Tem 2019 22:45 Karışılmayan bir yer aramak biraz sıkıntı,gıcık insan her sunucuda var fakat arkadaşların dediği gibi meran sunucusunda çoğu boss kesimini klansız loncalar yapıyor bir bakınabilirsin bence.
Kullanıcı avatarı
Berat081
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Berat081 »

Meran sunucusunda aktif olarak bi kaç lonca bulunmakta mı yoksa sadece birlikten kuvvet doğar loncası mı mevcut bilgi verirseniz memnun olurum pişman olmamak için buradan gelen önerileri dikkate alacağım
Skull yazdı: 08 Tem 2019 20:23
Göster
Berat081 yazdı: 08 Tem 2019 12:31 Resim
Cosanostra yazdı: 08 Tem 2019 11:51
Berat081 yazdı: 06 Tem 2019 18:07 oyuna büyücü ve savascı alarak başladım boss kesimleri için tavsiye edebileceğiniz bir sunucu var mı ? ya da aktif bir loncaya davet edebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim aktif oyuncuyum oyun bilgim yüksek karakterlerim sağlam.
Meran sunucusunda arz klanında veya klansız arkadaşlarla grupta yer bulabilme şansın olabilir
Peki kardeşim meran sunucusu hakkında biraz bilgi toplayım ben boş yere akçe harcamak istemiyorum
Meran sunucusunda klansız Birlikten Kuvvet Doğar loncasına alım varsa girebilirsin. Onlar yardımcı olurlar. Meran sunucusunu ben sevemedim. Meran sunucusu oyuncuları pek yardım etmeyi sevmezler. :) Çarını geçirmeden önce iyice bir araştır derim. Sonradan pişman olmayasın.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Berat081 yazdı: 06 Tem 2019 18:07 oyuna büyücü ve savascı alarak başladım boss kesimleri için tavsiye edebileceğiniz bir sunucu var mı ? ya da aktif bir loncaya davet edebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim aktif oyuncuyum oyun bilgim yüksek karakterlerim sağlam.
Sunucudan çok, ortam önemli. Sağlam lonca varsa işin garanti demektir.

Tabii, Eminönü Sunucusunda %1 şansın var loncasız BOSS'a gitmeye.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön