sunucu önerisi
Re: sunucu önerisi
meran sunucusunda karakterim olmadığı için girip bakamıyorum buradan gelen öneriler ile hareket etmek zorundayım ilginiz için teşekkür ediyorum
Meran sunucusunda aktif olarak bi kaç lonca bulunmakta mı yoksa sadece birlikten kuvvet doğar loncası mı mevcut bilgi verirseniz memnun olurum pişman olmamak için buradan gelen önerileri dikkate alacağım
Skull yazdı: ↑08 Tem 2019 20:23Meran sunucusunda klansız Birlikten Kuvvet Doğar loncasına alım varsa girebilirsin. Onlar yardımcı olurlar. Meran sunucusunu ben sevemedim. Meran sunucusu oyuncuları pek yardım etmeyi sevmezler.GösterBerat081 yazdı: ↑08 Tem 2019 12:31Peki kardeşim meran sunucusu hakkında biraz bilgi toplayım ben boş yere akçe harcamak istemiyorumCosanostra yazdı: ↑08 Tem 2019 11:51Meran sunucusunda arz klanında veya klansız arkadaşlarla grupta yer bulabilme şansın olabilirÇarını geçirmeden önce iyice bir araştır derim. Sonradan pişman olmayasın.
Sunucudan çok, ortam önemli. Sağlam lonca varsa işin garanti demektir.
Tabii, Eminönü Sunucusunda %1 şansın var loncasız BOSS'a gitmeye.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN