bırak şimdi bcm bana film anlatma ne yaptında ne hallettin bu zaman kadar hıhhhhhMeLeKSoNMeZ yazdı:Ben kükrersem KÖŞK birbirine giriyo biliyosun eee ne demişler sessiz atın çiftesi pek olur![]()
Kükrememe gerek yani ben işimi kükremeden de yaparım hıhhhhh...
DOSTLARA SELAM OLSUN
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: DOSTLARA SELAM OLSUN
-
- Acemi Savaşçı
Gel msn de alayım boyunun ölçüsünü yaz sen ben bakıcam
-
- Sahaf Yardımcısı
işteyim bcm arada kaçamak yapıp giriyom foruma akşam görüşrüz ozaman alırsın ifademi 
-
- Acemi Savaşçı
senin için çevrim içi olucam:)XASLANKRALX yazdı:işteyim bcm arada kaçamak yapıp giriyom foruma akşam görüşrüz ozaman alırsın ifademi
-
- Sahaf Yardımcısı
tmm ozaman bcm akşam görüşelim bende çevrim içi olcam yaparız bi konferans 
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Burhan tekrar aramıza hosgeldın.. Senı aramızda gormek bızı sevındırdı. Aslında yazı yazayım mı ? yazmıyayım mı ? arada kaldı ama nede olsa 3 senedır senı tanırım sende benı tanırsın senın carın calındıgı benım ustume kaldı ama calanın allah belasını versın.. Calındıgı gun hatta senı cagırdım gecmıs olsun dedım ne lasımsa elımden geldıgınce yrd ederım demıstım..Neyse tekrar geldıgıne sevındım.....
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
-
- Sahaf Yardımcısı
Eyw. saolasın olan oldu zaten beni tanıyosan iteme paraya pula değer vermediğimi bilirsin onun için pek umursamıyorum işin açıkcası ben sadece bi kaç arkadaşımın emanetleride bendeydi kendi emeklerimden çok emanetlere sahip çıkamadığıma üzüldüm gerisi boş...Ryannnxunruly yazdı:Burhan tekrar aramıza hosgeldın.. Senı aramızda gormek bızı sevındırdı. Aslında yazı yazayım mı ? yazmıyayım mı ? arada kaldı ama nede olsa 3 senedır senı tanırım sende benı tanırsın senın carın calındıgı benım ustume kaldı ama calanın allah belasını versın.. Calındıgı gun hatta senı cagırdım gecmıs olsun dedım ne lasımsa elımden geldıgınce yrd ederım demıstım..Neyse tekrar geldıgıne sevındım.....
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sen aramıza gerı gel o emanetlerını ınsallah gerı alırız zaten bende mayıs hazıran gıbı askerım allah nasıp ederse. Elımden ne gelırse sana yardımcı olurum..
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
-
- Sahaf Yardımcısı
eyw. saolasın düşünmen yeter...Ryannnxunruly yazdı:Sen aramıza gerı gel o emanetlerını ınsallah gerı alırız zaten bende mayıs hazıran gıbı askerım allah nasıp ederse. Elımden ne gelırse sana yardımcı olurum..
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kanka emanetine başlatma elimizde kalan senden değerlimi ulen.
Takma kafana sen iridyumları çek
Takma kafana sen iridyumları çek
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex