Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
TTnet e geçmek istedim fakat olmuyor. Aktivasyon için ttmail hesabıma mail gelmiyor. :evil:
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Konuya hala cvp gelmedi
Karakter aktarımı için Mynet hesabına onay maili gelmiyor. Bir tek bende değil sorun sanırım. Umarım en kısa zamanda çözülür sorun.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
hala transfer olmadı bu nasıl iş .! sorun bizde mi ? yoksa sizde mi ?
Karagumruk
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
İKV Destek'e mesaj atın burdan birşey olmaz

Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Arkadaşlar benim size bi sorum var cevaplarsanız eğer çok sevinirim.Sobee'den Mynete karakter Transferi var mı acaba ?? Şimdiden teşekkürler.. !!
RuhsuzŞair
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
efsane534 yazdı:Arkadaşlar benim size bi sorum var cevaplarsanız eğer çok sevinirim.Sobee'den Mynete karakter Transferi var mı acaba ?? Şimdiden teşekkürler.. !!
her turlu tıransfer gerçekleştirilebilir
Sobeden mynete / Mynetten TTnete / TTnetten Sobeye Karakter transferi mevcuttur. Bir karakteri en fazla 3 kez aktarım yapabilirsiniz. Aynı tür hesaplar arası karakter transferi gerçekleşmez (örnek: Mynetten mynete) Sunucular arası karakter transferi mümkün değildir. Karakter transferi hiç bir şekilde ücret ödeme falan içermez. Karakter transfer süresi normalde 24 saat içerisinde gerçeklesir. (Bu süre yönetimin yoğunluğuna göre değişebilir.) Umarım aklınızda soru işareti kalmamışdırefsane534 yazdı:Arkadaşlar benim size bi sorum var cevaplarsanız eğer çok sevinirim.Sobee'den Mynete karakter Transferi var mı acaba ?? Şimdiden teşekkürler.. !!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- KingWarrior
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ne yani şimdi KARAKTER ARASI TRANSFER İÇİN TELLE MESAJ CEKMEKMİ GERKİYOR ANLAMADIM
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
KingWarrior yazdı:Ne yani şimdi KARAKTER ARASI TRANSFER İÇİN TELLE MESAJ CEKMEKMİ GERKİYOR ANLAMADIM
Kardeş telefonla mesaj atmana gerek yok.! Mesela örnek vererek anlatayım sana diyelim karakterlerini mynetten Sobee hesabına transfer ediceksin ilk olarak İkv nin resmi sitesinden cep tel. Numaranla bir sobee hesabı oluşturuyorsun. Sonra oynadığın sunucuya bir defa giriş yapıyorsun. Bu yeni hesapla. Daha sonra ikv karakter transferi forumunu açıyorsun gerekli bilgileri doğru şekilde yazıyorsun ve göndere tıklıyorsun. Sayfayı kapamadan telefonuna bir kod geliyor. Kısa mesaj olarak. o kodu alıp ikv karakter forumunda gönder dedikten sonra sayfada cep telefonunuza gelen kodunuzu yazınız yazan yerdeki boşluğa yazıyorsun. Sonra tamama tıklayınca sobee hesabınız onaylandı şimdi myynet hesabınızın e-mail kutusuna gelen karakter aktarım linkine tıklayın yazısı çıkacak. Mynet sitesine girip hesabının mail kutusunu açıyorsun oradaki linke tıklayıp açıyorsun her iki hesapda onaylanmış oluyor.
Not: Aynı transfer şeklini Mynet TTnet kullanıcıları arasındada yapılabilir. Fakat karakter transfer linki TTnet abonelliği için normal windowslive veya hotmail gibi uzantılı messenger adreslerine gelmektedir. Tabi bu ttnet hesabınızı oluştururken kullandığnız messenger adresidir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя