Atalar kendiniz yazıp kendiniz gülüyorsunuz.siz neden hiç bişeyi kabullenemiyorsunuz.Az delikanlı olun siz iflisi yaptırmadınız ve 2. günü sizi bombada patlattılar.Bana pm geldi dün atalar bize iflis yaptırmadı bombada patlatalım mı die.Biras geç cvp verdim ama patlatmayın dedim oynasın oyununu patlattım bile dedi.İyi dedim geçtim.Yılanın başını küçükken eziceksin diyorsun ya erman.Siz daha solucansınız.Ben sizin gibi 5 loncayı karşıma alıp alay ediyordum.Buraya sadece 10 tane adamımla geldim.Amacım savaşmak deil bize siz savaş açtınız biz değil.Klana Efeleri kesmek isteyen toplanın diyende sizsiniz.Biz size savaş açmadık aman açtırmayın bnden sze sadece ufak bi uyarı.Adam gibi oyununuzu oynayın biz size hiç birşeyde karışmadık ne görevinize nede başı boş gezen karakterlerinize.Karıştırtmayın sizde rahat edemessinz emin olun.
Efelerxreis
***** Ataxdr Ataxögeday açıklama *****
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***** Ataxdr Ataxögeday açıklama *****
Ellerine sağlık Vahit abi 
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Bende ordaydım Orda bi efecik yokdu 3 4 tane vardı ve baska carında olan avrdı sanırım 2 grup arz avrdı yanı bız efeciklere rahat vermedık gittiler bizide kötüleme başladılar yandaşlarına biz efeler olmasın görevinizi yaparız dedik
efeler azıttı kufure başladı. Son olarak delikurt senin başına ufak bi oaly gelse loncayı topluyosun herkese küfürü basıosun biz küfürde etmiyoruz oyun içinde burunlarından getiriyoruz o kadar. hırsızlara büyük savaş açtını söyleyen sen adaletsizleğe gelemem diyen sen biraz geniş bak olaylara sadece okuduğun bir şeyle hüküm vermeye kalkmasan iyi olur bence !!!
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Sulh İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir...
Söylenecek Tek Cümle Bu
Ellerin Dert Görmesin Vahit Abi...
Söylenecek Tek Cümle Bu
Ellerin Dert Görmesin Vahit Abi...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
bak arkadasım bende iflis görevinde sifam ile arkadaslara yardıma geldin ben eferleri tanımam ve isim olmaz tam görewe baslıcaz sen elinden geleni yapıyorsun bizi öldüyorsun sana 3 defa özeline pm attım insan gibi söyledim ama sen cevap bile vermiyorsun hepimizi cileden cıkardın ben dahil çogu arkadas sayende susturuldu biz iflis görewini yapmak isim yarım gündür adam topluyoruz zaten sunucuda 3 5 arz var onuda sayende yapamadık . 3 tane eferler yüzünden o kadar insanın hakkını yedin hellal olsun sana
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
Efelerxreis yazdı:Atalar kendiniz yazıp kendiniz gülüyorsunuz.siz neden hiç bişeyi kabullenemiyorsunuz.Az delikanlı olun siz iflisi yaptırmadınız ve 2. günü sizi bombada patlattılar.Bana pm geldi dün atalar bize iflis yaptırmadı bombada patlatalım mı die.Biras geç cvp verdim ama patlatmayın dedim oynasın oyununu patlattım bile dedi.İyi dedim geçtim.Yılanın başını küçükken eziceksin diyorsun ya erman.Siz daha solucansınız.Ben sizin gibi 5 loncayı karşıma alıp alay ediyordum.Buraya sadece 10 tane adamımla geldim.Amacım savaşmak deil bize siz savaş açtınız biz değil.Klana Efeleri kesmek isteyen toplanın diyende sizsiniz.Biz size savaş açmadık aman açtırmayın bnden sze sadece ufak bi uyarı.Adam gibi oyununuzu oynayın biz size hiç birşeyde karışmadık ne görevinize nede başı boş gezen karakterlerinize.Karıştırtmayın sizde rahat edemessinz emin olun.
Efelerxreis
Bak burda bile sen ve loncan yalan konuşuyor .GERÇEKLERİ SAPTIRMA!!
Beni bombada patlatma sebepleri ifliss değil efeleri em atacağımızı hatırlattığım için beni bombada patlattılar
konuyu iyi okuyup yorum yaz
Beni bombada patlattıkları gün iflisi yaptırmadım.
iflisi yaptırmadığım için bombada beni patlatmadılar (aradaki farkı iyi anla)
Öğleyin bombada patlattılar . Akşamda iflis yaptırmdım
burda ince bir çizgi var saptırma olayı
Kendin e göre yorumlamaya alışmışsın bunuda öyle yorumlama
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Kapasite Yok Ki Anlasın Düne Kadar Yoktunuz Şimdi Gelmişsiniz Sancakta Ahkam Kesiyorsunz Gidin Kendi Çöplüqüne Ne #@!? Yerseniz Yeyin Siz Bırak Atax Loncasını Em'de Kesmeyi 1 Skor Yapın O Da Yeter Gidin Fare Kesin..Vahit yazdı:Efelerxreis yazdı:Atalar kendiniz yazıp kendiniz gülüyorsunuz.siz neden hiç bişeyi kabullenemiyorsunuz.Az delikanlı olun siz iflisi yaptırmadınız ve 2. günü sizi bombada patlattılar.Bana pm geldi dün atalar bize iflis yaptırmadı bombada patlatalım mı die.Biras geç cvp verdim ama patlatmayın dedim oynasın oyununu patlattım bile dedi.İyi dedim geçtim.Yılanın başını küçükken eziceksin diyorsun ya erman.Siz daha solucansınız.Ben sizin gibi 5 loncayı karşıma alıp alay ediyordum.Buraya sadece 10 tane adamımla geldim.Amacım savaşmak deil bize siz savaş açtınız biz değil.Klana Efeleri kesmek isteyen toplanın diyende sizsiniz.Biz size savaş açmadık aman açtırmayın bnden sze sadece ufak bi uyarı.Adam gibi oyununuzu oynayın biz size hiç birşeyde karışmadık ne görevinize nede başı boş gezen karakterlerinize.Karıştırtmayın sizde rahat edemessinz emin olun.
Efelerxreis
Bak burda bile sen ve loncan yalan konuşuyor .GERÇEKLERİ SAPTIRMA!!
Beni bombada patlatma sebepleri ifliss değil efeleri em atacağımızı hatırlattığım için beni bombada patlattılar
konuyu iyi okuyup yorum yaz
Beni bombada patlattıkları gün iflisi yaptırmadım.
iflisi yaptırmadığım için bombada beni patlatmadılar (aradaki farkı iyi anla)
Öğleyin bombada patlattılar . Akşamda iflis yaptırmdım
burda ince bir çizgi var saptırma olayı
Kendin e göre yorumlamaya alışmışsın bunuda öyle yorumlamabunu en iyi bilen ecoreis dir
Vesselam

- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
Kendi çöplüğünüz demişsinde seni ne ilgilendirir.ben her gittiğim sunucuda lonca açtım.Tabi gittiğim sunucularda yerlerde tahmin edemiyeceğiniz büyüklükte bir lonca ile gittim.Kmse bana kafa tutmadı.Siz tutarsınız çnkü 10 kişiyle geldim.O zmn terk edin ikv yi diğer online oyunlarda takılın çnkü SANCAK YOKKEN BN BU OYUNU OYNUODUM.Bunlarıda bilin.Eğer çekemiosanız siz sunucu deiştirin bnm bi amacım var.Amacımı saptırmayın canınız yanar.Ben size sadece bunu söylüorum ve yalan dolanlada adam olamassınız bunuda unutmayın.
Efelerxreis
Efelerxreis
Baq güzel kardeşim seni anlıyorum tamam çok haklısın ama benimde diyeceklerim var bilirsinizki arzlar çok az ne iflisi nede kadimi kesmemiz çok zor ben 4 keredir iflisi kesemedim 4. senin yüzündendi zaten adam bulmak çok zor bide sen bunu bize yaptın pardon bana yaptın sana orda ağır kelimelerde kullandım özür dilerim ki sende hatanı anlayıp bize karsı özür dilemişsin peki ya şimdi nolcak 5.ye keseebilcekmiyim iflisi çok zor bizim ne loncamız var nede arkamızda olan klandaşlarımız biz bu oyunda böle eziq kalmaya devam edecez nezaman millet 39 luk zamanlarına döner ozaman herşey çok güzel olur.saygılar...
şukruaa
(
şukruaa
Şehzaade - Şukruaa - Vezirr - Mecxsonsehzade
Çok Korktum Canımız Yanacak Hemen Kaçalım Başka Sunucuya Güldürme Beni Sancakta Çevren 10 Kişiyse Benim Çevremi Düşünemezsin Hatırlatırm Burası SANCAK Siz Yokken Biz Vardık..