Efeleri nedenmi kesiyoruz ? Buyrun...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Efeleri nedenmi kesiyoruz ? Buyrun...

Mesaj gönderen ermanx »

viewtopic.php?f=32&t=6614&hilit=efeler&start=50

viewtopic.php?f=31&t=4299&hilit=Duman+l ... i&start=20

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg544201

Teker teker incelemenizi istiyorum herkes bilsin tanısın....Duman loncasıyla ilgim yok diyende bu Efelerxreis tir...
Umarım efeleri neden kestiğimizi iyice idrak eder sancak A.E.O

Ataxerman...
Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Efeleri nedenmi kesiyoruz ? Buyrun...

Mesaj gönderen Vahit »

Ermanım benden önce davranmışsın bende araştırıyordum :)
Eline koluna yüreğine emeğine sağlık öğrensinler efeler kimmiş nerden nasıl ne haksızlıklar ne haklar yiyerek gelmişler sunucuya..

Yanlarına da almışlar eğ(it) tayfasınız sunucu onların at koşturuyorlar :D (tabi kendi akıllarınca ) :)

Evet eğ(it) lerde yanlarında dolaşıyor ve efeleri arka bulup loncalaşmaya başladılar ..

Efeler eğ(it) nedir biliyormusunuz bilemezsiniz çünki zamanınızın % 95 i oyunda geçiyor ..Yada şunun yada bunun charı nasıl boşaltabilirim diye planlar kurarak geçiyor ! Değilmi

Ozaman ben sizin yerinize yazayım eğit yani agit nedir
Gir alttaki siteye oku orayı reismisin nesin adam burnunun dibinde haberin olsun loncanda bile var bana isim döktürtme

Kod: Tümünü seç

http://www.dozaciwanan.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=246

eğ(it) ler bizi sevmez çünki biz ATA loncayız TÜRK ' üz MÜSLÜMAN'ız ELHAMDÜLİLLAH

/!\ Aklınızı başınıza devşirin oyunsa oyununuzu oynayın derim ben kendi fikrimce !

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

onlar lodosken hep biz kesiyoduk arz oldular size geçti sıra ama büyük zevk onları kesmek :D
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ermanx »

günce :)
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

egit klanını öğrendikten sonra onlarla aynı gurupta dahı olmamaya calısıyorum klandayken

efeler loncasına gelınce zaten dun bolgeden konusmalar baya yapıldı

bızım klanda bır hırsızlık durumları oldumu bılmıyorum

eger olduysa yazık olmadıysada konusmak boş olur
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Erman yine saçmalamış.Güldürüosun bni geç.Tarihe bak.Konunun açıldığı tarihe bn kaç aylık askerim o zmn onada bak.Sen tam bire gerizekalısın kabul et bunu erman.Tuttrmssn bi ksk bunlar kozbi bunlar die.Onlar km lan.Biz sizi lonca olarak kestik.Yanınıza lodos çağırdınız bi kaç tane onlarıda kestik.Baktınız olmuo em e gelin dediniz :D Gücün yetmiosa sus be abicim.Ecel ürettin die eğer kendini bi halt sanıosan sana 3 tane ecel üreteim.Elimdeki madenleri bilen çok ii bilior.Ama ecel gibi bi çöpü asla üretmem ki üretenlerde üretmeyin çöp dio.Duman loncası bana ait deil.Orda Dumanxblack dediğin daha 19*20 yaşlarında.Yani kardeşimle yaşıt.Herkes bunu çok iyi biliyor ki Meyhaneci bnm çarım ve çarımı kardeşim soydu.Beni soyan adamdan ne beklersin.Misal olarak Senn ananın babanın öyle böyle olması senn kişiliğini deiştirmedeği gibi bnm kardeşimin kişiliğide bnide deiştirmez.Dikkat edersen kardeşim orda şeref yoksunlarının cevapını vermiş.Bir ara Microsof çalışanlarının isimlerine bak kimlerinin adı geçio.Kendisi bilgisayar bölümü mezunu her bir şeyi bilio tabi bilmesi kötü yola sapmasının nedeni değil ki bnm yine ilgilendirmez.Ama şundan emin ol sen onun kadar delikanlı olamazsın.Sen bana Duman loncasından deil Meyhaneci ve tayfasından bahset.Çünkü Duman loncası ile bnm alakam yok bnm sadece bir tayfam vardı.Biz klanda deil modda takılırdık.Eö de birbirimize dalar eğlenir güler oynardık.Görev yapar yeri geldiğinde fıkra anlatırdık.Bizim oyun hayatımız buydu.Bir bakıma msn gibi oyunu kullanıyorduk.Bize kafa tutulduğu an birlik olup keserdik ki bize veletlerden başkası kafa tutmazdı.Seçkin insanlardan oluşmuş bir tayfaydı ve herkesle ii anlaşırdık.Herkes tarafından sevilir ve herkesi severdik.Sen daha çocuksun abicim sen bni anlamassın.Sen oyunda nasıl o kadar item para yapabiliosun die soru sorarsın hadi kimi soymuşum biri çıksın desin ki bu adam bni sancakta soydu desin.Bnm 11 tane lonca çarım çalındı.400 m zarardaım.Hiçte hiç koymadı.Ben parasında değilim bn oyunumu oynarım.Ben sizi düşman olarak görmüorum eğer öle bi düşüncem olsa büyük bir savaş grubu kurardım emin ol.

Tacsızxkral Byxcarizma ve Cers in kurduğu Emperors loncası Efelere aittir.Bunlar bnm en yakın dostlarım biz savaş üzerine kurulmuş bir lonca değiliz.Bizim amacımız kardeşlik ve oyundan zevk almak.Eğer savaş gurubu kurmuş olsaydım klana girmezdim.Bnm amacım 10 tane adamımla sadece görevleri yapmak,dert sıkıntı paylaşmak ve oyun içerisinde eğlenmek.Bu oyuna çok emek verdim emin ol.Kmsenn itemine tenezzül etmedim.Bunu sancak halkı anlamıştır.Bnden yardım isteyipte yardım etmediğim adam var mı.Para isteyipte vermediğim adam var mı.İtem isteyipte vermediğim adam var mı.Ben teşkilat sunucusunda oynarken biri soyulmuştu.Bana soyuldum dedi.Ben pek inanmadım yaşını sordum 24 dedi.Gel msn cam aç dedim.Geldi adam cam açtı ve gerçekten o yaşlardaydı.Gir oyuna dedim adama baya gözlük savaşcı şifacı ve büyücü itemleri verdim.Baya para verdim.Adamın Allah razı olsun demesi bana yetti.Sizin yaşınız gerçekten küçük siz bni anlayamacak kadar küçük yada cahilsiniz.Yaşı gerçekten büyük olan bir kişi uzlaşmaya gider.Biz velet değiliz ki başkalarına çamur atalım.Biliorum sunucuda çok hırsız var geçipte hangisini foruma yazdım.Bilen biliyor zaten sende bırak insanlar bni tanıyarak bnm ne olduğumu öğrensin senn attığın çamurlara gerek yok.Adam gibi oyununa bak bnmle baş edemessin bunada emin ol.

Çalışan adamım.Sitres attığım sadece bir oyun var.Hayat şartları zor.Maddi yönden bi sıkıntım yok Allah'a şükür.Ama insanın manevi yönden sıkıntıları sitrese yeterlidir.Bırakında adam gibi stres atalım sitres yaratmayın ve banada sitres yarattırmayın.

Beni eskiler tanır yeniler örnek alır.Sizden çok çok eskiyim bni tanımamanız normal.Siz sadece izleyin.Ben imza mı atarım.Sonrada örnek alın.

Şimdi biliorum yine saçma sapan yorumlar yazacaksın.Ultraxoceans orda yalan dolan şeyler yazmış hiç bir şey doğru deil şahidim Allah.Onlarda bana şahit göstersinler.Mevlamı şahit gösterecek kadar imansızlarsa bilemem.Oyunun oyun olduğunu unutmayın bni oyun dışına itmeyin.Beni reelde tanıyan oyundaki şahısları sorun bni.Siz reelde acizsiniz buna eminim.Çnkü reelde asıp kesemiosunuz oyunda ötüosunuz.Siz eğer reelde bir gram yürekliyseniz bn bu oyunu bırakırım.Çnkü siz daha çocuksunuz.Beni foruma böle saçma sapan konular için sokmayın.Sizi oyunda delikanlılığınzla görelim.Delikanlılık görev yapan ezik adamlara dalmak deildir.25 lvl kp çarlarını kesmek deildir delikanlılık.30 lvlde kasan adama dalmak değildir delikanlılık.Meteorda tek başına 1 gurup efenin arasında oturmasına izin vermektir delikanlılık.Arz sancakta kp kasan adama dalmamaktır delikanlılık.Gerçi kime söylüyorum ki sen bni anlayamassın erman.Unutma savaş zamanı savaş oyun zamanı oyundur.Bunu uygulayan düşmana biz delikanlı diyoruz işte.Öğren bunları erman.

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Lan bırçi adam fotoları koymuş herkes yedi ceddinize sayacak nerdeyse hırsız it kopuk toplanmışınız aranızda şerefli adamlar varmış (Ultra) ayrıldılar diye onlarada saldırmaya başladınız yukarda bişeyler cırlamışsın gene kestik mestik aya ama her seferinde çar değiştirmek zorunda kalıosun ne ayaksın seni çözemedim daha tırıvırı :D
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Ermanım Dedektif gibi izlerini sürüyor maşallah gerçi herkes herşeylerini çok iyi biliyor da neyse erken öten horozun başını keserler ya bizde öleyiz öten Efeyi kesecez sürekli biline...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Kod: Tümünü seç

http://img309.yukle.tc/images/6428ddd.jpg
Resmen Analarına Bacılarına Sövdürmek İçin Yer Arıyorlar :evil:

Hele Sitedeki Yorumları Görseniz :x
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ermanx »

BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM GERİSİNİ SANCAK SUNUCUSUNUN TAKDİRİNE BİRAKIYORUM...SELAMETLE...

ATAXERMAN
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön