ikv hikaye eksikliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
s21f98
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ikv hikaye eksikliği

Mesaj gönderen s21f98 »

2007den beri bu oyunu oynarım ama bugüne kadar hiçmi hiç hikayeye karşı bir ilgim olmadı geçen gece can sıkıntısından tarihçeyi komple okudum kuklacının eminönüne gelişini mansur beyle dost olup beyazköşke yerleşmesini büyü ile fare adamlar üretip sonra ortadan kaybolması sonra gaffar beyin bilge adamlarla makineler üretip çemberlitaşa girmesi vs vs bir sürü güzel konu var ama sanki çok eksik var bu junon kim evociti kim kenan kim iflis nedir kimdir philo kimdir domuz kimdir sivri adadaki yanlız adam kimdir (kuklacının kendisimi acaba diye düşündüm) hortlaklar kemik kafalar solucan cincır cinnet buz büyücüleri meranlar büyük holde saate ilerlerken 4 ekiplik 1 kel 1 kadın 1 yaşlı 1 kanatan kan çalanla karakürkün bağlantısı varmı topal mesela hikayede eöye saldırıyor bilgeleri katleden farelerle birlikte gaffar bunu görünce bir ayağını kesiyor topalda yeraltına kaçıyor bu hikayede var ama yukarda bahsettiğim soruları cevaplanmamış bir sürü karakter var belkide yazmadığım daha çok var şuan aklıma gelenler konuya hakim olanlar yazsın lütfen merakımdan soruyorum junon kimdir kenan kimdir en önemlileri bunlar
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Re: ikv hikaye eksikliği

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Görevleri yaparken, görev açıklamalarını okumadığın belli.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Yeni bir hesap açıp yazılanları oku derim ben.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

s21f98 yazdı: 08 May 2019 05:31 2007den beri bu oyunu oynarım ama bugüne kadar hiçmi hiç hikayeye karşı bir ilgim olmadı geçen gece can sıkıntısından tarihçeyi komple okudum kuklacının eminönüne gelişini mansur beyle dost olup beyazköşke yerleşmesini büyü ile fare adamlar üretip sonra ortadan kaybolması sonra gaffar beyin bilge adamlarla makineler üretip çemberlitaşa girmesi vs vs bir sürü güzel konu var ama sanki çok eksik var bu junon kim evociti kim kenan kim iflis nedir kimdir philo kimdir domuz kimdir sivri adadaki yanlız adam kimdir (kuklacının kendisimi acaba diye düşündüm) hortlaklar kemik kafalar solucan cincır cinnet buz büyücüleri meranlar büyük holde saate ilerlerken 4 ekiplik 1 kel 1 kadın 1 yaşlı 1 kanatan kan çalanla karakürkün bağlantısı varmı topal mesela hikayede eöye saldırıyor bilgeleri katleden farelerle birlikte gaffar bunu görünce bir ayağını kesiyor topalda yeraltına kaçıyor bu hikayede var ama yukarda bahsettiğim soruları cevaplanmamış bir sürü karakter var belkide yazmadığım daha çok var şuan aklıma gelenler konuya hakim olanlar yazsın lütfen merakımdan soruyorum junon kimdir kenan kimdir en önemlileri bunlar
Oyun hikayesinde açıklanan şeyler çoğu. Meran karakterleri hakkında veya kemikkafa falan oyunun canavarları hakkında çok açıklama olmaz çünkü onlar ya meteor ile gelen yada yerin altından yüzeye çıkan yaratıklar. Bosslar hakkındaki açıklamaları görevlerde açıklarlar. Şimdi bu bir rol yapma oyunu olduğu için bazı şeyleri oyunun akışında öğrenirsin ve bazı konularda bilgin olmaz mesela meranda ki yaratıklar. Bu konuda oyunun içindeymiş gibi düşüneceksin yer altında yaşayan varlıklar onlar sadece yeterli bilgin yok ama iflisin falan ne yapmaya çalıştığını anlıyorsun ve sana bunun bilgisini oyunda veriyor. Junon, evociti, philotos, gaffar bey falan hep kisslese açılan kapıyı korumakla görevlendirilmiş kişiler. Solucan bir cindir takma adının solucan olma sebebi yer altından yer yüzüne tünel kazmasıdır ve büyün öncü azul ise yer yüzüne çıkılacak yerin koruyucusudur.

Bu bilgiler hep oyun içerisinde açıklanan bilgiler. Görev metinlerini okuduğun zaman birçok şey yerine oturacaktır.
iyi oyunlar, iyi forumlar ... :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön