***** Ataxdr Ataxögeday açıklama *****

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

***** Ataxdr Ataxögeday açıklama *****

Mesaj gönderen Vahit »

Selam arkadaşlar biraz başınızı ağrıtacağım şimdiden özür dilerim.

2 gece önce efeler ile beraber iflis yapmaya gelen arkadaşlar ( gerek ifliss in orda gerekse klan kanalından)özürümü diledim
ama bakıyorumki bazı arkadaşlar işin aslını bilmeden suçlama yapıyorlar .Şimdi olayın ne olduğunun açıklamasını yapayım size

3 gün önce mısırda toplandık Arz charımdayım em atacağız.
Arz klan kanalında bir yazı gördüm " Erman ın kuyruğunu bu gece kim sıkıştırdı babalide dalıyor" yazan Efelerxlordof
Ogün Ataxlonca olarak efeler e meydan okudum ve bir teklifde bulundum
Kendilerine teklifim Ataxlonca ve efeler 3 kez em atacak 2 kez kaybeden lonca sunucudan gidecek.
Tamam dediler (hatta Efelerxlordof siz 6 şifa girersiniz em e diye soğuk bir espiri yaptı)
Diğer gün yani iflis olayı günü her gördüğüm efeye em atacağız akşama hazır olun dedim bazısı ./nah yaptı bazısı ./gül yaptı gitti
Meran labi yolunda efeler den 1 savaşçı 2 şifa meran a gidiyordu ve bizde bunların önündeydik
em i hatırlattım ama sağolsunlar beni bombada patlattılar . patlatmak birşey değil güzelde gırgır yaptılar :)
Ben bunu bir yer e not ettim :)
Bilsinlerki onların kedi olduğu yerde biz aslan terbiye ediyoruz.
Akşam oldu yine arz charıma geçtim em atacaktım ki klandan efeler ifliss kesecekler diye seslendiler .
gündüz bana yapılanı bir yere not etmiştim unutmam ve şifama geçtim onlarla ifliss e çıktım.
Grupları ayarladılar ilk kesimi yapacakları esnada ben çıkıp iflise asit attım ve yarısından çoğu öldü.
ve kendilerine görevi bilerek yaptırmadım geri döndüler
Orda olan efeler hariç diğer bütün arkadaşlardan orda ve arz klanı kanalından özrümü diledim ve tekrar burdanda

O GECE İFLİSS GÖREVİ YAPMAYA GELEN EFELER HARİÇ DİĞER BÜTÜN ARZ ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM

NOT:Sonradan öğrendimki efeler Ataxlonca ile yani bizimle em atmama sebepleri .Ataxlonca em i kaybeder sunucudan gider ve efeler e rakip kalmazmış :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ***** Ataxdr Ataxögeday açıklama *****

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Merhaba ;

Vahit kardeş, seninkine pireye kızıp yorgan yakmak denir, hiç kusura bakmayacaksın, o gün ben orada değildim,
ama Titxali nin kızının Banu adlı çarı iflis yapabilmek için oradaymış, ve sürekli iflisi kaçırmışsın... Birine karşı
kişisel husumetin olabilir o bizi ilgilendirmez lakin, o kişiden intikam alacağım derken, diğerlerine zarar vermişsin.

Umarım bundan sonra bu gibi konularda daha hassas olursun.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

En doğrusunu yapmışsın paşam,bundan sonra Efeler gibi adamlarla iş yapmazsınız olur biter...Dünde savaşta onlarla birlik olan bir lonca vardı ama neyse birşey demiyorum...
Kullanıcı avatarı
osaksu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen osaksu »

Ermana, Mustafaya, Vahite, Olcaya, kısacası Atax loncasındaki tüm aile bireylerine dalaşan herkes kendine çeki düzen vermeli, haddini bilmez Efelerx'ler başta olmak üzere.

üstadin dediği gibi
DÜŞMANIN, SEN BENİM HIZIMSIN VE HAZIMSIN
GÜNDÜZE GECE LAZIM, SENDE BANA LAZIMSIN
AteşTarık--AteşEne

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Titxdelikurt yazdı:Merhaba ;

Vahit kardeş, seninkine pireye kızıp yorgan yakmak denir, hiç kusura bakmayacaksın, o gün ben orada değildim,
ama Titxali nin kızının Banu adlı çarı iflis yapabilmek için oradaymış, ve sürekli iflisi kaçırmışsın... Birine karşı
kişisel husumetin olabilir o bizi ilgilendirmez lakin, o kişiden intikam alacağım derken, diğerlerine zarar vermişsin.

delikurt sizin loncadan biri hırsızlıkları tılsımda kanıtlanmış ve kovulmuş insanlarla neden ortak göreve gidiyor ?
siz hırsızlara karşı bir lonca değilmiydiniz
yoksa bize dokunmayan yılan yaşasın zihniyetindemisiniz
bir görev için ne hakla oyunun en belalı, beter loncasıyla ortak hareket ediyosunuz
açın tılsım genel etkileşimi okuyun efeler neymiş, adamlar bütün sunucu birleşip bunları kovdular
bu adamların egitlerle bile yedikleri içtikleri ayrı gitmiyo, egitleri anlatmama gerek yok heralde
siz daha bunlarla ortak iş yapıyosunuz
vahit çok iyi yapmış, ben olsam bende yapardım
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

daywalker yazdı:
Titxdelikurt yazdı:Merhaba ;

delikurt sizin loncadan biri hırsızlıkları tılsımda kanıtlanmış ve kovulmuş insanlarla neden ortak göreve gidiyor ?
siz hırsızlara karşı bir lonca değilmiydiniz
yoksa bize dokunmayan yılan yaşasın zihniyetindemisiniz
bir görev için ne hakla oyunun en belalı, beter loncasıyla ortak hareket ediyosunuz
açın tılsım genel etkileşimi okuyun efeler neymiş, adamlar bütün sunucu birleşip bunları kovdular
bu adamların egitlerle bile yedikleri içtikleri ayrı gitmiyo, egitleri anlatmama gerek yok heralde
siz daha bunlarla ortak iş yapıyosunuz
vahit çok iyi yapmış, ben olsam bende yapardım
Row lar onlarla ortak iş yapıyor biz değil... Banu 10 yaşında bir çocuk henüz. Ayrıca o kadar yazıldı çizildi, 1 tane hırsızlık yaptıklarına dair fotoğraf eklenemedi, bakın ben hırsız dediğim herkesin gerek itirafları, gerek konuşmaları yada hırsızlık yaparken çekilmiş fotoğraflarını foruma koyuyorum, buyrun sizlerde ispat edin, efeler i tanımam etmem, hiç biri ile sohbetim yoktur.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxyusufxxx »

Vahit yazdı:Selam arkadaşlar biraz başınızı ağrıtacağım şimdiden özür dilerim.

2 gece önce efeler ile beraber iflis yapmaya gelen arkadaşlar ( gerek ifliss in orda gerekse klan kanalından)özürümü diledim
ama bakıyorumki bazı arkadaşlar işin aslını bilmeden suçlama yapıyorlar .Şimdi olayın ne olduğunun açıklamasını yapayım size

Arz klan kanalında bir yazı gördüm " Erman ın kuyruğunu bu gece kim sıkıştırdı babalide dalıyor" yazan Efelerxlordof
Kendilerine teklifim Ataxlonca ve efeler 3 kez em atacak 2 kez kaybeden lonca sunucudan gidecek.
Tamam dediler (hatta Efelerxlordof siz 6 şifa girersiniz em e diye soğuk bir espiri yaptı)
Diğer gün yani iflis olayı günü her gördüğüm efeye em atacağız akşama hazır olun dedim bazısı ./nah yaptı bazısı ./gül yaptı gitti
Meran labi yolunda efeler den 1 savaşçı 2 şifa meran a gidiyordu ve bizde bunların önündeydik
em i hatırlattım ama sağolsunlar beni bombada patlattılar . patlatmak birşey değil güzelde gırgır yaptılar :)
Akşam oldu yine arz charıma geçtim em atacaktım ki klandan efeler ifliss kesecekler diye seslendiler .
gündüz bana yapılanı bir yere not etmiştim unutmam ve şifama geçtim onlarla ifliss e çıktım.
Grupları ayarladılar ilk kesimi yapacakları esnada ben çıkıp iflise asit attım ve yarısından çoğu öldü.
Orda olan efeler hariç diğer bütün arkadaşlardan orda ve arz klanı kanalından özrümü diledim ve tekrar burdanda

O GECE İFLİSS GÖREVİ YAPMAYA GELEN EFELER HARİÇ DİĞER BÜTÜN ARZ ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM
Hocam bazıları kızcak ama sen en iyisini yapmısın 'HELAL OLSUN' :)

NOT:Sonradan öğrendimki efeler Ataxlonca ile yani bizimle em atmama sebepleri .Ataxlonca em i kaybeder sunucudan gider ve efeler e rakip kalmazmış :)

Vesselam
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ermanx »

Yılanın başını küçükken eziceksin:D:D

Ataxzekiden Nameler :))

ATAXERMAN
Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Titxdelikurt yazdı:Row lar onlarla ortak iş yapıyor biz değil... Banu 10 yaşında bir çocuk henüz. Ayrıca o kadar yazıldı çizildi, 1 tane hırsızlık yaptıklarına dair fotoğraf eklenemedi, bakın ben hırsız dediğim herkesin gerek itirafları, gerek konuşmaları yada hırsızlık yaparken çekilmiş fotoğraflarını foruma koyuyorum, buyrun sizlerde ispat edin, efeler i tanımam etmem, hiç biri ile sohbetim yoktur.
viewtopic.php?f=32&t=6614&hilit=efeler&start=20

şu konuyu oku efelerreis bizzat kendi azıyla loncasının hırsızlık yaptığını itiraf ediyor
ikinci sayfada reisin açıklaması
neymiş çarında kardeşi varmış
nedense hep kardeşler oluyo çarlarda hırsızlık anında
daha araştırsam dünyanın kanıtını çıkarrım özellikle tılsım genel etkileşimde
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxyusufxxx »

xxxyusufxxx yazdı:
Vahit yazdı:Selam arkadaşlar biraz başınızı ağrıtacağım şimdiden özür dilerim.

Vesselam
alıntının içine girmiş :)..Kusura Bakmayın..

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön