2 gece önce efeler ile beraber iflis yapmaya gelen arkadaşlar ( gerek ifliss in orda gerekse klan kanalından)özürümü diledim
ama bakıyorumki bazı arkadaşlar işin aslını bilmeden suçlama yapıyorlar .Şimdi olayın ne olduğunun açıklamasını yapayım size
3 gün önce mısırda toplandık Arz charımdayım em atacağız.
Arz klan kanalında bir yazı gördüm " Erman ın kuyruğunu bu gece kim sıkıştırdı babalide dalıyor" yazan Efelerxlordof
Ogün Ataxlonca olarak efeler e meydan okudum ve bir teklifde bulundum
Kendilerine teklifim Ataxlonca ve efeler 3 kez em atacak 2 kez kaybeden lonca sunucudan gidecek.
Tamam dediler (hatta Efelerxlordof siz 6 şifa girersiniz em e diye soğuk bir espiri yaptı)
Diğer gün yani iflis olayı günü her gördüğüm efeye em atacağız akşama hazır olun dedim bazısı ./nah yaptı bazısı ./gül yaptı gitti
Meran labi yolunda efeler den 1 savaşçı 2 şifa meran a gidiyordu ve bizde bunların önündeydik
em i hatırlattım ama sağolsunlar beni bombada patlattılar . patlatmak birşey değil güzelde gırgır yaptılar
Ben bunu bir yer e not ettim
Bilsinlerki onların kedi olduğu yerde biz aslan terbiye ediyoruz.
Akşam oldu yine arz charıma geçtim em atacaktım ki klandan efeler ifliss kesecekler diye seslendiler .
gündüz bana yapılanı bir yere not etmiştim unutmam ve şifama geçtim onlarla ifliss e çıktım.
Grupları ayarladılar ilk kesimi yapacakları esnada ben çıkıp iflise asit attım ve yarısından çoğu öldü.
ve kendilerine görevi bilerek yaptırmadım geri döndüler
Orda olan efeler hariç diğer bütün arkadaşlardan orda ve arz klanı kanalından özrümü diledim ve tekrar burdanda
O GECE İFLİSS GÖREVİ YAPMAYA GELEN EFELER HARİÇ DİĞER BÜTÜN ARZ ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM
NOT:Sonradan öğrendimki efeler Ataxlonca ile yani bizimle em atmama sebepleri .Ataxlonca em i kaybeder sunucudan gider ve efeler e rakip kalmazmış
Vesselam